بیش از ۳۰ کشته در انفجار تانکر حمل سوخت در کنیا
مقامات کنیایی اعلام کردند شنبه شب بر اثر برخورد یک تانکر حامل سوخت با دیگر وسایل نقلیه و منفجر شدن آن، بیش از سی نفر کشته شدند.
صلیب سرخ کنیا اعلام کرد راننده این تانکر سوخت کنترل خود را از دست داده و به دیگر وسایل نقلیه برخورد کرده است که در نهایت انفجار و آتش سوزی اتفاق افتاده است.
شاهدان می گویند برخی وسایل نقلیه با مسافرانشان در آتش محبوس شده بودند.
به گزارش خبرگزاری فرانسه، با توجه به گستردگی حادثه، احتمالا آمار تلفات افزایش خواهد یافت.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، پیوس ماسایی از مرکز مدیریت فجایع ملی کنیا یکشنبه صبح گفت: کشته شدن بیش از سی نفر تایید شده و بیش از 11 خودرو نیز در آتش سوخته اند.
این حادثه در جاده نایروبی به نایواشا روی داد.
این انفجار در منطقه کارای در بزرگراه نایروبی به ناکورو روی داد که مسیر اصلی کشور کنیا از پایتخت به غرب و نیز کشور اوگاندا محسوب می شود.
حدود 11 وسیله نقلیه نیز در آتش سوخته اند.
یک افسر پلیس که در محل حادثه بود گفت: تصادف وحشتناکی بود، مردم در حال سوختن بودند، برخی درون خودروها و دیگران نیز در تلاش برای فرار بودند.
وقوع این حادثه با اعتصاب پزشکان کنیایی همزمان شده است.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.