آخرین خبرقیمت طلا و سکه امروز 13 آبان / بازار طلا و سکه در وضعیت قرمز!
1بازدید

دو هفته تجمع بی‌حاصل «دانش‌آموختگان نفت»

دانشجویان دانشگاه نفت برای ششمین روز متوالی تجمع اعتراض آمیز خود نسبت به عملکرد وزارت نفت را استمرار بخشیده‌اند.

به گزارش تسنیم، صبح امروز (یکشنبه،24 مردادماه) دانشجویان دانشگاه صنعت نفت برای هفتمین روز متوالی مقابل درب مجلس شورای اسلامی تجمع کردند و خواستار احقاق حقوق خود شدند.

برپایه این گزارش، رسالت دانشگاه صنعت نفت به عنوان تنها نهاد آموزش عالی تحت نظارت و مدیریت وزارت نفت طی 76  سال گذشته جذب افراد نخبه کشور و آموزش و آماده‌سازی آنان برای خدمت در صنعت اول کشور یعنی صنعت نفت و گاز است.

دانشجویان و فارغ‌التحصیلان دانشگاه صنعت نفت از طریق کنکور سراسری و بر اساس گزینش کشوری توسط سازمان سنجش کشور وارد دانشگاه صنعت نفت می‌شوند. تا سال 1394 همانطور که در پیوست شماره 1 (دفترچه انتخاب رشته سازمان سنجش) مشاهده می‌کنید در بند 6 به اولویت استخدام در شرکتهای تابع وزارت نفت پس از پایان موفقیت‌آمیز تحصیلات مطابق با مقررات و آیین‌نامه‌های مصوب وزارت نفت، اشاره شده است.

پیوست شماره 1

علاوه بر این در پرتال مدیریت توسعه منابع انسانی شرکت ملی نفت، فرآیند جذب و استخدام فارغ‌التحصیلان دانشگاه صنعت نفت (پیوست شماره 2) بصورت واضح به جذب بدون آزمون گروه الف و کارشناسی ارشد و دکتری اشاره شده است. متاسفانه بعد از ابلاغیه 19 خرداد  سال 1394 وزارت نفت (پیوست شماره 3) این روند جذب و کاریابی بعد از گذشت سالیان متوالی به یکباره متوقف گردید. بعد از پیگیریهای متعدد فارغ‌التحصیلان و دانشجویان از طریق نامه‌نگاری با شخص وزیر نفت و همچنین مسئولان دانشگاه صنعت نفت، خبری در سایت رسمی دانشگاه ( پیوست شماره 4) در خصوص بازگشت روال جذب فارغ التحصیلان گروه الف منتشر شد ولی بعد از پیگیریهای مستمر فارغ‌التحصیلان از مسئولین وزارت نفت آغاز هر گونه جذب را منوط به ابلاغیه جدید کردند. بعد از 3 ماه پیگیری و دو تجمع توسط فارغ‌التحصیلان در 5 و 6 دی ماه 1394 و یک هفته تحصن غذا و لغو امتحانات دانشجویان در سه دانشکده آبادان، اهواز و تهران، ابلاغیه مذکور ( پیوست شماره 5) صادر گردید.

 

تجمع و تحصن و اعتصاب غذای دانش‌آموختگان دانشگاه صنعت نفت سال ( 17 تا 27 دی ماه  1394)

به گزارش تسنیم، در جلسه‌ای که نمایندگان فارغ‌التحصیلان با معاونت نیروی انسانی وزارت نفت،  آقای سلحشور در تاریخ 26 دی 1394 داشتند، وعده اجرای ابلاغیه و آغاز روند کاریابی در کوتاه‌ترین زمان داده شده بود ولی بعد از گذشت نزدیک به 5 ماه همچنان هیچ کاریابی و جذبی صورت نگرفت. از این رو فارغ‌التحصیلان مجدداً طی یک نامه به  «آقای هامانه قائم مقام وزیر نفت ایران» خواستار بررسی و حل مشکل بوجود آمده شدند ولی علی‌رغم پیگیریهای نمایندگان فارغ‌التحصیلان جواب مشخصی داده نشد. در آخرین پیگیری دسته‌جمعی فارغ‌التحصیلان و دانشجویان به تاریخ 18 و 19 اردیبهشت 1395 مبنی بر اجرا ابلاغیه 27 دی (پیوست شماره 5) مسئولین نیروی انسانی وزارت نفت ( ساختمان تندگویان ) حاضر به پاسخگویی در مورد زمان و نحوه اجرا ابلاغیه نشدند.

