آخرین خبرلحظات اعدام ترامپ در میدان تجریش تهران که از تلویزیون پخش شد
2بازدید
۰

شهردار لندن: کارهای مهم‌تری از پاسخ دادن به توئیت‌های ترامپ دارم

سخنگوی شهردار لندن به انتقاد توئیتری رئیس‌جمهور آمریکا پاسخ داده و گفته که آقای شهردار کارهایی مهم‌تر از پاسخ دادن به توئیت‌های «دونالد ترامپ» دارد.

سخنگوی شهردار لندن به انتقاد توئیتری رئیس‌جمهور آمریکا پاسخ داده و گفته که آقای شهردار کارهایی مهم‌تر از پاسخ دادن به توئیت‌های «دونالد ترامپ» دارد.
 

به گزارش فارس، ساعتی پس از واکنش توئیتری ترامپ به حملات تروریستی لندن و انتقاد از شهردار مسلمان این شهر، دفتر «صادق خان» اعلام کرد که وی وقتی برای پاسخ دادن به ترامپ ندارد.

ترامپ ساعتی پیش در توئیتر نوشته بود «در حمله ‌ای تروریستی حداقل 7 نفر کشته و 48 نفر زخمی شدند آن‌وقت شهردار لندن می گوید دلیلی برای هراس نیست!»

سخنگوی صادق خان در واکنش به این توئیت گفته که «شهردار مشغول کار با نیروهای پلیس، اورژانس و دولت است تا بتوان به این حمله تروریستی هولناک پاسخ داد و در دل اهالی لندن و بازدیدکنندگان از شهر، اطمینانی دوباره ایجاد کرد.»

در ادامه پاسخ سخنگو آمده است: «او (صادق خان) کارهایی مهم‌تر از پاسخ دادن به توئیت‌های دونالد ترامپ دارد؛ توئیت‌هایی که بر اساس اطلاعات دقیقی نوشته نشده است.»

شهردار لندن در پیامی به مردم این شهر از آنها خواسته بود با دیدن یورش پلیس‌ و بخصوص افسران مسلح به خیابان، نهراسند.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.