دستگیری ضاربان محیط بان ساوه ای
ضاربان محیط بان ساوجی با عملیات غافلگیرانه پلیس دستگیر شدند.
ضاربان محیط بان ساوجی با عملیات غافلگیرانه پلیس دستگیر شدند.
فرمانده انتظامی ساوه در گفت و گو با ایسنا، منطقه مرکزی، ضمن اعلام این خبر افزود: با تلاش ماموران انتظامی شهرستان ساوه عاملان اصلی ایراد صدمه عمدی بوسیله خودرو به محیط بان ساوجی شناسایی و در عملیات غافلگیرانه پلیس دستگیر شدند.
وی با بیان اینکه عاملان این حادثه دو نفر بوده و هر دو نفر بومی منطقه بوده اند اظهار کرد: خودرو پراید 131 ضاربان در مخفیگاه شناسایی و توقیف شده است. همچنین یک قبضه اسلحه شکاری که حمل آن غیرمجاز است نیز در این مخفیگاه کشف و ضبط شد.
وی از مساعدت مسئولان قضایی شهرستان تقدیر کرد و افزود: دستگیرشدگان به عمل خود معترف شدند.
گفتنی است، عصر روز پنج شنبه هفته گذشته سیدعلی لنگرودی محیط بان و معاون محیط زیست شهرستان ساوه حین انجام ماموریت و گشت و حفاظت در منطقه پلنگ آباد توسط شکارچیان غیر مجاز با خوردرو زیر گرفته شد .
وی پس از حادثه به بیمارستان مدرس ساوه و سپس به بیمارستان شهریار تهران منتقل شد و حال عمومی وی در حال حاضر مناسب گزارش شده است.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.