آخرین خبرتصاویر شکار پهپاد چینی توسط یمنی‌ها
2بازدید
۰

افزایش تولید نفت ایران تا 6 ماه امکانپذیر نیست

رویترز اعلام کرد:پس از پیش‌بینی رئیس‌جمهور ونزوئلا مبنی بر احتمال توافق بر سر فریز نفت، قیمت این حامل انرژی افزایش یافت،‌ یک تحلیلگر بازار معتقد است امکان افزایش تولید نفت ایران طی 6 ماه تا یکسال آینده بعید است.

رویترز اعلام کرد:پس از پیش‌بینی رئیس‌جمهور ونزوئلا مبنی بر احتمال توافق بر سر فریز نفت، قیمت این حامل انرژی افزایش یافت،‌ یک تحلیلگر بازار معتقد است امکان افزایش تولید نفت ایران طی 6 ماه تا یکسال آینده بعید است.

به گزارش فارس به نقل از رویترز، قیمت نفت در معاملات امروز پس از اینکه ونزوئلا اعلام کرد که تولیدکنندگان اوپک و غیراوپک به توافق نزدیک شده‌اند، افزایش یافت.

هر بشکه نفت برنت با 59 سنت افزایش 46.36 دلار فروخته شد. نفت خام آمریکا نیز با 63 سنت افزایش 43.66 دلار فروخته شد.

نیکولاس مادارو، رئیس‌جمهور ونزوئلا گفت: احتمال اینکه توافق برای ثبات بازار نفت که تحت فشار مزمن مازاد عرضه  است، وجود دارد.

دشپاند ابهیشک، تحلیلگر بازار در این رابطه گفت: «ما فکر می‌کنیم که فرصت بزرگی برای فریز تولید نفت در اینجا ایجاد شده است... این اقدام تنها به توازن بازار کمک نخواهد کرد اما یک توافق برد- برد برای اوپک و روسیه است همچنانکه ایران بعید است طی 6 تا 12 ماه آینده تولید اضافی داشته باشد.»

از عوامل دیگر این افزایش تضعیف ارزش دلار و همچنین تاخیر در افزایش صادرات نفت لیبی عنوان شده است.
Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.