آخرین خبرکلاهبرداری جدید به بهانه فروش اقساطی خودرو
3بازدید
۰

اردوغان: در مسکو درباره سوریه رایزنی خواهیم کرد

رئیس جمهور ترکیه در مصاحبه ای بامداد یکشنبه گفت که در سفر به روسیه با مقامات این کشر درباره مسائل سوریه رایزنی خواهد کرد.

به گزارش فارس، رجب طیب اردوغان، رئیس جمهور ترکیه بامداد یکشنبه در مصاحبه با الجزیره گفت که موضوع سوریه، جزء مهمترین محورهای مورد بحث در سفر وی به مسکو، پایتخت روسیه خواهد بود.

رجب طیب اردوغان قرار است روز 19 مرداد ماه به مسکو سفر کند. این اولین سفر رئیس جمهور ترکیه به روسیه بعد از آشفته شدن روابط دو کشور در پی سرنگونی جنگنده روس در مرز سوریه است. اردوغان، بابت این حادثه از روسیه غذرخواهی کرد.

اردوغان در مصاحبه با الجزیره، کودتای اخیر در ترکیه را به «زلزله» تشبیه کرد و گفت که تصمیم دارد از پس لرزه های آن جلوگیری کند. 

دولت ترکیه بعد از کودتای نافرجام در این کشور، ده ها هزار نفر از نیروهای پلیس، معلمان، روزنامه نگاران، کارمندان دولت و غیره را اخراج یا تعلیق کرده و یا تحت پیگرد قضایی قرار داده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.