آخرین خبرمارکو روبیو در آستانه کناره‌گیری از دولت ترامپ
2بازدید
۱۶۶

این خبر تکمیل می‌شود؛

گزارش‌های گوناگون رسیده از راهپیمایی روز قدس در تهران

در مسیرهای راهپیمایی، هرچند گروه‌ها و اقشار گوناگون، با سلایق گوناگون سیاسی حضور داشتند، ولی همگی با هدف حفظ وحدت و حرکت در راستای منافع ملی به میدان آمده بودند. خبرهای جدید رسیده، حکایت از درگیری‌های پراکنده در نقاط گوناگون و پس از پایان مراسم راهپیمایی دارد که متأسفانه صدماتی را نیز در پی داشته است.

گزارش‌های گوناگون رسیده از راهپیمایی روز قدس در تهران

در حالی كه از هفته گذشته، اخبار و مطالب تحریك‌آمیزی درباره راهپیمایی قدس امسال منتشر شده بود، گزارش‌های رسیده به "تابناک"، حاكی از مسالمت آمیز بودن راهپیمایی و عدم بروز درگیری می‌دهد.

به گزارش «تابناک»، در مسیرهای راهپیمایی هر چند گروه‌ها و اقشار گوناگون با سلایق گوناگون سیاسی حضور داشتند، ولی همگی با هدف حفظ وحدت و حرکت در راستای منافع ملی به میدان آمده بودند.

بنا بر این گزارش، نکته جالب توجه در شعارها، استفاده اکثریت مردم از شعارهای وحدت بخش بود که عرصه را برای تفرقه افکنی تنگ می‌کرد؛ مثلا استفاده از شعار «هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران» كه پیش از این به گونه‌ای دیگر ـ نه غزه نه لبنان جانم فدای ایران ـ توسط برخی ابداع شده و در میان بخشی از جمعیت به عنوان شعار اصلی تکرار می‌شد.

گروه عظیم راهپیمایان پس از پایان راهپیمایی با حضور در دانشگاه تهران، خود را برای اقامه نماز جمعه آماده کردند.

البته در تصاویر پخش شده از شبكه دوم سیما كه زنده ارایه می‌شد، در كنار مسیر تظاهركنندگان به سوی دانشگاه شماری نیز در حال بازگشت دیده می‌شدند که طبیعی به نظر می‌رسد.

چنانچه دیده می‌شد، گروه بسیاری از راهپیمایان به نام «جنبش سبز» نیز که بیشتر در مسیر میدان هفت تیر تا بلوار کشاورز را در اختیار داشتند، در طول این مسیر به تظاهرات پرداخته و به دلیل اعتراض خود که از زمان پس از انتخابات تاکنون ادامه دارد، در نماز جمعه شرکت نکردند.

دکتر محمود احمدی‌نژاد در سخنان خود، با انتقاد از دولت‌های غربی به خاطر سكوت در برابر جنایات صهیونیست‌ها گفت: در ایران وقتی پای یك گربه زیر چرخ ماشین شهرداری می‌رود، قطعنامه نقض حقوق بشر می‌دهند.

آیت‌الله اكبر ‌هاشمی رفسنجانی نیز بنا بر سنوات گذشته در مراسم روز قدس حضور یافت و همگام با مردم روزه‌دار تهران از ميدان فردوسي تهران به سمت ميدان انقلاب حركت كرد.

علاوه بر رئيس‌جمهور و رئيس مجلس خبرگان رهبري، شخصیت‌هایی چون رئيس قوه قضاييه، برخي از اعضاي هيأت دولت و نمايندگان مجلس در راهپيمايي شركت كردند. همچنين حضور شخصيت‌هاي مطرح سياسي از جمله محسن رضايي و سید محمد خاتمی، رئيس‌جمهور سابق كشورمان نيز مورد توجه خبرنگاران و عكاسان خبري قرار گرفت.

البته حضور مهدی کروبی و میرحسین موسوی نیز در جمع راهپیمایان از نکات مهم تظاهرات امروز به شمار می‌رود.

