آخرین خبربقایی: نمی‌پذیریم از بالا به ما دیکته شود
4217بازدید

پيش‌بيني سعد حريري از حبس افراد برجسته

وی باردیگر با تكرار اتهامهای پیشین علیه سوریه، از نظام سوریه به عنوان مشكلی در مسیر لبنان نام برد و ادعا كرد، ما برای اجرایی شدن طرح اتحادیه عرب تلاش داریم و همه می دانند چه گروههایی مانع اجرای این طرح هستند.

سعد حریری رییس فراكسیون المستقبل، با ابراز خرسندی از مراحل نهایی آغاز به كار دادگاه بین المللی ترور رفیق حریری، گفت: در این دادگاه شخصیت های برجسته ای به حبس ابد محكوم خواهند شد.

به گزارش شبكه خبر، روزنامه البیان امارات در این زمینه نوشت، سعد حریری كه به مناسبت سومین سالگرد ترور پدرش رفیق حریری با رادیو بی بی سی سخن می گفت بدون آنكه از شخصی خاص نام ببرد، گفت: خواهیم دید كه دادگاه بین المللی در بررسی پرونده ترور پدرم ، شخصیت های برجسته ای را در پشت میله های زندان جای خواهد داد و انشاء الله این افراد بقیه عمر خود را در زندان به سر خواهند برد.

وی باردیگر با تكرار اتهامهای پیشین علیه سوریه، از نظام سوریه به عنوان مشكلی در مسیر لبنان نام برد و ادعا كرد، ما برای اجرایی شدن طرح اتحادیه عرب تلاش داریم و همه می دانند چه گروههایی مانع اجرای این طرح هستند.

وی در ادامه نقش اسراییل و آمریكا در ترور پدرش را بعید دانست و ابراز داشت، برخی اسراییل و آمریكا را عامل ترور رفیق حریری می دانند و هم زمان ما را به همدستی با تل آویو و واشنگتن محكوم می كنند اما در واقع این سوریه است كه سیاست ترور را پیگیری می كند.

گفتنی است بسیاری از كارشناسان، دادگاه بین المللی ترور حریری را دادگاهی سیاسی با هدف تحقق اهداف آمریكا و اسراییل در برخورد با سوریه می دانند و معتقدند، نه كمیته تحقیق بین المللی و نه دادگاه بین المللی ترور حریری هیچگاه در پی كشف ابهامات ترور نبوده و نیستند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.