حال درخواست دانشجویان و فارغ‌التحصیلان این است که با توجه به وعده‌های داده شده در زمان انتخاب رشته، چرا وزارت نفت نزدیک به یک سال از اجرای قانون و اجابت وعده خود شانه خالی می‌کند؟ به راستی آینده دانشگاه صنعت نفت به عنوان قطب اول رشته‌های بالادستی و پایین‌دستی این صنعت چه می‌شود؟ با توجه به سیاست‌گذاریهای کلان مملکت مبنی بر اقتصاد مقاومتی و به کارگیری جوانان جهت رشد و شکوفایی کشور، این روند وزارت نفت از چه منطقی پیروی می‌کند؟ با توجه به اولویت استخدامی که به فارغ‌التحصیلان این دانشگاه داده شده است، چگونه است که جذب تحت عنوان مختلف (قراردادی، پیمانی و ...) صورت می‌گیرد و شخصی در وزارت نفت پاسخگوی این استخدامها و تمدید قراردادها نمی‌باشد؟ با توجه به فرمایشات مقام معظم رهبری در خصوص جذب و بکارگیری نیروهای جوان و متخصص و علی‌رغم اعلام نیاز مکرر شرکتهای تابع وزارت نفت در خصوص نیاز مبرم به جذب نیروی انسانی متخصص به دلیل کثرت بازنشسته‌ها و عدم انجام هرگونه جذب و بکارگیری نیروی انسانی طی یک سال گذشته بر روی سمتهای سازمانی بلاتصدی موجود، دلیل بی‌توجهی وزیر محترم نفت به راهکارهای دلسوزانه رهبر معظم انقلاب و درخواستهای به حق و منطقی مدیران دلسوز وزارت نفت در این زمینه چیست؟
 
 
 

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۵/۰۵/۲۶ ۱۱:۵۷

این مشکل برای همه رشته های فنی و مهندسی به وجود اومده و بازار کارشون با زحمات ودولت نهم و دهم بشدت و خیلی ناجور بد شده... حالا اینکه چرا همه فشارشو حکومت داره به این دولت میاره یکم جای تآمل داره...مواظب تفرقه و جدایی افکنی های دشمن باشیم و خدایی نکرده دستی دستی خودمون و مملکتو به سرنوشت مشابه کشورهای همسایه نندازیم...

علی۱۳۹۵/۰۵/۲۶ ۱۱:۵۷

در شرایط دانشگاه به الویت استخدام اشاره شده است، وقتی که اصولا استخدامی صورت نگیرد الویتی هم وجود نخواهد داشت. همین الان نیز صنعت نفت با انباشت نیرو روبرو است.

ناشناس۱۳۹۵/۰۵/۲۶ ۰۷:۵۸

حالا یه سال دیگه صبر کنید و اینقدر دلسوز برا مملکت پیدا میشه که همشون میخوان مشکلات مملکت رو حل کنند. بعد از انتخابات نمیدونم کجا میرند!

محمدامین۱۳۹۵/۰۵/۲۶ ۰۲:۵۷

درسته خیلی از فارغ اتحصیلای رشته های مهندسی هم بیکارن، ولی پیمان یا باید بسته نشه ولی اگه شد باید بهش عمل بشه حتی اگه با کفار باشه چه برسه به مسلمین و مومنین...اگه تعهد استخدام نمیدادن مساله دیگه ای بود ولی وقتی قول دادن نباید نقضش کنن

ناشناس۱۳۹۵/۰۵/۲۵ ۱۸:۳۵

باید خوشحال باشید، با هزینه و بورسیه وزارت نفت درس خوندید، هیچ تعهد خدمتی هم ندارید. این که بد نیست.