بنا بر گزارش‌های رسیده از برخی منابع خبری، با وجود پایان یافتن سخنان دكتر احمدی نژاد جمعیت بسیاری از گروه‌های گوناگون در خیابان جمال زاده همچنان در حال شعار دادن هستند و بین گروه‌های مختلف مردم، بحث‌هایی می‌شود، اما درگیری فیزیكی در این منطقه وجود ندارد.

گفتنی است، شمار نمازگزاران صدها هزار تن برآورد می‌شود و عملكرد نیروی انتظامی نیز در راستای جلوگیری از تشدید درگیری قابل تقدیر بوده، ولی با وجود این، در خیابان كارگر شمال خیابان انقلاب، درگیری‌های محدودی گزارش شده كه تعدادی مصدوم بر جای گذاشته است.

همچنین خبر می‌رسد که حمله برخی عناصر تندرو به سیدمحمد خاتمی نیز با مداخله مأموران انتظامی و حفاظت از خاتمی روبه‌رو شد و تنها عمامه خاتمی از سر وی بر زمین افتاد.

خبرهای جدید رسیده، حکایت از درگیری‌های پراکنده در نقاط گوناگون و پس از پایان مراسم راهپیمایی دارد که متأسفانه صدماتی را نیز در پی داشته است.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۸۸/۰۶/۲۷ ۱۸:۳۸

پیاده نظام اسرائیل کوچکتر از این حرف هاست . آنها در سیل خروشان ملت دیندار محو شده اند .

ناشناس۱۳۸۸/۰۶/۲۷ ۱۸:۳۸

چرا دروغ میگین
من خودم بودم
کجا گفتیم هم غزه هم لبنان
اصلا از این خبرا نبود. ترسوها حقیقت رو بگین
بگین که امروز ما کی رو قاتل میدونستیمو و...ش رو باطل

