رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرکودتای پارلمانی در اسرائیل؛ نخست‌وزیر جدید روی کار آمد
2990بازدید
۰

اتهام‌‍‌زني انگليس به ايران پس از رفع ابهام آژانس

سفير انگليس در آژانس بين المللي انرژي اتمي ادعا كرده است ايران پس از توقف اوليه برنامه سري تسليحات اتمي خود در سال ۲۰۰۳، ممکن است اين برنامه را مجددا از سرگرفته باشد.

به گزارش «بي.بي.سي»، سيمون اسميت گفت اسنادي که به آژانس بين‌المللي انرژي اتمي ارائه شده نشان دهنده فعاليت‌هايي است که پس از سال ۲۰۰۳ صورت گرفته است.

اين در حالي است که علي اصغر سلطانيه نماينده ايران در آژانس بين المللي انرژي اتمي اين مطالب را رد کرده و اين مدارک را جعلي خوانده است.

اظهارات سفير انگليس پس از ملاقات ۳۵ عضو شوراي حکام آژانس بين المللي انرژي اتمي در وين مطرح شد. در اين نشست مدارکي از منابع اطلاعاتي گوناگون درباره فعاليت‌هاي اتمي ايران به اعضا ارائه شد.

سفير بريتانيا گفت: اطلاعاتي که از منابع مختلف به دست آمده، شامل طرح يک کلاهک هسته‌اي و نحوه اتصال آن به موشک است.

گزارش برآورد اطلاعات ملي آمريکا پيشتر خاطرنشان کرده بود، ايران برنامه تسليحات اتمي خود را در سال ۲۰۰۳ متوقف کرده است.
اما سيمون اسميت گفت: برخي از فعاليت‌هاي نظامي هسته‌اي ايران قطعا پس از اين تاريخ انجام شده است.
 
وي گفت: معلوم نيست که اين پروژه در سال ۲۰۰۴ به طور فعال در حال اجرا بوده و يا آنکه ايران در اين تاريخ تنها مشغول بررسي عملکرد گذشته خود بوده است.
سفير بريتانيا افزود: اما در هر حال اين نشان مي‌دهد که مقام‌هاي ايران همچنان علاقه مند به اين پروژه بوده‌اند.
Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.