آخرین خبرافزایش تعداد نفتکش‌های آتش گرفته در شرق تنگه هرمز
1بازدید
۷۵

حاشیه ای بر ماجرای قتل ملیکای هشت ساله؛

گرایش نوجوانان به مواد مخدر کم بود، جنایت هم به آن اضافه شد!

در دورانی که گرایش روزافزون کودکان و نوجوانان کشور به مواد مخدر و آسیب های برآمده از آن به یکی از مهم ترین دغدغه های مسئولان و صاحب نظران تبدیل شده است، خبرهای ناخوشایندی از افزایش جرم و جنایت در بین نوجوانان کشور شنیده می شود. مثل ماجرای قتل ملیکای هشت ساله که گفته می شود، قاتلش یک نوجوان چهارده است.

گرایش نوجوانان به مواد مخدر کم بود، جنایت هم به آن اضافه شد!   در دورانی که گرایش روزافزون کودکان و نوجوانان کشور به مواد مخدر و آسیب های برآمده از آن به یکی از مهم ترین دغدغه های مسئولان و صاحب نظران تبدیل شده است، خبرهای ناخوشایندی از افزایش جرم و جنایت در بین نوجوانان کشور شنیده می شود. مثل ماجرای قتل ملیکای هشت ساله که گفته می شود، قاتلش یک نوجوان چهارده است.

به گزارش «تابناک»؛ تنها پس از گذشت 72 ساعت از کشف جسد ملیکا، دختر هشت ساله اهل شهرستان هفتگل استان خوزستان، مأموران پلیس آگاهی این استان، قاتل این دختربچه جانباخته را شناسایی و دستگیر کردند؛ قاتلی کم سن و سال که باور ارتکاب به چنین جرم وحشتناکی از سوی او برای افکار عمومی سخت و دشوار است.

قربانی این جنایت هولناک، دختربچه هشت ساله ای به نام ملیکاست که به دلیل جدایی پدر و مادر، نزد پدربزرگ و مادربزرگ مادری زندگی می کرد و چهارشنبه هفته گذشته برای بازی با دوستانش به کوچه رفت و دیگر به خانه بازنگشت.

پدر بزرگ و مادربزرگ ملیکا وقتی متوجه تأخیر غیر معمول او شدند، سراغ او را از هم بازی هایش گرفتند، اما کسی از او اطلاعی نداشت و در نهایت مشخص شد که در خرابه ای در 100 متری خانه پدربزرگ دفن شده است.

پلیس آگاهی پس از کشف جسد این دختر هشت ساله، تحقیقات را برای یافتن قاتل آغاز و در کمتر از 72 ساعت قاتل را شناسایی کرد؛ قاتلی که بر خلاف بسیاری از قتل های مشابه کم سن و سال است و چهارده سال بیشتر ندارد.

اسحاق مرادی، فرماندار هفتکل در این باره گفت: قاتل ملیکای هشت ساله یک پسر نوجوان چهارده ساله است که به قتل اعتراف و انگیزه خود را تأثیرپذیری از فضای مجازی عنوان کرده است.

فرماندار هفتکل افزود: پرونده تحت بررسی های بیشتر قرار دارد، ولی از همه خانواده ها تقاضا داریم تا نسبت به مدیریت استفاده فرزندان کم سن و سال خود از فضای مجازی دقت بیشتری داشته باشند که با چنین وقایع هولناکی روبه  رو نباشیم.

سردار حیدر عباس زاده، فرمانده انتظامی استان خورستان در رابطه با انگیزه قاتل نوجوان از این قتل گفت: قاتل که نوجوانی چهارده ساله است با انگیز سرقت طلاجات دختربچه، او را به ساختمان نیمه‌کاره‌ای برده و پس از سرقت گوشواره‌ها، وی را خفه می‌ کند.

وی با اشاره به اینکه قاتل برای از بین بردن رد جرمش جسد دختربچه را دفن کرده است، افزود: گوشواره دختربچه نزد متهم کشف شد.

فرمانده انتظامی خورستان استان عنوان کرد: متهم در تحقیقات پلیس انگیزه خود را سرقت گوشواره عنوان کرد.

وقوع این قتل هولناک آن هم به دست یک نوجوان چهارده ساله، زنگ هشدار دیگری است که نشان می دهد آسیب های اجتماعی و پیامدهای ویرانگر آن تا چه سطح خطرناکی رشد کرده و جامعه را تحت تأثیر خود قرار داده است.