قلي مراد۱۳۹۵/۰۵/۲۵ ۱۸:۱۶

دانشجويان ارشد برق دانشگاههاي دولتي چي ؟چرا كسي به دادشون نميرسه...اونا آدم نيستند؟

ناشناس۱۳۹۵/۰۵/۲۵ ۱۷:۲۴

زنگنه باید استیضاح شود

ناشناس۱۳۹۵/۰۵/۲۵ ۱۷:۰۷

موضوع بورسیه شدن در هر کشوری برای این است که مهندسین و کارشناسان مورد نیاز در مناطقی که هیچیک از فارغ التحصیلان دیگر دانشگاه های معتبر نمی روند، در آنجاها برای مدتی معین بکار گرفته شوند و سپس با آنها تسویه حساب شود.
به هر حال تاریخ نشان داده است که دانشجویان بورسیه بعضا در زمان تحصیل دل به درس نمی دهند چون دغدغه یافتن کار بعد از فارغ التحصیلی را ندارند و فکر می کنند با هر معدل و سوادی باید استخدام شوند و پنجاه سال از بیت المال با سواد کم حقوق بگیرند.
بطور کلی فرصت های شغلی باید عادلانه و طی یک آزمون علمی - تخصصی برای فارغ التحصیلان تمامی دانشگاه های معتبر در نظر گرفته شود.
بورسیه وزارت نفت پول گرفته و درس خوانده یا کم خوانده حالا می خواهد استخدام هم بشود بدون آزمون و مسابقه. باید شفاف سازی شود و بهترین ها برای خدمت گزاری به کشور و ملت انتخاب شوند.
بهتر است وزارت نفت تعهدات این مدعیان سواد و برتری را یک جانبه لغو کرده و مدارک اینها را تحویل دهد تا بروند مانند بقیه در جستجوی کار و زندگی باشند.
درود بر وزير عدالت گرای نفت که به فکر تمامی جوانان این کشور است.

امير۱۳۹۵/۰۵/۲۶ ۰۸:۱۷

با سلام خدمت شما دوست عزيز

بهتره كه آدم وقتي اطلاعات كافي نداره انقدر راحت تهمت نزنه
اولا اينكه همه استخدام نميشن از دانشگاه نفت، بلكه فقط افراد گروه الف كه هر سال 50 درصد از فارغالتحصيلان را تشكيل ميده شامل ميشه. پس رقابت شديد هستش اونجا كه بتوني گروه الف بشي. دوما سطح سواد ما در كنكور هاي ارشد مشخص ميشه كه هر سال جز بالاترين ها هستيم چه در مهندسي نفت چه در مهندسي شيمي. ميتونين برين و بپرسين.
سوما اصلا گيرم اين وعده استخدام در دفترچه اشتباه باشه، آيا من دانشجو كه اعتماد كردم مقصرم يا باباي قانون گذار؟ پس براي رسيدن به منافع شخصي پا روي حقوق ديگران نزار بزرگوار

علی۱۳۹۵/۰۵/۲۵ ۱۵:۰۳

شما ها مشکلتون اینه ک آقازاده نیستین و الا مثل اون 3000 نفر وزارت علوم بورسیتون واقعا بورسیه بود

ناشناس۱۳۹۵/۰۵/۲۵ ۱۴:۰۵

جناب زنگنه وزيريست كه بيشترين عناد رو با پرسنل وزارت خونه خودش داره. ما حصل فعاليت ايشون جز لطمه به بدنه خدوم صنعت نفت و كسر مزايا و حقوق اوليه پرسنل وزارتش نيست. كمتر نفتي مي شه پيدا بشه كه از عملكرد جناب وزير راضي باشه ! به اميد تغيير

ناشناس۱۳۹۵/۰۵/۲۵ ۱۴:۰۰

ای بابا یه سری به شرکت کالای پتروشیمی بزنید و وضعیت کارمندان رسمی وزارت نفت شاغل در این شرکت را که همگی بالای 25 سال خدمت دارند را ببینید .
از زمانیکه شرکت به بخش خصوصی واگذار شده هیچکدام از مطالبات صندوق های بازنشستگی و بیمارستان و ... را پرداخت نکرده اند و بالغ بر 4 سال بدهی به مراجع مختلف دارند .


من اگر جای شما بودم وقت را تلف نمیکردم چون اگر 25 سال دیگر در این وزارت خانه کار کنید فاتحه تان خونده است , همین الان ول کنید و از این مملکت بروید .

