آخرین خبرکلاهبرداری جدید به بهانه فروش اقساطی خودرو
4بازدید
۱۶

توزیع آب معدنی ۳۰ تا ۶۰ هزار تومانی در بازار

از فرودین ماه امسال توزیع دو برند آب معدنی فرانسوی به نام های آب معدنی "پرییر" و "اویان" با قیمت های ۷ تا ۴۰ هزار تومانی در بازار آغاز شده است.

این روزها بازار فروش آب معدنی‌های خارجی که مشتریان خاص خود را دارند در سطح بازار رونق گرفته است. البته برخی دیگر هم برای عقب نماندن از قافله مرفه نشین‌ها اقدام به خرید این بطری های آب معدنی می کنند.
 
به گزارش تسنیم، به عنوان نمونه اخیراً بنا بر اعلام انجمن آب معدنی کشور از فرودین ماه امسال توزیع دو برند آب معدنی فرانسوی به نام‌های آب معدنی "پرییر" و "اویان" در بازار آغاز شده است. البته برخی می‌گویند مجوز واردات این برند با تشدید اعتراض ها لغو شده اما هنوز تغییری در توزیع این بطری ها در سطح شهر اتفاق نیفتاده است.

 
 
در رابطه با قیمت این آب معدنی‌های فرانسوی باید گفت بطری آب معدنی گاز دار "پرییر" از ۷ هزار تا ۹ هزار تومان است و بطری آب معدنی "اویان" از ۳۰ هزار تومان تا ۴۰ هزار تومان به فروش می‌رسد.

در کنار این دو برند یک برند نروژی تحت عنوان "ووس" هم در فروشگاه‌های شمال تهران از قیمت ۲۰ تا ۶۰ هزار تومان عرضه می‌شود که این موضوع برای عموم مردم بسیار قابل تأمل است.

 
 
فروهر دبیر انجمن آب های آشامیدنی و معدنی ایران در همین ارتباط می‌گوید: برند "ووس" به صورت کاملاً قاچاق وارد کشور می شود و مشتریان خاص خود را دارد.

وی با بیان اینکه آب‌های معدنی خارجی در حالی به صورت قانونی یا قاچاق وارد کشور شده که ظرفیت تولید کارخانجات آب معدنی کشور یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون لیتر است، گفت: سرانه مصرف مردم ۱۵ لیتر آب معدنی آنهم در سال است. که این رقم نشان می دهد فقط ۲.۷ درصد مردم آب معدنی خریداری می کنند. این در حالی است که کارخانجات کشور ظرفیت تولید ۱۰ میلیارد لیتر آب معدنی را دارند.
 
 
 
 

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۶/۰۵/۲۴ ۱۵:۳۷

به جای اینکه جلوی واردات یا فروش این گونه محصولات لوکس را بگیرن باید تعرفه بالای وارداتی براش در نظر بگیرن. کسی که پولش رو داره میخره و از اون سمت هم مالیاتش رو به بیت المال میده.

پسرک فضول۱۳۹۶/۰۵/۲۴ ۱۴:۱۵

آقا مشتری داره بگذارید بفروشه خب. حداقلش اینه که میشه گفت سالمترند.!!!

مریخ۱۳۹۶/۰۵/۲۴ ۱۴:۱۳

همه ابهای روی زمین دارای فرمول شیمیایی H2Oمیباشند و مولوکل اب بصورت مثلثی شکل که دو اتم ان بصورت دو اتم هیروژن و یک اتم اکسیژن میباشد زاویه بین اتمهای هیدروژن ۱۰۵ درجه است این فرمول برای تمام ابهای جهان ثابت است اگر کسی اب معدنی را ۶۰ هزار تومان می خرد بشدت در اشتباه است و پولش را هدر می دهد

ناشناس۱۳۹۶/۰۵/۲۴ ۱۴:۰۶

مرفه نشينان به جاي اينكه آب معدني بنوشند! جانشان را از رحمانيت و انسانيت پر كنند! به جاي پول دور ريختن صرف كودكاني كنند كه در پايشان پلاتين شكسته و اگر كمك نشوند پايشان قطع مي شود! اين جماعت سرمست و بي مسئوليت، چه خوب بود اگر به جاي پر كردن جسمشان از آبي بي خاصيت، دلشان را به نور معرفت و انسانيت صفا دهند! اينگونه نور كه در جانشان نفوذ كند عمرشان طولاني تر و پرثمر تر خواهد شد! :)
دست در دست هم دهيم به مهر
ميهن خويش را كنيم آباد!

