آخرین خبرنه محکم ایران به این خواسته عجیب آمریکا
1بازدید

جزئیات ریزش آوار در مراغه تپه

سرپرست اورژانس کشور با اشاره به وقوع ریزش آوار در منطقه مراغه تپه گلستان گفت: بر اثر این حادثه ۲ نفر جان خود را از دست داده و ۲ نفر نیز مصدوم شدند.

جزئیات ریزش آوار در مراغه تپه
سرپرست اورژانس کشور با اشاره به وقوع ریزش آوار در منطقه مراغه تپه گلستان گفت: بر اثر این حادثه ۲ نفر جان خود را از دست داده و ۲ نفر نیز مصدوم شدند.

پیرحسین کولیوند در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری فارس، در ارتباط با پوشش امدادی مراسم تاسوعا و عاشورای حسینی توسط نیروهای اورژانس اظهار داشت: طی این دو روز 3 هزار و 944 نفر مصدوم شده که 630 نفر از آنها به بیمارستان منتقل و 3 هزار و 314 نفر در محل به صورت سرپایی مداوا شدند.

سرپرست اورژانس کشور افزود: همچنین شب گذشته ریزش آوار در منطقه مراغه تپه در گلستان در حوالی نیروگاه برق سبب حادثه شد که در اثر آن 4 نفر مصدوم شدند.

وی بیان داشت: تعداد افراد زیر آوار جمعاً 4 نفر بوده که عملیات آواربرداری و رهاسازی آنها انجام و مصدومان به بیمارستان منتقل شدند.

کولیوند خاطرنشان کرد: متأسفانه 2 نفر از مصدومان این حادثه جان خود را از دست داده‌اند که یکی از آنها 40 ساله و دیگری 30 ساله بود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.