آخرین خبراز مهاجرت معکوس تا ساخت پلتفرم هوش مصنوعی
2بازدید

اعتراض باشگاه استقلال به قضاوت بازي با صبا؛

لزوم برخورد با عامل تحريك تماشاگران

وجه مهم‌تر اين اشتباهات داوري ملتهب كردن جو ورزشگاه آزادي و ايجاد زمينه براي بروز ناهنجاري‌هاي اخلاقي بود.

باشگاه استقلال طي نامه‌اي به سازمان ليگ خواستار بررسي روند داوري ديدار تيم‌هاي استقلال و صباي‌ قم و نحوه‌ي قضاوت عليرضا فغاني، داور وسط و كمك‌هايش شد.

به گزارش ايسنا، در نامه باشگاه استقلال به رئيس سازمان ليگ آمده است: در جريان ديدار تيم‌هاي فوتبال استقلال و صباي‌قم از هفته سيزدهم ليگ برتر اشتباهات متعدد و تأثيرگذار فغاني داور وسط و تيم داوري، به گواه كارشناسان روند فني و جريان مسابقه را تا حد بسيار زيادي تغيير داد اشتباهاتي كه عملاً در نتيجه بازي نيز تأثيرگذار بود و لازم است كميته داوران به نحو مقتضي با آن برخورد كند.

وجه مهم‌تر اين اشتباهات داوري ملتهب كردن جو ورزشگاه آزادي و ايجاد زمينه براي بروز ناهنجاري‌هاي اخلاقي بود.

باشگاه استقلال ضمن نكوهش و تقبيح هر گونه بي‌حرمتي در محيط ورزش و به ويژه روي سكوها از آن مقام محترم درخواست مي‌نمايد با عامل تحريك تماشاگران برخورد لازم و قانوني نمايد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.