این نخستین جنایت هولناک یک نوجوان نیست و فروردین ماه سال گذشته نیز «امیرحسین» نوجوان شانزده ساله ورامینی دختربچه ای به نام «ستایش» را به قتل رساند و جسد او را با اسید سوزاند؛ جنایتی که با واکنش های فراوانی در فضای مجازی و رسانه ای رو به رو شد.

در دورانی که عمده نگرانی مردم و مسئولان از آسیب های اجتماعی متوجه نوجوانان، گرایش آنها به مواد مخدر و اعتیاد آنها به فضای مجازی است، حالا باید این گروه سنی را به افراد مستعد در ارتکاب به جنایت نیز اضافه کرد؛ نوجوانانی که در شرایط عادی و منطقی باید در دوران آموزش، مهارت آموزی و بازی های کودکانه باشند.

بدون شک مهم ترین موضوع که در مورد چرایی ارتکاب نوجوانان به چنین جنایت هایی می توان ذکر کرد، حضور آنها در فضای مجازی و تأثیرپذیری بیش از حد از این فضاست.

قاتل ملیکای هشت سال به مانند قاتل ستایش، انگیزه و علت اقدام خود برای سرقت طلاهای دختربچه مقتول را تأثیرپذیری از فضای مجازی ذکر کرد؛ اتفاقی که «امیرحسین» قاتل ستایش نیز در اعترافات خود به آن اشاره کرد و افزود: روز حادثه در یک کانال غیر اخلاقی چند فیلم دید و نیاز جنسی بر او غالب شده بود.

موضوع مهم دیگر نقش آموزش و پرورش در تربیت صحیح کودکان و نوجوانان کشور است. اینکه شخصیت و طرز فکر آنها را رصد کند و از انحراف های احتمالی آنها را بر حذر بدارد؛ موضوع مهمی که گویا وزارت آموزش و پرورش در عمل به آن موفق نیست.

مسأله دیگر نقش والدین در تربیت فرزندانشان و رصد احوال آنها به صورت مستمر است. اینکه یک نوجوان با تأثیرپذیری از فضای مجازی جنایت می کند و به خود اجازه می دهد جان یک انسان دیگر را بگیرد، هم نشان می دهد، والدین در تربیت صحیح فرزندشان و نحوه حضور او در جامعه کوتاهی کرده اند و هم ثابت می کند آنها نحوه درست استفاده از فضای مجازی را به فرزند خود آموزش نداده اند.

عباس تدین، حقوقدان و استاد دانشگاه در همین باره و در رابطه با علل کاهش سن بزهکاری در کشور معتقد است: از منظر جرم‌شناسی، علل و عوامل مختلفی می‌تواند توجیه‌گر جرم باشد. حال درمورد این‌که چرا افراد با سن کم (اطفال و نوجوانان) به سمت ارتکاب به جرم گرایش پیدا می‌کنند، نقش برخی عوامل پررنگ به ‌نظر می‌رسد که مهم‌ترین عوامل را می‌توانیم در چند مورد خلاصه کنیم؛ مورد نخست، بحث تحولات فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی کشور است که تحت‌تأثیر کشورهای غربی و اروپایی رخ داده و متأسفانه باعث تحمیل و دیکته‌ شدن یکسری باورها،، ارزش‌ها و هنجارهای مورد پذیرش این جوامع به کشور ما شده است؛ بنابراین، تحت‌تأثیر این هجمه‌های فرهنگی، ارزش‌ها و باورهای جدیدی برای جوانان ما ارزش محسوب شده که آنها برای رسیدن به این ارزش یا هنجار جدید، ممکن است به سمت ارتکاب به جرم بروند.

اکنون و بر اساس آنچه آمد، این هشدار جدی و خطرناک را باید به مسئولان و جامعه انتقال داد که تحت تأثیر تغییرات اجتناب ناپذیری که در سبک زندگی ها رخ داده و بی توجهی بیش از حد والدین و متولیان آموزش و پرورش از حال و روز کودکان و نوجوانان، دامنه سنی ارتکاب به جرم و جنایت کاهش یافته است.

در شرایطی که تا دیروز مهم ترین نگرانی از آسیب های اجتماعی متوجه نوجوانان، گرایش روزافزون آنها به مواد مخدر بود، حالا باید توانمندی آنها در ارتکاب به جنایت نیز به نگرانی ها افزوده شود؛ تحولی نگران کننده که در صورت عدم اقدام قابل توجه خبرهای تلخش ادامه خواهد داشت.



Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۶/۰۷/۱۲ ۰۵:۴۰

من در آمریکا زندگی میکنم آنقدر که بچه ها در ایران توسط والدین آزادی از نوع بد دارند اینجا ندارند دانش آموزان در آمریکا معمولا یک لب تاپ دارند که از مدرسه می گیرند و طوری تنظیم شده که وبسایتهای مناسب سن کودکان را باز می کند. در اینجا موبایل هم برای کودکان را والدین می توانند از شرکت ارائه دهنده سیم کارت بخواهند که اینترنتش را مناسب برای کودک تنظیم کند. خواهشا تابناک نظرم را نمایش بده داریم به خیر سرمان با هموطنان تبادل فکر و اطلاعات می کنیم.

شهروند۱۳۹۶/۰۷/۱۱ ۱۴:۵۵

خانواده و آموزش و پرورش و سیستم مشاوره دائم بچه های متوقع و بی مسئولیت بار میارن. خانواده فقط حمایت می کنه. مدرسه فقط درزآمد میخاد و سیستم مشاوره که فرزندسالاری رو طرح کرده. چی میخواهید از این نسل بی مسئولیت نازپرورده. بچه های فقرا هم کار رو عار می دونن. کارکودکان معضله یا جنایت کودکان؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ناشناس۱۳۹۶/۰۷/۱۰ ۱۵:۳۰

در زمینه فرهنگ برای بچه ها کم کار شده
بی خود تقصیر را به گردن فضای مجازی نیاندازید

محمد۱۳۹۶/۰۷/۱۰ ۱۴:۰۷

وقتی خانواده ها از هم میپاشن یا شرایط خوبی در خانواده ها حکم فرما نیست و دیگه اثری از تقید به مذهب و حیا او احترام تو خانواده ها نیست توقعی هم نمیشه داشت اتفاقی غیر از این بیفته- بله چون از خدا دوری گرفتاریم یه روزی اروپا و امریکا رو به تمسخر میگرفتیم که بچه هاشون چه کارهایی میکنن حالا چه بخوایم چه نخوایم خودمون تبدیل به اونها شدیم دیگه مسجدی رو نمیشه پیدا کرد که پر از جمعیت باشه یا نسل نوجوان و کودک داخل مسجد باشه همش شدن پیرمردهایی که کاری هم دیگه از دستشون بر نمیاد که هیچ گاهی مانع حضور بچه ها هم میشن که مسجد مگه جای بچه بازیه!!!! و کلی مشائل دیگه.......... در کل از چی بگم چیا بگم دردمو به کیا بگم همه جای کارهای ما مردم مشکل داره خدا خودش رحم کنه و منجی عالم بشریت رو سریعتر برسونه
اللهم عجل لولیک الفرج

ناشناس۱۳۹۶/۰۷/۱۰ ۱۳:۲۷

ایکاش کمی همت برای فیلتر نمودن ورود مواد مخدر به داخل کشور بعمل می آمد

ناشناس۱۳۹۶/۰۷/۱۰ ۱۳:۰۴

این وضع از زلزله و سیل میتونه بدتر باشه.
مسئولین و مردم غافل شدند. بی توجهی به مسایل اخلاقی جامعه تا کی؟خدایا تو رحم کن.

ناشناس۱۳۹۶/۰۷/۱۰ ۱۰:۱۰

معلوم نیست تا کی باید برای سیاست بازی فضای مجازی باز باشه کاش فرزند یکی از مدیران سط یک کشور دچار مشکل میشد تا یک کم بیشتر فکر کنند و 80 میلیون را قربانی افکار غلط خود نکنند

احمد خان۱۳۹۶/۰۷/۱۰ ۰۹:۲۷

من نمیدونم دنیای مجازی چی داره که میگن از اونها تاثیر گرفتیم؟؟ من خودم 12 ساله بطور حرفه ای در دنیای مجازی هستم ولی جز آگاهی بیشتر ( و البته درامد بخاطر کارم) چیز دیگری از دنیای مجازی نداشتم ... مدیریت و فرهنگ غلط را گردن دنیای مجازی که میلیاردها انسان در حال حاضر ازش استفاده میکنند نندازید....

