آخرین خبراز مهاجرت معکوس تا ساخت پلتفرم هوش مصنوعی
5بازدید

گنجی: یک عمل نامناسب خانه‏نشینم کرد

قصد داشتم برای درمان آسیب دیدگی زانوی مصدومم به آلمان سفر کنم و آنجا عمل جراحی را انجام دهم که بدلایل مختلف این امر میسر نشد.

دارنده مدال طلای جوانان جهان با بیان اینکه دلش برای حضور بر روی تشک کشتی تنگ شده است گفت: عمل جراحی نامناسب سالهاست مرا از میادین دور کرده و خانه نشینم کرده است.

امیرعباس مرادی گنجی عضو پیشین تیم ملی کشتی آزاد در گفتگو با مهر با بیان این مطلب افزود: پس از حضور در رقابتهای جهانی 2005 بوداپست که در اوج آمادگی بودم و می توانستم صاحب مدال شوم با مصدومیت شدید از ناحیه زانو مواجه شدم و دیگر نتوانستم حضور پر فروغی در ترکیب تیم ملی داشته باشم.

وی گفت: عمل جراحی زانویم در آن سالها موفقیت آمیز نبود و به همین دلیل هر بار که به تشک کشتی بازگشتم نتوانستم مدت زیادی در میادین حضور داشته باشم.

گنجی تصریح کرد: قصد داشتم برای درمان آسیب دیدگی زانوی مصدومم به آلمان سفر کنم و آنجا عمل جراحی را انجام دهم که بدلایل مختلف این امر میسر نشد.

وی تاکید کرد: با مشورتی که بتازگی با چند پزشک متخصص انجام دادم فعلا قصد انجام عمل جراحی را ندارم و می خواهم از روشهای درمانی دیگر مثل فیزیوتراپی، درمان تازه ای را آغاز کنم.

گنجی اظهار داشت: تصمیم گرفته ام تا فعلا پای خود را به تیغ جراحان نسپارم و امیدوارم این بار روش درمانی جدید پاسخ داده و بار دیگر و این بار در وزن 120 کیلوگرم به دنیای کشتی بازگردم.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.