احسان۱۳۹۶/۰۵/۲۴ ۱۳:۵۹

به یه شوخی بی مزه شبیهه؟

ناشناس۱۳۹۶/۰۵/۲۴ ۱۲:۵۱

آب معدنی یا آب شاید آشامیدنی؟

ناشناس۱۳۹۶/۰۵/۲۴ ۱۲:۰۸

تنها راه حذف این معضلات ، نخریدن کالا است...

ناشناس۱۳۹۶/۰۵/۲۴ ۱۲:۰۴

خلق را تقلیدشان بر باد داد/ ای دو صد لعنت بر این تقلید باد

محمد۱۳۹۶/۰۵/۲۴ ۱۱:۴۸

کاملا مسخره و فقط بخاطر اینه که کلاس بذارن به خیال خودشون. با این کارها نشون میدن جیبشون پر هست ولی مغزشون خالیه.

داور۱۳۹۶/۰۵/۲۴ ۱۱:۴۶

نکنه بنام اب چیز دیگری باشه!!!
شیراهو نیز به این قیمت نیست!!!

ناشناس۱۳۹۶/۰۵/۲۴ ۱۱:۱۹

مردم حاضرن پول بدن تا چیزی بخرن که استاندارد اروپا داره و مواد نگهدارنده و موادش معدنی اش استاندارد باشه

ناشناس۱۳۹۶/۰۵/۲۴ ۱۱:۱۱

این مردم و بخصوص تازه به دوران رسیده ها وحشتناک هزینه میکنند !! آب مستراح را هم که به آنها بدهی با زرق و برق میخورند و پزش را میدهند ! مامردم محکوم به فنا هستیم !! چون خارجی ها هم کاه ما را نشان کرده اند ؟؟ به دو چیز علاقه عجیبی نشان داده ایم یکی خوردن و دیگری خریدن !! برای همین است که هئیتهای شرق و غرب برای ما صتعت نمیاورند و تا میایند صحبت از پیتزا و فسفوت میکنند و بازاچه های فروش البشه !!وقتی شهری مثل قم و مشهد را قرق کنند !! باید فاتحه این ملت را از همینجا خواند !!

علی۱۳۹۶/۰۵/۲۴ ۱۰:۵۶

برادر جان ممکنه این آب برای مصرف ما نباشه ولی برای بعضی ها که خوب نون داره...

ناشناس۱۳۹۶/۰۵/۲۴ ۱۰:۵۶

اینها آب معدنی واقعی هستند که از رودخانه های خاصی بعد از مراحل تصفیه پیشرفته به دست مشتری میرسند در حالی که اکثر برندهای آب معدنی ایران آب چاه با کمترین میزان تصفیه است
به حدی کلر استفاده میکنند ( هیچ دنیا از کلر برای تصفیه آب آشامیدنی استفاده نمیکنند ) که معمولا دکتر به افرادی که مشکل کلیه دارند میگوند که به هیچ وجه از این آبها استفاده نکنند

ناشناس۱۳۹۶/۰۵/۲۴ ۱۰:۴۸

عقل هم خوب چیزیه بهترین آب معدنی را در ایران داریم انوقت میرن تا 40 هزار تومن پول میدن خارجی میخرن

ناشناس۱۳۹۶/۰۵/۲۴ ۱۰:۴۴

يك كيلو عسل خوب اردبيل هست كيلويي شصت تومان .با اونهمه خواص بينشير غذايي . اونموقع يك ليتر اب معدني همه بشه شصت تومان . تاسف براي افراد ساده لوحي كه اين محصول را خريداري ميكنند

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.