ناشناس۱۳۸۸/۰۶/۲۷ ۱۸:۳۶

این پیامها حکایت دیدن فیل در شب است!!!! برای همین که هر کس خودش را حق می داند

ناشناس۱۳۸۸/۰۶/۲۷ ۱۸:۳۵

1) از تابناک تشکر می کنم که اجازه داد تا گوشه ای از ادب حامیان موسوی را ببینیم:
بی شعور، پست، دروغگوی پست، دروغگو، وحشی، رذل، خودفروخته، خائن، کر، کور، دیکتاتور، دروغگوهای کثیف، خاک بر سر، فحاش، چماق بدست، اغتشاشگر، کثیف، آدم نماها، متوهم، جلادان، کذاب، بی شرم، منافق، نون به نرخ روز خور، خر، مزدور، کوردلان خائن، مغرض، استبدادگر، ترسو، کثافت، پست فطرت، روسیاه و . . .
تازه تعداد زیادی از این فحش ها چند بار تکرار شده است و هم مردم و هم تابناک، هر دو در معرض این فحاشی ها قرار داشتند.
2) واقعا دیگه قدیمی شده که یکی می نویسد که من طرفدار احمدی نژادم، بعد همش به احمدی نژاد فحش می ده و درود بر موسوی سر می دهد!!
3) از همان ساعات اولیه انتشار خبر شما نظرات را می خواندم؛ دیدم که بعضی ها تازه راهپیمایی تمام شد؛ اومدن نوشتن که ما را لت و پار کردند و باتوم خوردیم و گاز اشک آور بهم زدند؛ بعدش هم لابد سریعا خودش را رسانده اینجا تا نظر بنویسد!! یکی دیگه هم که باتوم خورده بود و تو سرش و کارش به بیمارستان کشیده بود، اما تازه راهپیمایی تمام شده بود که اینجا نظرش را نوشته بود!!
4) درگیری های جزئی رخ داده، حتی گویا گاز اشک آور هم زده شده است که در مقابله با اغتشاشات کاملا طبیعی است و گفتنش هم هیچ اشکالی ندارد. حتی شنیده می شود که تیم محافظ کروبی هم به مردم گاز اشک آور زده اند تا علیه او شعار ندهند.
اما نکته مهم در این است که از همان ابتدا و همان طور که سایت های آن جریان خاص اعلام کرده بودند، این افراد سعی در تحریک مردم داشتند و به دنبال متشنج کردن اوضاع بودند تا از برخوردهای احتمالی و مصدومان احتمالی بار دیگر بهره برداری کنند و به خوبی مشخص بود که این افراد به دنبال اغتشاش هستند.
5) امروز بار دیگر تفاوت بین مردم و طرفداران اسرئیل مشخص شد؛ حضرت امام روح الله فرمودند که :"روز قدس، روزي است كه بايد به اين روشنفكراني كه در زير پرده با آمريكا و عمال امريكا روابط دارند هشدار داد. هشدار به اينكه اگر از فضولي دست برنداريد، سركوب خواهيد شد"
و به راستی در این روز، پیروان واقعی خط امام از مدعیان آن شناخته شدند و کسانی که شعار سایت وزارت امورخارجه اسرائیل را در روز قدس تکرار می کردند، نشان دادند که نه تنها پیرو خط امام نیستند که در دشمنی کامل با خط ایشان حرکت می کنند. تا را خدا با این دلائل روشن و آشکار، دیگر بعضی ها به خودشان جرات ندهند تا ادعای پیروی از خط امام بکنند و بعد از چند ماه، مقابله با نظام و الآن که نوبت به جواب دادنشان رسیده است نمی توانند با حربه نزدیکی به امام مظلوم نمایی کنند.
6) راهپیمایی امروز یک نکته قابل تامل داشت و آن هم واکنش مردم در مقابل آیت الله هاشمی بود که نشان دادند که اگر ایشان در خط امام و رهبری حرکت کند، کاملا از سوی مردم موردد استقبال قرار می گیرد و اگر مردم احساس کنند که ایشان پیرو ولایت فقیه هستند با آغوش باز ایشان را خواهند پذیرفت و در غیر این صورت بار دیگر بار دیگر مردم همان شعارهای معروف را عیله ایشان سرخواهند داد. که هیچ کدام از ما دوست نداریم چنین اتفاقی بیفتد و ان شاالله خود ایشان با درک شرایط، در این مسیر گام برمی دارند.
برای نوشتن این نظر، خیلی وقت گذاشتم از سایت محترم تابناک می خواهم که آن را سانسور نکند و ان شاالله با حرکت در خط ولایت، مورد اعتماد مردم و بازدیدکنندگان قرار گیرد.

ناشناس۱۳۸۸/۰۶/۲۷ ۱۸:۱۸

آقایی که به خدای احد و واحد قسم خوردی که یک نمازگزار سبز بودی ! مجبوری اینقدر خالی ببندی و قسم دروغ بخوری ؟
نماز فرادای جمعه دیگه چه صیغه ای هست ؟ اینم مثل بقیه چیزاتون من درآوردی و جعلیه

ناشناس۱۳۸۸/۰۶/۲۷ ۱۸:۱۲

فحاشی و توهین کلامی نسبت به همدیگر و نسبت ناروا به برزگان انقلاب از شأن مردم اصیل و غیرتمند ایران اسلامی بدور است. چه زیبا است که با نزاکت اسلامی و منطق استوار شیعی حرف ها و انتقاد های همدیگر را بیان کنید.
عزیزالله از پاکستان

ناشناس۱۳۸۸/۰۶/۲۷ ۱۸:۰۷

به اين نظر توجه كنيد:
"بنده تا امروز مشکلی برام پیش نیومد ، اما امروز در زیر پل کریمخان باتوم بر سرم کوبیدند که مجبور به مراجعه به بیمارستان شدم"

تصور كنيد كه اين دوست عزيزمون چطور تونسته با اون حالت احتزار و به اين سرعت به بيمارستان مراجعه كنه و سپس به اينترنت دسترسي پيدا كنه و كامنت بذاره!!!

ناشناس۱۳۸۸/۰۶/۲۷ ۱۸:۰۷

از كي ميترسيد؟
اگه مسلمانيد واقعيت را منتشر كنيد

ناشناس۱۳۸۸/۰۶/۲۷ ۱۸:۰۶

دلم می خواد به طرفدارای سبز بگم بابا چرا از توهم در نمی آیید امروز مردم ایران نشون دادن مقابل مخالفین داخل و خارج ایستادندو مشت محکمی بر دهان آنها زدند پس مرگ بر منافقین ایران..................

