رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرسرلشکررضایی در دیدار با پوتین از شروط هفت‌گانه ایران برای بازگشایی تنگه هرمز گفت
1بازدید
۰

پترائوس: میزبانی قطر از حماس و طالبان به درخواست آمریکا بود

مدیر سابق آژانس اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا) اعلام کرد که قطر بنا به درخواست آمریکا از هیئت‌های حماس و طالبان میزبانی کرده است.

مدیر سابق آژانس اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا) اعلام کرد که قطر بنا به درخواست آمریکا از هیئت‌های حماس و طالبان میزبانی کرده است.

به گزارش ایسنا، ژنرال دیوید پترائوس، مدیر سابق آژانس اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا) در مصاحبه با مجله فرانسوی "ژورنال دو دیمانش" اعلام کرد که  شرکای ایالات متحده باید به یاد داشته باشند که قطر با درخواست آمریکا میزبان هیئت‌هایی از جنبش مقاومت اسلامی (حماس) و طالبان افغانستان شد.

وی خاطرنشان کرد که قطر میزبان فرماندهی عملیات نظامی آمریکا در خاورمیانه را برعهده دارد.

وی گفت: ایران دوست ایالات متحده نیست ما مسئولیت رویارویی با تلاش‌های ایران را در منطقه را برعهده داریم و این کار را با همکاری شرکایمان در خلیج (فارس) انجام می‌دهیم و آنها نیز بدون عیب نیستند.

در همین حال، خبرنگار الجزیره گزارش داد که سخنان پترائوس در این شرایط کنونی نشانگر مشغله بسیار نسبت به رخدادهای کشورهای عرب حوزه خلیج فارس و پیامدهایی است که محاصره قطر توسط عربستان، امارات و بحرین بر امنیت ملی آمریکا بر جای می‌گذارد.

خبرنگار الجزیره اعلام کرد که سخنان پترائوس پیامی به برخی از طرف‌ها در دولت آمریکا است.
Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.