ناشناس۱۳۹۵/۰۵/۲۵ ۱۳:۵۳

بچه ها. شما که اینهمه زحمت کشیدین و درس خوندین و با رتبه های خوب، شرایط اب و هوای بد اهواز و ابادان و ... برای تحصیل انتخاب کردین.حیف شماست.سعی تونو بکنید هر جور شده بورسیه بگیرید و از ایران برید. الان دانشگاههای نروژ مثل شمارو بورس میکنن.برید تحصیلات تکمیلی تونو اونجا ادامه بدید. وثیقتونو تو ایران پرداخت میکنن و بعد که درستون تموم شد همونجا مشغول بکارتون میکنن.اونجا برای درس و تحصیلکرده اهمیت قایلند.اینجا تا وقتی میتونن نفت و آب و خاک کشورو بفروشن برای امثال شما هیچ ارزشی در ایران قایل نیستن.

ناشناس۱۳۹۵/۰۵/۲۵ ۱۲:۳۹

یه وقت نگید سهمیه این بچه ها را دادیدبه قرارگاه سازندگی و ...

محمد۱۳۹۵/۰۵/۲۵ ۱۰:۲۸

بابب اين چه وضعشه تابناك... اكثر كامنت ها رو جند نفر معدود نوشتن... اگه اين چنين قولي قراره داده بشه بايد به بهترين دانشجوهاي مهندسي كه تو شريف و تهران ميخونن داده بشه نه كسايي كه بهترين رتبه هاشون بين 1000 تا 2000 هست... جو راه انداختين كه چي بشه

ناشناس۱۳۹۵/۰۵/۲۵ ۱۰:۱۹

بعد می گن علت فرار مغزها چیه

asd۱۳۹۵/۰۵/۲۵ ۰۹:۵۷

منم مدرک کارشناسی دارم .دیدم کار با مدرک نیست اگرم باشه حقوقش کفاف زندگیمو نمیده. با همون مدرک یه شغل ازاد راه انداختم.الانم وضعیتم از همکلاسام خیلی بهتره.
کلاهتونو قاضی قرار بدید اگر بین کسانی که اینجا کامنت گذاشتن بخوان 10 نفرو استخدام کنن حد اقل 50 نفر متقاضی داره چه برسه به کل کشور!
همه که نباید مستخدم دولت باشن.

بنده خدا۱۳۹۵/۰۵/۲۵ ۰۸:۳۱

نابود کردن استعدادهای جوانان ایرانی یک اپیدمی قدیمی در این کشور است که حالا به دانشجویان بورسیه وزارت نفت رسیده

كارمند نفت۱۳۹۵/۰۵/۲۵ ۰۷:۵۷

شمار بازنشسته هاي عمدتا كم سواد دوباره دعوت شده به كار از دانشجوهاي دانشگاه نفت استخدام نشده خيلي بيشتره

محمد۱۳۹۵/۰۵/۲۵ ۰۴:۵۲

بيكاري تا كي واي خدا اينا اصلا با استخدام همه رشته ها مخالف هستن

ناشناس۱۳۹۵/۰۵/۲۴ ۲۰:۰۴

آقای زنگنه دوست داره که ما مهندسین نفت به کشورهای حاشیه خلیج فارس برویم و ذخایر مشترک رو از دست کشور عزیزمون ایران خالی از نفت و گاز بکنیم

ناشناس۱۳۹۵/۰۵/۲۴ ۱۹:۵۹

زنگنه چهار سال از عمرم در بدترین شرایط الکی گرفتی ،اگه تونستی این چهار سال رو بهم برگردونی و من رو به نوزده سالگی برگردونی که دوباره خانوادم بهم اجازه بدن درس بخونم ،من دیگه استخدام نمی خوام

ناشناس۱۳۹۵/۰۵/۲۴ ۱۹:۵۷

من با رتبه تک رقمی ارشد میتونستم امیرکبیر برم.
اما رفتم صنعت نفت فقط به خاطر آینده شغلی که توی دفترچه سازمان سنجش وعده داده شده بود.
این درست نیست که یک نفر مثل وزیر نفت یکدفعه بیاد و همه چیز رو زیر سوال ببره. پس برنامه ریزی من و امثال من چی میشه؟

