زوار فاقد گذرنامه در مرز مهران مشکلآفرین شدهاند
زوار فاقد گذرنامه و روادید در مرز مهران مشکلآفرین شدهاند.
مرز مهران دارای 96 گیت ورود و خروج بوده و طرف عراقی در مرز زرباطیه کمتر از این تعداد گیت ورود و خروج دارد، اما در عین حال با ترافیک روانی زوار در حال عبور از کشور هستند و در این میان افرادی که فاقد هرگونه مدرک اعم از گذرنامه و ویزا مانع سهولت در تردد در مرز مهران شده و به راحتی حاضر به ترک مرز نیستند.
برگشت این دست از زوار و حتی ماندن این افراد در پایانه مرزی مشکلات متعددی به وجود آورده و سعی دارند به هر نحو ممکن از مرز خارج شده و به کربلای معلی سفر کنند، اما طرف عراقی به هیچ عنوان این نوع تردد را نپذیرفته و وعده داده با متخلفان برخورد خواهد کرد.
فرمانده مرزبانی عراق نیز در دیداری که در پایانه مرزی با همتایان ایرانی خود داشت با صراحت اعلام کرد که ورود زوار ایرانی بدون روادید و گذرنامه به داخل خاک عراق ممنوع است و با متخلفان برخورد جدی خواهد شد.
سپهبد حامد عبدالله ابراهیم در حاشیه بازدید از پایانه مرزی مهران در جمع خبرنگاران اظهار داشت: تردد زوار در مسیر مهران زرباطیه در حال جریان است.
فرمانده مرزبانی و معاون وزیر کشور عراق گفت: با تمهیدات اندیشیده شده هیچ مشکلی در تردد زوار در مسیر یاد شده وجود ندارد و این روند با شتاب بیشتری همچنان ادامه دارد.
وی با بیان اینکه امکانات لازم برای تأمین امنیت و رفاه حال زائران اربعین در خاک عراق اندیشیده شده است، ادامه داد: مرزبانی عراق تمام تلاش خود را در این راستا به کار گرفته تا زوار بدون هیچ مشکلی تردد داشته باشند.
این فرمانده مرزبانی عراق اضافه کرد: در نشستهای مشترک با مسؤولان ایرانی زمینه تسهیل در تردد زوار اربعین حسینی فراهم شده و خوشبختانه مشکلی در این زمینه وجود ندارد.
حامد عبدالله ابراهیم تصریح کرد: از سه ورودی از سوی ایران زوار به کشور عراق وارد شده که 50 درصد این تعداد زوار مربوط به مرز مهران است.
فرمانده مرزبانی و معاون وزیر کشور عراق گفت: زوار ایرانی حتماً برای ورود به خاک عراق دارای گذرنامه و ویزا باشند در غیر این صورت از ورود آنان به داخل خاک عراق جلوگیری به عمل خواهد آمد.
وی اضافه کرد: ورود بدون مدارک زوار از جمله گذرنامه و ویزا و ... به خاک عراق جرم محسوب شده و قطعاً با متخلفان برخورد قانونی صورت خواهد پذیرفت.
به گزارش خبرگزاری فارس از ایلام، زوار اربعین حسینی ضمن مراعات قوانین و داشتن گذرنامه و روادید وارد مرز مهران شوند تا مشکلی در این راستا پدید نیاید.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظرات بینندگان
این مساله حق الناس است. بی مسئولیتی این گروه باعث ایجاد مشکلات بسیاری برای دیگر زوار و مسئولین شده است. از مهمترین درس های نهضت امام حسین توجه به حقوق افراد و مسئولیت پذیری است.
با توجه به اینکه هرسال تعدادی بدون وپاسپورت و ویزا وارد عراق می شوند اگر برای یکبار با متخلفین برخورد شود دیگر شاهد تکرار این موضوع نخواهیم بود . زیارت دزدکی و بدون رضایت طرف عراقی هیچگونه ارزشی ندارد و با توجه به اذیت و آزار دیگر هم وطنان و طرف عراقی معصیت هم است.
الان این افراد فاقد گذرنامه که با اینکارشون مهران رو شلوغ کردند نمی گن دارن حق بقیه زوار رو میگیرن که وقت گذاشتن و گذرنامه و ویزا گرفتن؟
متاسفانه بازهم بعضی از هموطنان با بی قانونی و عدم تهیه ویزا در مرز مشکلاتی را برای زوار عزیز فراهم نموده اند و باعث بسته شدن مرز مهران شده اند... باید یاد بگیریم که زیارت اربعین آدابی دارد از جمله حفظ حقوق حق الناس و بیت المال... پیشنهاد میگردد مسئولین اعلام نمایند - یارانه افرادی که بدون ویزا قصد عبور از مرز را دارند قطع خواهد شد. باور کنید درکمتر از یک ساعت اوضاع به روال عادی خود باز میگردد|!!!!!
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.