رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرده‌ها شهید و زخمی در حمله سعودی‌ها به یک بازار در تعز یمن
3بازدید
۴

جلالی:بعد از بیانیه پرسپولیس د آبادان می‌دانستیم حق پیکان ضایع می شود

سرمربی تیم پیکان گفت: وقتی بعد از بازی در آبادان پرسپولیس آن بیانیه‌ را داد می‌دانستم روز سختی خواهیم داشت و روز عادی نخواهیم داشت.

به گزارش تابناک ورزشی، مجید جلالی پس از شکست 2 بر صفر مقابل پرسپولیس در نشست خبری گفت: من وقتی بعد از بازی پرسپولیس در آبادان آن بیانیه‌ را داد می‌دانستم روز سختی خواهیم داشت و روز عادی نخواهیم داشت. باعث تعجب است که چطور فدراسیون اجازه می‌دهد بیانیه بدهند و بعد همه چیز به سودش بشود؟ آنقدر در آبادان شلوغ می‌کنند و بعد هم هیچ چیز به هیچی! این منصفانه نیست و به عنوان تیمی که هواداری نداریم می‌خواهیم منصفانه پیش برود.

جلالی افزود: پرسپولیس نیازی ندارد شرایط به سودش شود. ما هم بعد از هر باخت بیاییم و بیانیه‌ بدهیم. صدور بیانیه اگر اتفاقی هم نیفتد اذهان را خراب می‌کند. در مورد بازی هم باید بگویم پایاپای بود، البته اشتباهاتی داشتیم و بازی خوبی انجام دادیم و روی گل دوم هم اشتباه بدی انجام دادیم. انتظار دارم در مورد یکی دو صحنه بازبینی شود. از اینکه تماشاگران خوشحالند احساس بدی ندارم اما احساس می‌کنم حقم ضایع شده است.

سرمربی پیکان در مورد اینکه دروازه‌بان شما روی هر دو گل مقصر بود، داور چگونه به سود پرسپولیس سوت زد؟، گفت: از همان زمان که وارد ورزشگاه شدیم ببینید برخورد نیروی انتظامی با ما چطور بود. از همان موقع فهمیدیم روز عادی نیست در دقیقه 2 یک صحنه مشکوک رخ داد. وقتی تیمی بزرگ بعد از باخت یک بیانیه می‌دهد و به فدراسیون حمله می‌کند این فکر به ذهنم می‌آید که شرایط بازی برای ما سخت خواهد شد. خیلی صحنه‌ها هم بود که از دید من منصفانه قضاوت نشد. این فضا فضای هرج و مرج است و اینکه هر تیمی ببازد و بیانیه بدهد و به داور و فدراسیون حمله کند کار خوبی نیست.

وی ادامه داد: فدراسیون باید با این رفتارها به شدت برخورد کند. هرکسی کنار زمین شلوغ می‌کند به سودش می‌شود و باشگاه هم به من می‌گوید اگر شما هم این کارها را بکنید به سود ما می‌شود. ما رسانه و هوادار نداریم و ذهن من با این رفتارها خراب می‌شود. بیاید جای من بنشینید ببیند چه ذهنیتی پیدا می‌کنید. باشگاه پرسپولیس 20 نفر را با خود به رختکن می‌برد و ما نمی‌توانیم یک نفر را به رختکن ببریم.

وی در مورد اینکه بیانیه باشگاه پرسپولیس در مورد داوری نبود و شما خودتان خوب تیمتان را هدایت نکردید، گفت: تیم ما خوب بازی کرد. وقتی تیمی هوادار و رسانه دارد و فضا سازی می‌کند آن بازی از عدالت خارج می‌شود و تردید نکنید. شما می‌گویید بد بازی کردم بله ما تیم بایرن مونیخ نیستیم و هرچه موجودی داشتیم بعد از گل به میدان آوردیم و زورمان همین است. نباید رفتارهایی شود که استنباط کنیم رفتارها از حالت منصفانه خارج شود. 

سرمربی پیکان در مورد اینکه مدیرعامل باشگاه شما عضو هیات رئیسه فدراسیون است، گفت: در مورد مسایل فدراسیون و سازمانی نمی‌دانم چه بگویم اما شیعی ویژگی‌هایی دارد که نمی‌خواهد از جایگاهش به سود باشگاه استفاده کند. من چنین چیزی را ندیدم یعنی ما دفاع می‌کردیم و به دنبال ضد حمله بودیم چنین چیزی نبود، شانس داریم. اول فصل تیمی هستیم که برای بقا آمده‌ایم وقتی هم خوب نتیجه گرفتیم و اکنون هم به ما فشار آمده و همین مساله باعث می‌شود که اینگونه صحبت کنیم.

جلالی در مورد اینکه کدام صحنه داوری به سود پرسپولیس بود، گفت :صحنه‌هایی در وسط زمین بود، من از زمانی که در تیم وحدت بودم و 35 سال پیش با پرسپولیس بازی می‌کردم و هیچ وقت انتظار نداشتم در بازی با تیم‌های بزرگ همه چیز منصفانه باشد اما توقع دارم که در صحنه‌های خاص عدالت رعایت شود. اگر باشگاه پرسپولیس بیانیه نمی‌داد ذهنم خراب نمی‌شد. بعد از یک مسابقه وقتی برای داوری نامه می‌زنند می‌دانند که داوری تغییر نمی‌کند اما برای بازی بعد این کار را می‌کنند. شما هم جای من باشید وقتی چنین بیانیه‌ای صادر می‌شود چنین ذهنیتی پیدا می‌کنید و شاید به قول شما داور هم منصفانه قضاوت کرده است.
Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

رادين۱۳۹۶/۰۱/۱۷ ۱۰:۳۱

الان حق شما ضايع شد. ميشه با مصداق صحبت كني آقاي معلم اخلاق. خواهش مي كنم حداقل اين پسوند رو از روي خودت بردار. اون موقع با حرفاي مفتت راحت تر كنار مياييم.

جواد۱۳۹۶/۰۱/۱۷ ۰۷:۳۲

بين مردم ايران رسم شده اگه موفقيتي بدست آيد تمام وكمال از تلاش خودمان است ولي هروقت شكست بخوريم دستي پشت پرده بوده كه جلوي موفقيت مارا گرفته ، اين مشكل از دوران كودكي به همراه ماست ، اگر در درسي نمره خوب مي گرفتيم مي گفتيم 20 شدم ويا بيست گرفتم ولي اكر نمره خوب نبود مي گفتيم معلم فلان فلان شده بهم 8 داده ، يامي گوييم پليس جريمم كرد ، رييسم باهام لج كرده ، شانس ندارم و از اين حرف ها ، علت خيلي از عدم موفقيت هاي ما بدليل همين طرز قكر و دنبال مسايل ماورايي بودن است ، جملاتي مثل قسمت نبود ، خيريت داره و .....

رضا۱۳۹۶/۰۱/۱۶ ۲۲:۴۲

آقای جلالی ظرفیت باخت داشته باش کجای این بازی چه عامل غیر فوتبالی باعث باخت شما بود قباحت داره آقا ، تازه هر وقت اشتباهات داوری به نفع شماست که جزیی از فوتبال است در مورد بازی چیزی نداشتی بگی فقط حرف مفت میزنی انصاف داشته باش آقا معلم

حمید کلباسی۱۳۹۶/۰۱/۱۶ ۲۲:۱۳

عروس نمی تونه برقصه ، میگه استادیوم کجه!

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.