ناشناس۱۳۸۸/۰۶/۲۷ ۱۸:۰۱

زیاد دعوا نکنید جمعیت میلیونی امروز خودش حرف میزنه، مردم و باید بگم توده مردم ، به آرمانهای انقلاب 57 پایبند هستند. سبزها سعی داشتند با بر هم زدن روز قدس ملت رو از آرمان های انقلاب جدا کنه که امروز با شکست روبرو شد . اسراییل و آمریکا خیلی روی امروز حساب میکردند ولی خوب مردم ناامیدشون کردن

ناشناس۱۳۸۸/۰۶/۲۷ ۱۸:۰۱

نظرات بینندگان خود گویای اعم اخبار هستند. با سپاس

ناشناس۱۳۸۸/۰۶/۲۷ ۱۸:۰۰

جاي تاسف دارد كه تمام سايتهاي خبري دنيا حتي صهيونيستي سخنان ضد صهيونيستي دكتر احمدي نژاد را لحظه به لحظه تحت پوشش خبري قرار مي دهنداما شما و چند سايت خبري داخلي اين كار را انجام نداده ايد ونيز از حضور يك دقيقه اي مير حسين موسوي و كروبي كه با شعارهاي مردم (مرگ بر م )روبرو شد نيز گزارش تهيه كنيد

ناشناس۱۳۸۸/۰۶/۲۷ ۱۸:۰۰

باورم نمیشه اینایی که فحاشی میکنند از هر یک از دو طرف و حتی ایرانی باشند. ایرانی زبون به هرزه گویی اونهم به هموطن خودش باز نمیکنه. لطفا این ناسزاها را بردارید تا روح مردم تو این ماه مبارک بیش از این افسرده نشه. با تشکر

ناشناس۱۳۸۸/۰۶/۲۷ ۱۸:۰۰

تابناک... من که همیشه گفتم خبرگزاری نامبر وان هستی و هنوزم میگم... اما خداییش دیگه اینایی که گفتی درسته؟ هیچ درگیری فیزیکی نبود؟! یاد اون شنبه ی معروف می افتم که تهران شده بود میدون جنگ و صداوسیما داشت آموزش آشپزی و فیلم کمدی پخش می کرد و توی اخبارش هم انگار نه انگار!!
با تمام این حرفها من بازم میگم زنده باد تابناک و حمایتش می کنیم که حداقل بخش عمده ای از نظرات رو (چه مخالف و چه موافق) منعکس میکنه و مثل "بعضی" از سایتها ترسو نیست.

ناشناس۱۳۸۸/۰۶/۲۷ ۱۷:۵۵

به خدای احد و واحد در خیابان 7 تیر طرفدارای دکتر بیشتر بودن ولی سبز ها شعار بر زد رهبر هم دادن بازم درود بر شرف اوصولگرایان

ناشناس۱۳۸۸/۰۶/۲۷ ۱۷:۵۴

اوني كه نمازگزارها رو با معترضين جدا كرده بدونه كه كور خونده ما معترض نمازگزار بوديم ولي به احمد خاتمي اقتدا نكرديم نماز جمعه رو فرادا خونديم

ناشناس۱۳۸۸/۰۶/۲۷ ۱۷:۵۲

سبز های وطن فروش از عصبانیت دارید مترکید

ناشناس۱۳۸۸/۰۶/۲۷ ۱۷:۵۲

ساعت الن 17/45 دقيقه اسن من دو ساعت هست اومدم خونه توي بلوار كشاورز بودم در گيري نبود گاز اشك اور هم نبود وقتي پرچم اسرائيل وامريكا رو اتش زدن دود بلند شد يك عده فكر كردن گاز اشك اور زدن در حالي كه اگه گاز اشك اور ميزدن حداقل جمعيت از اونجا در ميرفت چيزي نبود ولي متاسفانه شعارهايي ميدادن كه ربطي به امروز نداشت امروز روز قدس بود نه موسوي ونه كروبي يا خاتمي ولي در كل خوب بود نميگم عالي بود هر مشكلي با صبر و حرف زدن حل ميشه نه تو خيابان رفتن

ناشناس۱۳۸۸/۰۶/۲۷ ۱۷:۵۱

هرچی دل تنگتان می خواهد بگویید در انتها این مردم ایران هستند که پیروز میشوند و شما کاسه لیسان تشنۀ قدرت هستید که رفتنی اید.....