ایرانی۱۳۹۶/۰۷/۱۰ ۰۸:۳۳

پدر و مادرها، صدا و سیما، آموزش و پرورش، فرهنگ و ارشاد اسلامی باید با همفکری و همکاری هم وظایف خود را انجام دهند.

ناشناس۱۳۹۶/۰۷/۱۰ ۱۱:۲۹

تکبیر

ناشناس۱۳۹۶/۰۷/۱۰ ۰۱:۱۹

تقصیره معلمش بوده!!!!!!!!

ناشناس۱۳۹۶/۰۷/۰۹ ۲۲:۱۲

پس این همه سخنرانی و منبر و موعظه کار نکرد؟

مریخ۱۳۹۶/۰۷/۰۹ ۲۱:۵۵

دهه هفتادی دیوانه

ناشناس۱۳۹۶/۰۷/۰۹ ۲۱:۰۱

اگر این فضای مجازی نبود چه کسی رو می خواستیم مقصر بدونیم
فاجعه خیلی عمیق تر از اینهاست که با آوردن فضای مجازی وسط بخواهیم ماست مالی کنیم.

ناشناس۱۳۹۶/۰۷/۰۹ ۲۱:۰۱

انگیزه خود را تأثیرپذیری از فضای مجازی عنوان کرده است. این حرف فقط برای سرباز زدن مسئولین از مسئولیتشان است.
اینقدر که وقت برای عزاداری محرم گذاشتیم آگه برای ساختن اقتصاد و فرهنگ مردم میذاشتیم حتما همه چیز درست میشد

علی۱۳۹۶/۰۷/۰۹ ۲۰:۴۸

ظهرالفساد فی البر و البحر بما کسبت ایدی الناس
فساد در خشکی و دریا ظاهر شد بواسطه آنچه مردم با دستان خود انجام دادند.

باید به خود آییم و توبه کنیم و گرنه بدبختی روزافزون خواهد بود.... این سنت الهیه و طبیعی

ناشناس۱۳۹۶/۰۷/۰۹ ۲۰:۳۲

بی توجهی بیش از حد والدین و متولیان آموزش و پرورش از حال و روز کودکان و نوجوانان !

ناشناس۱۳۹۶/۰۷/۰۹ ۲۰:۲۳

ﺑﺠﺎﻱ اﻳﻨﻛﻪ ﻭﺭﺯﺷﮕﺎﻩ و ﺟﺎﻱ ﻭﺭﺯﺵ ﺑﺮاﻱ ﻧﻮﺟﻮاﻧﺎﻥ ﺑﺳﺎﺯﻳﻢ ك ﺗﻤﺎﻡ ﻭﻗﺘﺸﻮﻧﻮ ﭘﺮﻛﻨﻪ, ﻓﻘﻄ ﺭﻓﺘﻳﻢ ﺗﻬﺮاﻥ ﺑﺮاﻱ ﺟﻴﺒﻤﻮﻥ ﻣﺎﻝ ﺳﺎﺧﺘﻴﻢ

ناشناس۱۳۹۶/۰۷/۰۹ ۱۹:۳۹

الان ربط این موضوع به فضای مجازی چی بود؟!

ناشناس۱۳۹۶/۰۷/۰۹ ۱۸:۵۷

به نظر نمی آیدکه علت عمده فضای مجازی باشد چون این فضای مجاز ی همه جای دنیا هست خیلی هم آزادتر هست مشکل جای دیگری است مشکلات اجتماعی و اقتصادی فراوان که باعث می شود پدر و مادرها در نگهداری و توجه به بچه ناکارآمد شوند در بیشتر این جنایتها دیده می شود که مثلا پدر و مادرهایی به هر دلیل مثلا جدایی, کودک خردسال خود را در کوچه و خیابان رها می کنند بدون محافظت و همچنین پدر و مادرهایی که توان مراقبت از پسرهای نوجوان خود را ندارند

ناشناس۱۳۹۶/۰۷/۰۹ ۱۷:۲۸

غرب عوارض ناشی از تحولات تکنولوژیکی و ارتباطات مجازی را بدرستی رصد کرد و برای آن برنامه ها و فرهنگسازیهای مناسب رو تدارک دید. ولی متاسفانه یک سند با ارزش و مترقی بنام ۲۰۳۰ بعنوان دوای کوچکی مرهمی باشد بر درد بی درمان بی فرهنگی امروز ما . که لا اقل نسلهای آتی مثل پدرانشان انسانهای آنرمال و درب و داغون و بی هویت و بی فرهنگ بار نیایند و درک و تعریف درستی از حقوق اولیه انسانی خود داشته باشند

