آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
12بازدید

شکایت لاریجانی از فرشتگان مُقربش

رئیس مجلس در جریان بررسی لایحه برنامه ششم توسعه زمانی که با حضور چند نماینده در کنارش مواجه شد که مانع گوش دادن او به نظرات موافق و مخالف می‌شدند به شوخی گفت که ما چند ملک مقرب اینجا داریم.

به گزارش خبرآنلاين؛ علی لاريجاني در جريان بررسي بند 6 ماده 57 لايحه برنامه ششم توسعه جلسه علني امروز-12 دي- وقتي در تلاش بود تا به نظر موافق و مخالفان گوش دهد، با حضور چند نماينده در كنار خودش كه مانع تمركز او بودند،‌ مواجه شد. امری که باعث شد او با لحن خاص خودش بگوید: دو سه تا ملك مقرب اينجا داريم.

لاريجاني در ادامه وقتي پيشنهاد حذف بند 7 اين ماده مطرح شد،‌ اظهار كرد: يكي از عجايب روزگار اين است كه جناب كاتب خودشان پيشنهاد حذف دادند و در ليست مخالفان هم هستند. اين را هم بدانيد.

در جريان اين بررسي‌ها زماني كه تريبون مصطفي كواكبيان براي بيان اخطار باز شد، او در ادامه گپ و گفت‌هايی كه چند روز اخير ميان او و رئيس مجلس شكل گرفته بود، گفت كه« براي نوبت ما كه آقاي رئيس مصلحت نمي‌داند وقت اخطار بدهد شايد نوبت ديگران به ما برسد.»

لاريجاني در برابر اين طعنه زدن‌ كواكبيان گفت: حالا اگر نمي‌خواهيد صبحت كنيد، ادامه بدهيم...

نكته‌اي كه كواكبيان را صرافت انداخت تا سريعتر به اصل مطلب بپردازد: صحبت مي‌كنيم شايد در مورد اين بحث‌ها روزي با شما مناظره كنيم. در ضمن عيد مسيحي ها را به هموطنان و نمايندگان مسيحي تبريك مي‌گويم.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.