آخرین خبرراهکار جدید چین برای حل اختلافات ایران و آمریکا
3بازدید

حمایت نتانیاهو از سرباز قاتل مرد زخمی فلسطینی

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی روز چهارشنبه حمایت خود را از عفو سربازی که روز چهارشنبه در اتهام قتل عمد یک مرد مجروح فلسطینی مجرم شناخته شد، اعلام کرد.

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی روز چهارشنبه حمایت خود را از عفو سربازی که روز چهارشنبه در اتهام قتل عمد یک مرد مجروح فلسطینی مجرم شناخته شد، اعلام کرد.
 

به گزارش فارس، بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی از سربازی که روز چهارشنبه به جرم قتل یک مرد مجروح فلسطینی محکوم شناخته شد حمایت کرد و گفت از عفو وی حمایت می‌کند. 

دادگاه نظامی رژیم صهیونیستی روز چهارشنبه اعلام کرد که «الور آزاریا» مرتکب قتل عمد  یک مرد فلسطینی به نام «عبدالفتاح الشریف» شده که زخمی روی زمین افتاده بود.

حکم زندان این نظامی رژیم صهیونیستی هنوز اعلام نشده است، اما برخی گزارش‌ها حاکی از آن هستند که وی احتمالا به تحمل 20 سال حبس محکوم می‌شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.