دكتر حميد شفيع زاده۱۳۹۶/۰۷/۰۹ ۱۷:۰۱

اين بحران عوامل چندگانه و چند لايه اي باعث آن مي شود اگر از بازي هاي خشن كامپيوتري بگذريم، يكي از عوامل ترغيب كننده جنايت در نوجوانان فرهنگ فيمنستي و فرزندسالاري است
در واقع فرزندسالاري از عوارض فرهنگ فيمنستي است كه موجب مي شود فرزنداني تربيت شوند كه نسبت به تمام قواعد جامعه سركش باشند اين روحيه از ايجاد راحتي مفرط و گوش كردن به فرامين كودك بدونه هيچگونه منطقي شكل مي گيرد.اين امر موجب مي شود كودك به صورت شرطي هيچ كنترلي بر روي خشم وهوس خود نداشته باشد .مطمئن باشيد چندي ديگر خبر از تجاوز اين كودكان به محارم خود خواهيد شنيد زيرا انها هيچ سدي در مقابل هوا و خواست هاي خود را بر نمي تابند. فرهنگ فمينستي خود از عوارض يا در واقع پيامد هاي فرهنگ پست مدرنيست مي باشد

حسینی۱۳۹۶/۰۷/۰۹ ۱۶:۵۶

با توجه به نقش کم رنگ حضور والدین بخصوص پدر در خانه به علت گرفتاریهای اقتصادی و اجبار به کار بیش از اندازه ، معلوم است کنترل فرزندان از دست میرود.چیزی بنام دورهمی در منزل نیست.ترس از پدر نیست و بجای آن دوستان هفت رنگ و فضای مجازی مسموم و نبود سرگرمی های سالم .
مشکل خیلی از مسایل اقتصاد ضعیف و پی آمدهای بعد از این است

ناشناس۱۳۹۶/۰۷/۰۹ ۱۶:۲۱

عمل مشترک بین تمام جنایت های ذکر شده: فقر.

ناشناس۱۳۹۶/۰۷/۰۹ ۱۵:۲۶

الان وقتی اینستاگرام میرید میبینید این بچه های کوچک برای خودشان چه شهرتی دست وپا کرده اند ، دختر 12 ساله ای که همش از سووونتافه و دوست پسرش میگه و دختر بچه دیگری به نام م که هر چند روز با یک نفر جدید ازدواج میکند و خیلی موارد دیگر

داریم کجا میریم خدا میدونه

دانیال۱۳۹۶/۰۷/۰۹ ۱۴:۵۹

پرونده ستایش قریشی را در چندین سایت پیگیری کردم . قاتل با طرح نقشه قبلی اقدام به کشتن بچه در اشپز خانه کرده و جسد را در باکس اکو انداخته و با اسید سوزانده بود .
در‌کدام شبکه مجازی اقدام به اموزش قتل و جنایت میکنند ؟ کدام شبکه مجازی توصیه به تجاوز به کودک خردسال میکند ؟ فیلم‌های مستهجن امروزه در دسترس همه هستند اما تنها افراد جانی به این بهانه جنایت میکنند .
از دید من تحلیلتان در این مورد نادرست است .

ناشناس۱۳۹۶/۰۷/۰۹ ۱۴:۴۵

هر دم از این باغ بری می رسد.

ناشناس۱۳۹۶/۰۷/۰۹ ۱۴:۴۱

واقعا فکر می کنید مهم ترین موضوع که در مورد چرایی ارتکاب نوجوانان به چنین جنایت هایی می توان ذکر کرد، حضور آنها در فضای مجازی و تأثیرپذیری بیش از حد از این فضاست؟؟عواملی نظیر فشار های اجتماعی و کمبود و نبود تفریحاتی که در سایر کشور های اسلامی برای نوجوانان و جوانان وجود دارد، کمرنگ شدن نقش اموزش و پرورش توسط دستگاهها/ سازمانهای رسمی، و فقر گسترده اجتماعی ناشی از فساد همه جانبه و سو مدیریت ها در جامعه را در این ارتباط نمی توان نادیده گرفت.

