آخرین خبرتصادف زنجیره‌ای ۸ خودرو در جاده یزد بر اثر طوفان شن
2بازدید
۰

شرکت‌های ایران و ترکیه برای خرید کشتی قرارداد امضا کردند

چند شرکت ایرانی قراردادی به ارزش 95 میلیون دلار را با ترکیه برای ساخت و خرید کشتی امضا کرده‌‌اند.

چند شرکت ایرانی قراردادی به ارزش 95 میلیون دلار را با ترکیه برای ساخت و خرید کشتی امضا کرده‌‌اند.

به گزارش فارس، به نقل از آذرنیوز رسانه‌های ترکیه از امضای یک قرارداد ساخت و خرید کشتی بین چند شرکت ایرانی و یک شرکت ترکیه‌ای خبر دادند.

بر این اساس 3 شرکت ایرانی واقع در خرمشهر قراردادی با ارزش 65 میلیون را با ترکیه برای ساخت و خرید کشتی امضا کردند. 

با کاهش تحریم‌ها علیه ایران تلاش‌ها برای به روز رسانی ناوگان کشتیرانی ایران افزایش یافته است.

پیشتر رضائیان اصل مدیر اجرایی مجموعه کشتیرانی و صنایع فراساحلی ایران از برنامه کشور برای توسعه توانمندی‌های ساخت کشتی و رقابت با شرکت‌های بین‌المللی خبر داده بود.

مجموعه کشتی‌سازی و صنایع فراساحلی ایران تنها شرکت منطقه‌ای سازنده و تعمیرکننده کشتی در ابعاد مختلف محسوب شده و قصد دارد طی 5 سال آینده به یکی از 5 کشتی‌ساز بزرگ جهان تبدیل شود. 

دفتر آمار ترکیه نشان می‌دهد حجم مبادلات تجاری بین دو کشور در سال 2016 حدود 11 میلیارد در سال بوده است که ایران و ترکیه قصد دارند این رقم را به 30 میلیارد دلار افزایش دهند.
Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.