آخرین خبرآگاهی از روش‌های محافظت از اطلاعات و دارایی‌های شخصی
3بازدید

سارق به ناقوس‌های کلیسا هم رحم نکرد!

فرمانده انتظامی شهرستان بوئین و میاندشت از دستگیری یک سارق که ناقوس‌های یک کلیسا به ارزش چهار میلیارد ریال را سرقت کرده بود، خبر داد.

به گزارش میزان، سرهنگ علیرضا طاهری گفت: در پی وقوع سرقت ناقوس‌های یک کلیسا در یکی از روستا‌های شهرستان بوئین و میاندشت در استان اصفهان، شناسایی و دستگیری سارق یا سارقان به صورت ویژه در دستور کار ماموران پلیس امنیت عمومی و پلیس آگاهی این شهرستان قرار گرفت.

وی افزود: ماموران با انجام یک سری کار‌های تخصصی موفق شدند سارق را شناسایی و پس از هماهنگی با مقام قضایی در مخفیگاهش دستگیر کنند.

این مقام انتظامی با اشاره به کشف ناقوس‌های سرقتی در مخفیگاه سارق افزود: ارزش ناقوس‌های کشف شده توسط کارشناسان مربوطه چهار میلیارد ریال اعلام شده است.

سرهنگ طاهری در پایان با اشاره به اینکه متهم برای سیر مراحل قانونی به مراجع قضایی تحویل داده شد از مردم خواست، در صورت مشاهده پرسه زنی افراد مشکوک و ناشناس در اطراف محل زندگی تان و یا هر گونه موارد دیگر از طریق تماس با تلفن ۱۱۰ موضوع را به پلیس اطلاع دهید.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.