ali۱۳۹۵/۰۵/۲۴ ۱۹:۵۲

ما حقون رو پس خواهیم گرفت شک نکنید

محمد۱۳۹۵/۰۵/۲۴ ۱۹:۴۹

من مهندسی هوافضا دارم از دانشگاه وزارت دفاع. من هم قرار بود جذب وزارت بشم من هم قرار بود سربازیم رو تو صنایع وزارت بگذرونم. من تو شرایط سخت امنیتی درس خوندم( باور کن از آب و هوا بدتره). ولی استخدام نشدم. تو یکی از بد آب و هوا ترین مناطق ایران خدمت سربازی رفتم (بیرجند). برنامه زندگیم بهم خورد...... ولی الان احساس رضایت میکنم چون رو پای خودم وایسادمو کسب و کار خودمو راه انداختم. سرمایه اولیه هم فقط یه طرح توی ذهنم بود(تولید آب شیرین کن). اگه واقعا فکر میکنید حقتون رو خوردن ،با ننه من غریبم بازیو ، هو چی گری تو سایت های خبری و زندگیم داره می پاشه و تهدید به فرار مغزهاو ..... کاری از پیش نمی ره. مردم هم پششتتون نیستن، چون دله خوشی از وزارت نفتیهای عزیز با فیشهای حقوقی تپلشون ندارن. مرد باشید و اثبات کنید که وزیر نفت داره اشتباه میکنه و شما بدرد مملکت می خورید. جان اف کندی حرف قشنگی زده: نپرسید مملکت برای من چیکار کرده، بپرسید من برای مملکتم چیکار کردم؟ کدومتون برای این سوال جواب دارید؟ می دونم این حرفم رو اعصابتونه و بابتش عذر می خوام ولی دور از واقعییت نیست.

درمانده۱۳۹۵/۰۵/۲۴ ۱۹:۴۸

جا برای بازنشستگان هست برای جوانان پرشور و متخصص و تحصیل کرده دانشگاه تخصصی صنعت نفت نیست؟؟
ما بی سودادیم یا اون بنده خدایی که از پشت صندلی بهش کمک میکردن تا دو جمله انگلیسی رو اونم از روی متن بخونه؟؟
تا کی ظلم ؟ تا کی ؟

کاوه۱۳۹۵/۰۵/۲۴ ۱۹:۴۵

لا یحب الله الجهر بالسوءمن القول الا من ظلم و کان الله سمیعاعلیما
خدا دوست نمی دارد که کسی با گفتار زشت ، به عیب خلق صدا بلندکند، مگر آنکس که ظلمی به او رسیده که خدا شنوا به اقوال و به احوال بندگان دانا است
* آیه 148 سوره نساء *

آقای وزیر
مبتکر قرارداد کرسنت
صدای دادخواهیمون رو به همه می رسونیم

ع.ا۱۳۹۵/۰۵/۲۴ ۱۹:۴۴

واقعا چرا کسی جوابگو نیست...واقعا چرا؟؟؟؟؟
یعنی آینده ی این همه جوون ارزشی برای مسئولین محترم ندارد...؟؟؟

sina۱۳۹۵/۰۵/۲۴ ۱۹:۴۴

به داد این دانشجو ها برسیدددددددد

عبداله۱۳۹۵/۰۵/۲۴ ۱۹:۴۳

سلام. چرا باید از اول یه قولی داده بشه و بعد زیر اون قولشون بزنن.تکلیف من که روی این قولشون حساب باز کردم و برای آیندم برنامه ریزی کردم و ازدواج کردم و صاحب فرزند شدن چیه؟ چرا از اول من رو امیدوار کردن چرا؟؟؟

هموطن۱۳۹۵/۰۵/۲۴ ۱۹:۴۰

جناب آقای زنگنه/ اگه پسر خودتان هم جزو این فارغ التحصیلان بود آسمون را به زمین نمی بافتی؟
این عزیزان آینده ساز صنعت نفتی هستند که جنابعالی پرچم آنرا از قبلی ها گرفته اید و آنچنان به آن چسبیده اید که چندین نوبت است که حاضر نیستید جایتان را به فرد با صلاحیتی بسپارید. کمی مرد باش و حقوق این جوانان را که به جز تحصن و اعتراض به قضاوتهای ناعادلانه جنابعالی کاری دیگه ای نمی توانند بکنند پس بده

ناشناس۱۳۹۵/۰۵/۲۴ ۱۹:۳۴

تو این مملکت فقط پزشک حق زندگی داره بقیه رسما نوکر پزشکان هستند.

مسعود۱۳۹۵/۰۵/۲۴ ۱۹:۲۷

بنده رتبه 177 کنکور سراسری هستم و صرفا فقط برای استخدام در شرکت نفت، دانشکده نفت اهواز رو برای تحصیل انتخاب کردم. لطفا حق ما را بدهید.

