آخرین خبرافزایش تعداد نفتکش‌های آتش گرفته در شرق تنگه هرمز
1بازدید
۲

کارگران پلی اکریل مقابل فرمانداری مبارکه تجمع کردند

بیش از 200 کارگر کارخانه پلی اکریل اصفهان امروز صبح در اعتراض به عدم دریافت مزد و مزایای مزدی سال 95 و بخشی از سال 94 خود مقابل فرمانداری مبارکه تجمع کردند.

به گزارش ایلنا، این کارگران در تماس‌های جداگانه با اعلام این خبر گفتند که بیش از 100 نفر از کارگران پلی اکریل که دارای قراردادهای 1 ساله هستند و در حدود 30 نفر از کارگران پیمانکاری این شرکت که با وجود گذشته سه ماه از سال 95 هنوز دستمزد و مزایای خود را دریافت نکرده‌اند؛ اعتراض خود را اعلام کردند. البته کارگران پیمانکاری پلی اکریل مزد و مزایای مزدی اسفند ماه سال 94 خود را هم دریافت نکرده‌اند.

کارگران شرکت پلی اکریل اصفهان البته تاکید دارند که کارخانه مشکلی از بابت فروش تولیدات خود ندارد اما تاکنون مدیران و سهام داران کارخانه نسبت به پرداخت مطلبات کارگران قراردادی و پیمانکاری شرکت اقدامی نکرده‌اند.

کارگران پلی اکریل در تجمع امروز خواهان آن هستند فرماندار مبارکه به «وضعیت معیشتی» و «بلاتکلیفی» آنها رسیدگی کند.

پیش از این کارگران پلی اکریل تجمعات متعددی را در اعتراض به عدم پرداخت مطالبات مزدی برگزار کرده بودند که با بی‌توجهی کارفرما مواجه شده بودند.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۵/۰۴/۰۶ ۱۳:۲۲

لعنت به جامعه دزد پرور. لعنت به مدیران دزد و نالایق نظام که با زندگی قشر ضعیف کارگر بازی می کنن.

ناشناس۱۳۹۵/۰۴/۰۶ ۱۱:۵۷

تجمع جلوي فرمانداري !!! تشويش اذهان عمومي !!! برهم زدن نظم جامعه !!! . . . . . .
شلاقشون بزنيد

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.