ناشناس۱۳۸۸/۰۶/۲۷ ۱۷:۵۰

چه طرفداران با ادبی دارند این موسوی و کروبی. ادب مرد به ز دولت اوست.

ناشناس۱۳۸۸/۰۶/۲۷ ۱۷:۵۰

می خواستم ببینم خبرنگارای تابناک واسه این گزارشای جعلی چقدر پول گیرشون میاد؟ ان قدر هست که بیارزه به خاطرش هموطناشونو بفروشن؟!!

ناشناس۱۳۸۸/۰۶/۲۷ ۱۷:۵۰

اون کامنتی که گفته برنده راهپیمایی امروز اسرائیله، سخت در اشتباهه.
اولا همان شرکت کنندگان همیشگی امسال بطور چشمگیری بیشتر از سالهای قبل بود.
ثانیا عده ای هم که به فکر تحریف مسیر روز قدس بودند دیدند که واقعا عددی نیستند. اگرچه معدودی خواستند نقش پیاده نظام اسرائیل را در تهران بازی کنند ولی خودشان جواب خودشان را گرفتند.

ناشناس۱۳۸۸/۰۶/۲۷ ۱۷:۴۵

دوستان ارجمند تابناکی، هرچند فعالیت رسانه ای در این روزها خیلی سخت است اما این دلیل نمی شود شما هم به کمک دوستان دیگرمان در فارس و ایرنا بروید!همانطور که می دانید مردم امروز خیلی زیاد بودند.شعارهای وحدت آفرین هم زیاد داده نشد.نه از سوی حکومتیون و نه از سوی مخالفان.به نظرم خبر را اصلاح کنید چون با امدن فیلم ها و خبرهای تکمیلی، رو سیاهی به ذغال می ماند.

ناشناس۱۳۸۸/۰۶/۲۷ ۱۷:۴۴

تابناك دروغگو نيستي اما همه حقايق رو هم نگفتي.
يعني هيچ جاي تهران درگيري نشد؟؟؟

ناشناس۱۳۸۸/۰۶/۲۷ ۱۷:۴۰

ما که تو خیابان ازادی بودیم سبزها رو دیدیم که جابه جا زیر سایه و تو پیاده روها وایساده بودن ویا شعار نمیدادن یا دست میزدن و سوت میکشیدن وهو میکردن و شعار مرگ بر روسیه و نه غزه نه لبنان جانم فدای ایران سر میدادن .نزدیک خیابون جمالزاده هم وقتی مردم میگفتن مرگ بر منافق اونا میگفتن "مرگ بر تو " و دایم سعی در تحریک مردم دلشتن که موفق نشدن

ناشناس۱۳۸۸/۰۶/۲۷ ۱۷:۳۸

سلام جنابان مستطابان تابناکان حذف نکردن این همه فحش وتهمت ودروغ نشانه بلوغ سیاسی وآزادی شما نیست جانم .با این شگرد فقط همین افراد بددهن وناسزا گو دروبر شما جمع میشوند وکم کم سایت شما از مراجعین متفکر ووزین خالی میماند شما خود به نیک میدانید که اگر همه نظرات را حذف نکنید نه کسی حوصله خواندن دارد ونه در حافظه سرور جائی میماند ولذا الی ماشاالله حذف میکنید .اگر سایتی برای هر خبری 50یا 100 کامنت گذاشت اصلا دلیل بر محبوبیت نیست اکثر سایت های معتبر فقط نظراتی را درج مینمایند که سودمند باشد. ضمنااین مطلب برای مراجعین به سایت سود آور نیست وفقط جهت اطلاع شماست.

ناشناس۱۳۸۸/۰۶/۲۷ ۱۷:۳۶

نشانه منافق سه چیز است...دروغگویی...عدم وفای به عهد و خیانت در امانت...قابل توجه کسانی که امروز به یاران امام ره توهین کردند و آنان را منافق مینامند...درحالیکه این صفات مشخصه.....است......دوست داشتید نظرم را درج کنید....