مسعود۱۳۹۵/۰۵/۲۴ ۱۹:۲۱

حق مسلم فارغ التحصیلان دانشگاه نفت، امریه سربازی و استخدام است.

reza۱۳۹۵/۰۵/۲۴ ۱۹:۲۰

نه فقط دانشجوها هم اکنون جوی از ناامیدی بین کارکنان صنعت نفت بدلیل رفتارای وزیر حاکمه

Baran۱۳۹۵/۰۵/۲۴ ۱۹:۱۹

بچه ها ی دانشگاه نفت فرزندان کشورهای دیگه نیستن که؟!دانشگاه نفتم که مال خودتون نه مال کشور دیگه..اگه استخدام بشن این افراد به خودتون خدمت میکنن.کارایی واستون میکن که هرکسی حاظر نیس تو اون اب و هوا انجام بده

مهسا۱۳۹۵/۰۵/۲۴ ۱۹:۱۷

خدایا خودت به داد این جوونا برس، باید برای رسیدن به حق جنگید.

سعید۱۳۹۵/۰۵/۲۴ ۱۹:۱۲

آقای زنگنه به این بچه ها قول داده شده اونم رسمی و محضری . شما حق خلف وعده ندارید.جذب کامل گروه الف را انجام دهید.

nafti۱۳۹۵/۰۵/۲۴ ۱۹:۱۱

حق ما رو بدهید

ناشناش۱۳۹۵/۰۵/۲۴ ۱۹:۰۹

بخدا ابن درست نیست بعد از چهار سال سختی و بدبختی!

ناشناس۱۳۹۵/۰۵/۲۴ ۱۹:۰۷

حق جوونای این مملکت نیست که واسه کاری که حقشونه تو گرمای تابستون ساعت ها سرپا وایستن. به خدا نه قبول شدن تو دانشگاه صنعت نفت و نه فارغ التحصيل شدن ازش اینقدرها که آقای زنگنه فکر می کنه هم راحت نیست!

یاور۱۳۹۵/۰۵/۲۴ ۱۹:۰۷

اگر هر مسولی به وظایفش درست عمل کن هیچ جوونی بیکار نمیمونه آقا ملت رو حساب اینکه این دانشگاه ی فرقی داشت با دانشگاه دیگه انتخابش کردند، امیدوارم که به حقتون برسید.

کریم۱۳۹۵/۰۵/۲۴ ۱۹:۰۱

سلام
من دانشگاه تهران درس خوندم و الان بیکار
ولی حق رو به بچه های دانشگاه صنعت نفت میدم
بدعهدی باید ازکشورمابره

رضا۱۳۹۵/۰۵/۲۵ ۰۰:۵۶

کریم تو مسلمون نیستی

عماد۱۳۹۵/۰۵/۲۴ ۱۹:۰۰

پس فارغ التحصیلان دانشگاههای دیگر چه فقط این افراد باید برن شرکت نفت استخدام بشن این بی اعدالتی است.

رضا۱۳۹۵/۰۵/۲۴ ۱۸:۵۹

از نمایندگان مجلس دهم انتظار میره نسبت به این بی قانونی صورت گرفته واکنش جدی تری نشان دهند

علی۱۳۹۵/۰۵/۲۴ ۱۸:۵۸

من فک میکنم رسانه ملی باید در یک برنامه به طور مفصل به این موضوع رسیدگی کند

ناشناس۱۳۹۵/۰۵/۲۴ ۱۸:۴۵

کسی که توی جنوب درس خونده و حاضر شده بهترین سالهای عمرش را آنجا بگذرونه لیاقت کار توی شرکت های نفتی را داره و حقش هست

جنوبی۱۳۹۵/۰۵/۲۴ ۱۸:۴۱

من خودم جنوبی ام اینجا شرایط زندگی خیلی سخته این بچه ها اکثرا از شهرهای خوش آب و هوا پاشدن اومدن تو خوزستان درس خوندن فقط واسه کار حقشون را پس بدید

محمد۱۳۹۵/۰۵/۲۴ ۱۸:۳۶

وقتی وزیر نفت یه غیر نفتی باشه اوضاع ازین بهتر نمیشه

ali۱۳۹۵/۰۵/۲۴ ۱۸:۳۵

فقط میتونم بگم متاسفم همین.....

علی۱۳۹۵/۰۵/۲۴ ۱۸:۳۲

فکر کردید همه چیز رو نظم و قانون اداره می شه ؟؟

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.