آخرین خبرالمیادین از مذاکرات تهران، پکن و مسقط خبر داد
1بازدید

امارات تمامی سایت‌های قطری را مسدود کرد

یک منبع در وزارت خارجه امارات اعلام کرد که این کشور تمامی پایگاههای خبری قطر را فیلتر کرده است.

یک منبع در وزارت خارجه امارات اعلام کرد که این کشور تمامی پایگاههای خبری قطر را فیلتر کرده است.

به گزارش فارس، شبکه العربیه به نقل از یک منبع در وزارتخارجه امارات اعلام کرد که این کشور تمامی پایگاههای خبری قطری را مسدود و فیلتر کرده است.

 در پی اظهارات جنجالی امیر قطر در حمایت از ایران که خبرگزاری رسمی قطر آن را منتشر کرد و شبکه‌های قطری به نقل از این خبرگزاری آن را بازنشر کردند حملات بی سابقه رسانه‌های اماراتی و سعودی علیه پادشاه قطر شکل گرفته است.

هر چند قطر رسما اعلام کرده که خبرگزاری رسمی این کشور هک شده بود؛ اما امارات و عربستان چنین ادعایی را نپذیرفته‌اند.

شیخ تمیم بن حمد آل‌ثانی، امیر قطر روز سه‌شنبه (دیروز) در مراسم فارغ التحصیلی سربازان خدمت ملی گفته بود: «حمله ظالمانه علیه قطر همزمان با سفر رئیس جمهوری آمریکا به منطقه صورت گرفته که هدف و انگیزه شناخته شده آن مرتبط کردن قطر با تروریسم و خدشه‌دار کردن تلاش‌های این کشور برای برقراری ثبات است.»

او همچنین گفته بود: هیچکس حق ندارد نقش مقاومت حماس و حزب الله را منکر شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.