ناشناس۱۳۸۸/۰۶/۲۷ ۱۷:۳۵

من یک شهرستانیم که روزی چند بار به تابناک سر میزدم.ولی با گزارش ها و تصاویری که سایت های خارجی و خود مردم گذاشته بودن به عظمت سبزها و شعاراشون پی بردم وننگ بر شما.برای همیشه خداحافظ پست فطرت ها

ناشناس۱۳۸۸/۰۶/۲۷ ۱۷:۳۵

سلام
جو , جو قبل انتخابات بود. مخالف و موافق کنار هم بودن اما درگیری در حد یه نفر دو نفر بود.
ضمنن جمعیت نمازگذارا 100 برابر نهظت سبز بودن.
اگه قرار به درگیری بود که چیزی ازونا نمیموند...
راستی شنیدم موسویا چند تا موتورو اتیش زدن اما نمیدونم راسته یا نه... یا حق

ناشناس۱۳۸۸/۰۶/۲۷ ۱۷:۳۴

خوشبختانه در مسیر خیابان سپاه به میدان امام اصفهان هم خبری از حضور سبز ها نبود... البته شنیدم چند نفری بودند که متفرق شدند

ناشناس۱۳۸۸/۰۶/۲۷ ۱۷:۳۴

ما خانوادگی در تظاهرات سبزها بودیم.
شعارها
مرگ بر روسیه
مرگ بر...
نه غزه نه لبنام جانم فدای ایران
احمدی دروغگو 63%ات کو؟
و...
درگیریهای های میدان هفت تیر را به چشم دیدیم و آثار درگیری ابتدای خیابان مطهری به سوی شرق را هنوز ناباوران میتوانند تشریف ببرند ببینند

ناشناس۱۳۸۸/۰۶/۲۷ ۱۷:۳۱

تابناک خیلی سیاستمداری، خبر رو اینوری می نویسی، تا نظرات کاربران اونوری رو بفرستی بالا...
ای شیطون بلا.....

ناشناس۱۳۸۸/۰۶/۲۷ ۱۷:۳۰

من تو راهپیمایی بودم ولی عمرأ یه تار موی گندیدمو فدای غزه و لبنان نمی کنم. پس انقدر دروغگو و متقلب نباشید و شعار مردم را عوض نکنید. تابناکیهای نون به نرخ روز خور

ناشناس۱۳۸۸/۰۶/۲۷ ۱۷:۲۷

کسانی که فکر می کنند طرفداران دکتر کم بودند باید میومدند توی نماز جمعه تا میدیدند طرفداراش کجان!!!!
فکر همه مثل خودتونن که را هبیفتن تو خیابون و آشوب درست کنند تا فهمتون در همین حده.
من یک ساعت بین جمعیت بودم. دقیقا وسط دو طیف که از کنار هم رد میشدند. درگیری ندیدم ولی شعار زیاد بود.
مخصوصا این یکی: نه غزه نه لبنان...
کجایی یار امام که یکی از مهم ترین کار های امام گند زدی رفت!!!! این جوری می خواستی به انقلای بر گردی؟؟
مرگ بر منافق

ناشناس۱۳۸۸/۰۶/۲۷ ۱۷:۲۶

خیلی بیشرفید.

ناشناس۱۳۸۸/۰۶/۲۷ ۱۷:۲۳

سبزها زیاد بودند. به هیچ وجه هم دنبال تنش و خشونت نبودند. عملکرد نیروی انتظامی هم تا آنجا که من دیدم قابل تقدیر بود.

ناشناس۱۳۸۸/۰۶/۲۷ ۱۷:۲۳

تابناک کثیف

ناشناس۱۳۸۸/۰۶/۲۷ ۱۷:۲۳

تابناک جان سلام دوست داریم. تو خیلی فداکاری.خیلی مردی. خیلی زرنگی.یکی گفته"تابناک بی شعور پست دروغگوی پست".این یعنی هوشمندی تو .تابناک، هوشمندی و فداکار.آفرین به تو برای این همه از خود گذشتگی.