محمد۱۳۹۶/۰۷/۰۹ ۱۴:۳۷

قاتل اگر ایرانی باشه اشکال در اجتماع و نوع زندگی هست و باید فرهنگ سازی بشه و مشکلات رو حل کرد
ولی اگر افغانی باشه ، اینها بی معنیه .
قاتل چون افغانی هست قاتل هست .

ناشناس۱۳۹۶/۰۷/۰۹ ۱۴:۳۱

مسئولین خوابند.
با دنده سنگین حرکت کنید!!!

ناشناس۱۳۹۶/۰۷/۰۹ ۱۴:۱۶

بی مسوولیتی

ناشناس۱۳۹۶/۰۷/۰۹ ۱۴:۱۴

احسنت به پدرومادرهایی که تنها هنرشون تولید مثله و احترامشون واجبه وهیچ مسئولیتی ندارندچون خیلی کار بزرگی کردند ویه بچه به دنیا اوردن خسسسسسسسسسسسسته شدن

ناشناس۱۳۹۶/۰۷/۰۹ ۱۳:۵۲

اینکه مسولین مدام گناه رفتارهای خشن و غریب جوانان را به گردن ماهواره و فضای اینترنت میاندازند، غذر بدتر از گناه است. اگر واقعا مشکل اینتدنت باشد که وضعیت جوانان کشورهای غربی باید صد برابر بدتر از ما باشد. درست مانند همان افرادیست که گناه انحراف خود را به گردن رفیق ناباب میاندازند. پس وظیفه ما بعنوان پدرو مادر چیست؟ دولت ها که زمینه های فساد اقتصادی و فقر جامعه و نتیجتا سقوط ارزشهای اخلاقی را موحب میشوند هیچ تقشی و تقصیری در این گنراهی ها البته ندارند.

مرتضی۱۳۹۶/۰۷/۰۹ ۱۳:۴۷

خانواده بی بند و بار فرزندان بی بند و بارتر تحویل جامعه می دهند.

ناشناس۱۳۹۶/۰۷/۰۹ ۱۳:۴۳

در جامعه ای که خشونت وپرخاشگری ارزش است نتیجه همین است

ناشناس۱۳۹۶/۰۷/۰۹ ۱۳:۳۹

متاسفانه نرخ جنایات فوق خشن در خوزستان و خراسان رضوی در حد تگزاس شده

ناشناس۱۳۹۶/۰۷/۰۹ ۱۳:۳۱

بسمه تعالی
نه اینکه همه چیزمون رو حساب و کتابه و درست و درمونه ، اینم بهش اضافعه شد. کشور پراز معضلات ریز و درشت شده و از همه بدتر بی خیالی یا بی مسئولیتی مسئولینه که خودش بزرگترین درد هستش.
راستی چین با رشد اقتصادی ۱۲ درصد در پی رسیدن به رشد اقتصادی ۱۵ درصد تا سال ۲۰۲۹ هستش، گفتم شماها هم عقب نمونید

ناشناس۱۳۹۶/۰۷/۰۹ ۱۳:۲۳

لطفا بگید کدوم مسوول نگران نوجوان و جوان این مملکته؟؟و دغدغه ی اونها رو داره؛و یا کدوم نهاده که داره برای تربیت صحیح نسل اینده برنامه ریزی میکنه؟

ناشناس۱۳۹۶/۰۷/۰۹ ۱۳:۲۰

تربیت ایرانی اسلامی

ناشناس۱۳۹۶/۰۷/۰۹ ۱۳:۱۸

وقتی خود والدین تربیت درست و حسابی ندارند از بچه چه توقعی میرود . مادر از صبح تا شب فکر عمل بینی و بوتاکس و آرایش ، پدر هم از مادر بدتر . وقتی مرد ها ابرو بر میدارند و بینی عمل می کنند و به هر قیمتی که شده یک ماشین شاسی بلند تهیه می کنند که خانم های بیشتری را در خیابان به خود جلب کنند ، باید فاتحه آن جامعه را خواند . سرگرمی مردم ما شده رسیدگی به وضعیت ظاهری . در نهایت فقر آنچنان خود را بزک می کنند که نگو و نپرس . با این وصع مگر وقتی هم برای رسیدگی به اخلاقیات می ماند ؟! مردم ما روزی چند دقیقه مطالعه می کنند ؟ سیمای ما روزی چند ساعت از برنامه هایش را به سوژه های جذاب اخلاقی اختصاص می دهد ؟ اصلاً در حال حاضر برای مسئولین و بزرگان پرورش اخلاقی مردم در چه درجه از اهمیت قرار دارد ؟

