شگرد خاص زن عراقی برای سرقت از طلافروشی
با وجود سیستم های امنیتی پیشرفته در جواهر فروشی ها ، همچنان شاهد سرقت هایی هستیم که راحت تر از آنچه تصور می کنیم، در طلافروشی ها صورت می گیرد.
با وجود سیستم های امنیتی پیشرفته در جواهر فروشی ها ، همچنان شاهد سرقت هایی هستیم که راحت تر از آنچه تصور می کنیم، در طلافروشی ها صورت می گیرد.
به گزارش باشگاه خبرنگاران، زنی عراقی به همراه دختر خود وارد یک طلافروشی شد و بدون اینکه فروشنده متوجه شود، یک قطعه طلا را با کمک دختر خردسالش به سرقت برد.
شیوه این زن و دخترش به اینگونه بود که از فروشنده درخواست کرد تا مدل های مختلفی را به آنها نشان دهد. سپس این درخواست را آنقدر تکرار کرد تا فروشنده تمرکز خود را از دست داد و حساب طلاهایی که برای نمایش روی میز گذاشت از دستش در رفت. در همین حین که برای آوردن قطعه طلای دیگری از این زن و دختر دور شد، دخترک از فرصت استفاده کرد و یکی از آنها را به سرقت برد.
{$sepehr_media_767347_400_300}
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.