آخرین خبرتهدید اژه‌ای به تحمیل شکست‌های بیشتر به ترامپ
1بازدید

حضور روحانیون گیلانی در طرح سالم سازی دریا

معاون فرهنگی،آموزشی و پژوهشی تبلیغات اسلامی گیلان با بیان اینکه طرح های سالم سازی دریا در گیلان با حضور مبلغان دینی همراه است،گفت: روحانیون گیلانی در 42 طرح سالم سازی دریا حضور دارند‌.

‌حجت الاسلام و المسلمین سید حسین گلمیرزاده در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره حضور روحانیون در طرح های سالم سازی دریا، افزود: با استقرار روحانیون در محل طرح‌ها نسبت به اجرای برنامه دینی از قبیل پخش اذان، نصب پلاکارد، بیان تذکرات اخلاقی و پاسخگویی به مسائل شرعی مسافران اقدامات خوبی صورت خواهد گرفت.

وی با بیان اینکه طرح های سالم سازی دریا در گیلان با حضور مبلغان دینی همراه است، گفت: روحانیون گیلانی در 42 طرح سالم سازی دریا حضور دارند‌.

معاون فرهنگی، آموزشی و پژوهشی تبلیغات اسلامی گیلان با اشاره به اینکه حضور طلاب در کنار سواحل یکی از نیازهای جامعه امروز است، خاطرنشان کرد: باید این گونه تبلیغ ها در اماکن تفریحی گسترش یابد، مبلغان هم باید از این فرصت‌های عظیم استفاده لازم را ببرند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.