رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرکودتای پارلمانی در اسرائیل؛ نخست‌وزیر جدید روی کار آمد
2بازدید
۰

انتقاد داداشی از افزایش مبلغ گاز در استان گیلان

نماینده آستارا در اخطاری نسبت به افزایش تعرفه گاز در برخی از استان‌ها همچون گیلان انتقاد کرد و خواستار بهبود این وضعیت از سوی وزیر نفت شد.

به گزارش ایسنا، ولی داداشی در جلسه علنی امروز در اخطاری با استناد به اصل سوم قانون اساسی، گفت: در برخی از استان‌ها هزینه استفاده از گاز دو و سه برابر شده آن هم به این دلیل که فصل سرما چهارماه یعنی از آذر تا اسفند محاسبه می‌شود. سوالم این است که آیا در سایر استان‌ها نیز فصل سرما چهارماهه محاسبه می‌شود؟

وی با بیان اینکه مناطقی همچون آستارا در اکثر فصل‌های سال سرد است،‌ گفت: در چنین شرایطی شرکت ملی گاز ایران مبلغ گاز را دو یا سه برابر و به صورت تصاعدی حساب می‌کند آن هم برای مردمی که گرفتار نان شب هستند. آقای وزیر نفت چطور قرار است این مردم مبلغ ۲۰۰، ۳۰۰ و یا ۴۰۰ هزار تومان را برای پول گاز پرداخت کنند؟

علی مطهری، نایب رئیس مجلس در پاسخ به این اخطار گفت: نرخ تدریجی برای گاز در مناطق گرمسیر و سردسیر در قانون برنامه مشخص شده است. اگر این قانون اجرایی نمی‌شود می‌توانید از وزیر نیرو و یا نفت سوال کنید. البته امیدواریم که مسئولان اقدامات لازم را انجام دهند.
Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.