آخرین خبرایستگاه خیابان روزولت
4بازدید

حمله موفق هکرها به صدها سیستم رایانه‌ای اوراکل

اوراکل با تأیید حمله هکری از مشتریان خود خواسته تا هر چه سریع‌تر برای به روز کردن اطلاعات لاگین خود تلاش کنند.

حمله موفق هکرها به صدها سیستم رایانه‌ای اوراکل
هکرهای روس با حمله و نفوذ به سرورهای رایانه‌ای شرکت اوراکل و هدف قرار دادن واحد Micros در این شرکت اطلاعات ذی قیمتی را سرقت کردند.

به گزارش فارس، وظیفه این واحد مدیریت پول ثبت شده در سیستم‌های خرید اوراکل توسط خرده فروشان، هتل داران و رستوران داران است. فرآیندهای این واحد همگی بر بستر اینترنت پیگیری می‌شود.

رسانه‌های غربی این حملات را به هکرهای روس نسبت داده‌اند و مدعی شده‌اند یک گروه جرائم سایبری سازماندهی شده در روسیه که به هک کردن بانک‌ها و فروشگاه‌های خرده فروشی مشهور است، این اقدام را انجام داده است. این هکرها با نصب بدافزار در سیستم‌های Micros اوراکل دسترسی به کلمات عبور و شناسه کاربری مشتریان آن را ممکن کردند.

اوراکل با تائید این حمله هکری از مشتریان خود خواسته تا هر چه سریع‌تر برای به روز کردن اطلاعات لاگین خود تلاش کنند. هکرها علاوه بر دسترسی به وب‌سایت پشتیبانی از مشتریان Micros، توانسته‌اند به درون ۷۰۰ سیستم مختلف در درون شبکه اوراکل هم نفوذ کنند. احتمال نصب بدافزار بر روی سرورهای مشتریان هم وجود دارد که به سرقت شماره‌های کارت اعتباری آنان منجر می‌شود.

احتمال می‌رود هکرها با فروش این اطلاعات در بازار سیاه به دنبال سواستفاده حداکثری از آنها و کسب درآمد بیشتر باشند. پیش از این فروشگاه‌هایی مانند تارگت و وال – مارت هم هدف حملات مشابهی قرار گرفته‌اند.
 

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.