آخرین خبراز مهاجرت معکوس تا ساخت پلتفرم هوش مصنوعی
6بازدید

حاشيه

كتك كاري خونين درفدراسيون فوتبال ايران

امروز فدراسيون فوتبال در ساختمان سازمان ليگ شاهد يك درگيري شديد برد كه ديگر در اين نهاد موضوع عجيبي نيست.

به گزارش تابناك ورزشي، غلام حسنوی مربی اسبق نفت، متوجه شد قراردادش دستکاری شده و در اعتراض پنجره را شکست. در واكنش به اين جنجال، حیدر بهاروند رییس سازمان لیگ هم از کوره در رفت و وارد گود شد تا درگیری شدید رخ دهد. کار به دخالت نیروی انتظامی کشید. خبرگزاري وزارت ورزش ابن خبر را تاييد كرده است.

چندي پيش خبر چاقوکشی در استاديوم تختی اهواز رخ داده بود تا فضاي فوتبال با اخبار زشت دچار آلودگي شود. در آن ماجرا گفته شده بود سجاد طالقانی (پسر رئیس هیات فوتبال خوزستان) ساعات تمرین دوومیدانی را به مدرسه فوتبالش اختصاص داده! گويا در پي اين اختلاف ، فردي با چاقو به رضا بوعذار قهرمان دوومیدانی آسیا حمله کرد. 

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۶/۰۵/۰۲ ۱۴:۰۰

اینجاست که واژه فرهنگی ورزشی معنا و مفهومش ملوم میشه!

ناشناس۱۳۹۶/۰۵/۰۲ ۱۲:۲۰

با شنیدن اینگونه اخبار خجالت میکشم

ناشناس۱۳۹۶/۰۵/۰۲ ۰۹:۲۱

اینها مثلا متولیان ورزش کشور هستن ....!!!!!!!

ناشناس۱۳۹۶/۰۵/۰۲ ۰۸:۰۹

بالا گرفتن ایده گفتمان که میگویند همینه دیگه ......................

ناشناس۱۳۹۶/۰۵/۰۲ ۰۲:۳۱

آقا ما از وقتی یادمون میاد چه تو کوچه چه تو تلویزیون، این فوتبال تنها چهره ای که داشته چهره زشت بوده.

نادر۱۳۹۶/۰۵/۰۲ ۰۰:۰۸

فوتبال ورزش لات و لوتهاست. جمع کنید بساطش رو

arman۱۳۹۶/۰۵/۰۱ ۲۲:۱۱

اگر با عاملین و طرفین چنین حوادث آبرو بری برخورد قاطع شود و جدای از رابطه و پست و مقام سریعا آنها برای همیشه از حضور در ورزش و محیطهای ورزشی محروم شوند دیکر تکرار نخواهد شد

هموطن۱۳۹۶/۰۵/۰۱ ۲۰:۰۱

عجب فرهنگی؟؟؟

ناشناس۱۳۹۶/۰۵/۰۱ ۱۹:۱۱

خوبه ؟؟؟؟

حمید کلباسی۱۳۹۶/۰۵/۰۱ ۱۹:۰۸

از ناصرالدین شاه پرسیدند فلانی را می شناسی؟ گفت: این پدر سوخته خیلی فحش میده ، حرمت فحشو از بین برده!

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.