میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

راه حل بحران سوریه فقط سیاسی است

نماینده سازمان ملل در امور سوریه تاکید کرد که راهکار نظامی در سوریه جایی ندارد و تنها راه حل بحران این کشور سیاسی است.
کد خبر: ۶۰۵۱۰۰
| |
4980 بازدید

به گزارش مهر به نقل از العهد، «استفان دیمیستورا» نماینده سازمان ملل در امور سوریه اعلام کرد که راهکار نظامی در سوریه جایی ندارد و تنها راه حل بحران این کشور سیاسی است.

بر اساس این گزارش استفان دی میستورا همچنین از روسیه درخواست کرد که نقش سازنده ای در کشور جنگ زده سوریه ایفا کند و همچنین میزان دخالت خود را در این کشور کاهش دهد.

نماینده ویژه سازمان ملل در امور سوریه در همین راستا تصریح کرد: نقش روسیه در سوریه مهم است و ما تلاش کردیم میزان دخالت های این کشور در سوریه را کاهش دهیم.

گفتنی است دیمیستورا پیش از این اعلام کرده بود که برای دعوت از طرف ها در خصوص برگزاری دور جدید مذاکرات صلح سوریه آماده است اما وی در انتظار توافق قدرت های بزرگ در رابطه با سازوکار انتقال سیاسی در سوریه است.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات