آخرین خبرواکنش معنادار اژه‌ای به نتایج انتخابات آمریکا
1بازدید

آمار مجروحان زلزله نهاوند به ۱۵ تن رسید

رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی استان همدان گفت: تاکنون ۱۵ تن از مصدومان زلزله صبح امروز به بیمارستان علیمرادیان نهاوند مراجعه کردند.

حبیب معصومی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در همدان اظهار داشت: زلزله 4.7 ریشتری صبح امروز نهاوند 15 نفر مجروح داشت که 11 نفر آنها سرپایی درمان و چهار نفر نیز بستری شدند.

وی با بیان اینکه خوشبختانه این زلزله کشته نداشته است افزود: جراحت این افراد سطحی بوده و یک نفر نیز دچار شکستگی پا شده است.

رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی استان همدان گفت: این مرکز همچنان در حالت آماده باش برای خدمات‌رسانی به دیگر مجروحان احتمالی است.

وی عنوان کرد: رسیدگی سریع‌ به مجروحان و انتقال آنان به مراکز درمانی در دستور کار تکنیسین‌های اورژانس قرار دارد و به منظور تسریع در انتقال مجروحان احتمالی این زمین‌لرزه، چند دستگاه آمبولانس‌ به صورت آماده‌باش به محل‌های آسیب دیده اعزام شد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.