حسین۱۳۹۶/۰۷/۰۹ ۱۳:۱۲

پرونده قاتل ستایش هنوز بازه و قاتل هم به ریش ملت میخندد
قاتلا میدونن که وقتی زنی(دختری) رو بکشی اعدام نمیشن
خصوصا اگه قاتل بچه 18- هم باشه

مسعود۱۳۹۶/۰۷/۰۹ ۱۳:۰۴

بد بختی ما یکش همین است، جرم اتفاق افتاده تحلیل علل جرم را یک حقوق دان می دهد و پاسخش را از منظر جامعه شناسی ارائه میکند.
شما خودتون به عنوان نویسنده یکبار ببنید متن خودتون را

محمود۱۳۹۶/۰۷/۰۹ ۱۲:۵۷

قوانين در كشور خيلى قديمى وبروز نيستن اين نوجوان وامثال اين شايد پدر ويا مادرى در زندان داشته باشد عقده ها اينجورى خالى وتخليه ميشه از نظر اين افراد وقتى پدرى براى چك به زندان ميره وآبروى خودش وخانوادهش ميره اين بچه ها به شكلى ميخوان تخليه روانى بشن كه متاسفانه اين موارد روى ميدهد سرقتها هم ميتواند انگيزه اى از اين عوامل باشد قوانين مرتب بايد به روز ودر خور شرايط جامعه باشه. نه اينكه ١ سال طول بكشه ١ طرح كارشناسى بشه ١ سال مجلس بمونه ١ سال هم زمان ببره ابلاغ بشه!!!!

ناشناس۱۳۹۶/۰۷/۰۹ ۱۲:۵۰

اقای به اصطلاح کارشناس فقر اقتصادی دلیل اصلی این قتل بود.اقای فرماندار ومسولین ازاین به بعد بهانه ی خوبی برا فرار ازکم کاری واشتباه کاریه خودتون پیدا کردین.

ناشناس۱۳۹۶/۰۷/۰۹ ۱۲:۵۰

جامعه ای که کتاب نمی خوانند باید تمام تاریخ را تجربه کنند.
اگر والدین قاتل سالی یک کتاب میخوندن و همچنین معلم های مدرسه و در اخر خود نوجوان این اتفاقات نمیافتاد.
اگر هر فرد ایرانی سالی یک کتاب بخونند فرهنگ جامعه بالا میره و چنین اتفاقهای هولناکی که والدین بچه مقصرن پیش نمیامد...
وقتی کتابفروشی هامون ورشکست بشن و در عوض فروشگاههای فروش موبایل و ... روبه روز ثروتمندتر میشن ...
من خودم یادمه معلم های مدرسه مون به قدری بیسواد بودن که اصلا بلد نبودن درس زندگی بدن.

ناشناس۱۳۹۶/۰۷/۰۹ ۱۲:۴۸

چرا در کشورهای تولید کننده؟ فضای مجازی اینگونه اتفاقات رخ نمیدهد ؟

ناشناس۱۳۹۶/۰۷/۰۹ ۱۲:۴۴

مگر فقط فضای مجازی در ایران وجود داره؟

محمد۱۳۹۶/۰۷/۰۹ ۱۲:۴۰

من چندساله كه از نوجوان ها خيلي بيشتر از بزرگسالها ميترسم. ميدونستم كه همه شون دارن تبديل به يك بمب ساعتي ميشن. خونواده ها هم به امان خدا ولشون كردن

ناشناس۱۳۹۶/۰۷/۰۹ ۱۲:۳۷

يه زمان گردن ماهواره ميندازين يه زمان گردن اينترنت

ناشناس۱۳۹۶/۰۷/۰۹ ۱۲:۱۸

نا امنی مطلق. متاسفانه دیگر پلیس توانایی ایجاد امنیت را ندارد. نیازی به داعش نیست. مردم خودشان دارند جنایت می کنند. آدمکشی برای گوشواره؟؟؟؟

ناشناس۱۳۹۶/۰۷/۰۹ ۱۲:۱۰

برنامه های پرورشی مدارس مال دهه۳۰ سال پیش است و هیچ جذابیتی برای دانش آموزان ندارد فقط هزینه بی خود است .
جای خالی روانشناسی و جامعه شناسی در مدارس احساس می شود

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.