ناشناس۱۳۸۸/۰۶/۲۷ ۱۷:۲۲

خیلی جالبه!
اینجوری که میگن گرفتن زدنشون و فحششون دادن تیر شلیک کردن گاز اشک آور زدن !!!! بعد اینهای محترم دویدن اومدن خونشون سریع اومدن تو سایت تابناک کامنت گذاشتن !!!
لاقل یه جوری می گفتید حداقل به نظر میومد تو راهپیمایی شرکت کردین!

ناشناس۱۳۸۸/۰۶/۲۷ ۱۷:۲۲

یک سئوال دارم از آنهائی که منصفند. بنظر شما شعار نه غزه نه لبنان شعار صهیونیستهای اسرائیل نیست؟ اگر هست همه با هم صدبار بگوئید مرگ براسرائیل!!!مرگ بر منافق!!

ناشناس۱۳۸۸/۰۶/۲۷ ۱۷:۲۰

من که در بلوار کشاورز بودم خبری از در گیری نبود حالا جاهای دیگر را نمی دونم

ناشناس۱۳۸۸/۰۶/۲۷ ۱۷:۲۰

گرچه فکر نکنم نوبت پیام من برسه ولی اگر شما ها تابناک رو قبول ندارید برای چی این سایتو نگاه می کنید برید همون سایت های درپیت خودتون رو بخونید. این قدر نمی فهمند که بالا ی این خبر نوشته "خبر تکمیل می شود"

ناشناس۱۳۸۸/۰۶/۲۷ ۱۷:۲۰

بازم میگم اگر اینقدر جرات دارید که فیلم و عکس مردم و بذارید ، بفرستم!!؟

ناشناس۱۳۸۸/۰۶/۲۷ ۱۷:۲۰

معترضین خیابانی معلومه چی می خواهید؟ خودتون هم نمی دونید

ناشناس۱۳۸۸/۰۶/۲۷ ۱۷:۲۰

درود بر ملت سلحشور ایران که مانع از تفرقه می شود امیدوارم از هر رنگی که هستید بخاطر اتحاد و سربلندی ایران بهانه دست دشمنان ندهید

ناشناس۱۳۸۸/۰۶/۲۷ ۱۷:۱۹

هم خبر و هم نظرات زیر آن سراسر دروغ است ، تمروز صدها هزار سیز در مفابل جمعیت اندک طرف مقابل حضور داشتند این هم آخرین بازدید من از تابناک بود چون موضعتون کامل مشخص شد

ناشناس۱۳۸۸/۰۶/۲۷ ۱۷:۱۸

بنده در راهپیمایی شیراز شرکت کردم و این چیزا که میگن رو ندیدم نه شعاری بود و نه درگیری و در آرامش کامل راهپیمایی برگزار شد البته 2 نفر رو که دستبند سبز داشتند رو دیدم یه پیرمرد هم کامل سبز پوشیده بود همین البته خبر های درگیری در جاهای دیگه رو شنیدم که میگفتند تعدادشون 100 نفری میشد در کل اونجورا خبری نبود به همه این گروه ها هم توصیه میکنم از این کارها دست بردارید طرفدارای عزیز سبز بدونن آقایان خاتمی و موسوی و کروبی دارن برای بقای سیاسی خودشون از شما هزینه میکنن و دلشون براتون نمیسوزه

ناشناس۱۳۸۸/۰۶/۲۷ ۱۷:۱۷

بدینوسیله مراسم ختم رویاهای مخملی سبز را در روز قدس تسلیت عرض میکنم. آخرین تقلای اغتشاش هم به خاکستر نشست
امیدوارم همه هموطنان زیر پرچم سبز اباعبدالله متحد باشند و مانند امروز سبزهای جعلی و آنان که میخواستند آرمان مقدس قدس را منحرف کنند را به سطل زباله بریزند .

ناشناس۱۳۸۸/۰۶/۲۷ ۱۷:۱۶

آدم نماها چرا نظر من را نگذاشتین؟
باز هم ننگتان باد گروه جلادن.

ناشناس۱۳۸۸/۰۶/۲۷ ۱۷:۱۳

میرحسین تخم تفرقه رو کاشت
و کروبی در حال آبیاری است
انشاالله تاریخ قضاوت خواهد کرد

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.