آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
0بازدید

پیام خانواده جوان مقتول مهابادی به مردم

پیام خانواده جوان مقتول مهابادی به مردم
خانواده برمکی، جوان مقتول مهابادی در پیامی ضمن تشکر و قدردانی از تلاشهای دادگستری و نیروی انتظامی، مردم را به آرامش دعوت کردند .

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، به دنبال پخش پیامی در شبکه های مجازی مبنی بر تجمع مردم شهر مهاباد صبح پنج شنبه (فردا) مقابل دادگستری به منظور نشان دادن حس همدردی با خانواده برمکی (مقتول) و رسیدگی هرچه سریعتر به مسئله قتل و قصاص عاملان قتل جوان مهابادی،خانواده برمکی جوان مقتول مهابادی در پیامی ضمن تشکر و قدردانی از تلاشهای دادگستری و نیروی انتظامی، مردم را به آرامش دعوت کردند.

خانواده صادق برمکی خطاب به مردم با فرهنگ مهاباد با بیان اینکه حادثه تلخ کشته شدن صادق، قلب ها را به درد آورده و دیدگان را اشکبار ساخت نوشتند: هرچند غم از دست دادن فرزندمان بسی گران و جانکاه است ولیکن آنچه از ابراز همدردی در چند روز گذشته از مردم مهاباد و مسئولان دیدیم باعث گردید غم از دست دادن فرزندمان تا حدودی تسکین یابد.

خانواده برمکی در ادامه ضمن تشکر از احساس همدردی و شرکت در مجلس ختم آورده است : همچنین تشکر از زحمات شبانه روزی نیروی انتظامی و دادگستری که با تلاش های خود در پیگیری موضوع باعث دلگرمی ما شدند ضمن دعوت مردم عزیز و شهروندان فهیم مهابادی به حفظ آرامش، از دستگاه قضایی تقاضا داریم در اسرع وقت و با قاطعیت با موضوع برخورد نماید تا شاهد تکرار چنین فجایعی در آینده نباشیم.
 

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

تبریزی۱۳۹۶/۰۷/۱۶ ۲۲:۴۴

روحشون شاد
چقدر چهره ی زیبایی دارن
خانوادشونو خداصبر بده.....

ناشناس۱۳۹۶/۰۷/۱۴ ۱۵:۱۹

مردم بیمار

سعید۱۳۹۶/۰۷/۱۳ ۲۳:۵۵

با توجه به نوع جنایتی که این جانیان مرتکب شدند بهتر است قبل از مجازات یک تیم مجرب از روانشناسان،جامعه شناسان،جرم شناسان،و متخصصین علوم تربیتی این جانیان را مورد مطالعه قرار دهند شاید نتیجه این مطالعات باعث شود از حوادث فاجعه بار بعدی جلوگیری شود

مهران۱۳۹۶/۰۷/۱۳ ۱۷:۵۶

نحوه قتل این پسر واقعا من رو شوکه کرد . این نشون میده ما چه داعشی های بالقوه ای در این مملکت داریم !!!

ناشناس۱۳۹۶/۰۷/۱۳ ۱۲:۰۷

واقعا اعدام كمترين مجازات هست
سالها بايد در قفس تو باغ وحش هم غذاي حيوانات باشند و و و روزانه شلاق بخورند ،هرچند كه شان و شعور حيوان از اين جانوران بيشتر است

امیر۱۳۹۶/۰۷/۱۳ ۱۱:۳۶

عاملین همگی انسانهای سنگ دلی هستند و یقینا بعد از آزادی مرتکب جنایات دیگری نیز خواهند شد.

hamid۱۳۹۶/۰۷/۱۳ ۱۱:۲۸

جالبه صداوسیما 100بار داره حادثه امریکا یا کشورهای دیگر رو نشون میده به ایران میرسه اصلا یکبار هم نشون نمیده شاید این کار مردم و پخش در فضای مجازی شاید این بیگانه ها رو به خودشون بیاره.

اا۱۳۹۶/۰۷/۱۳ ۱۱:۱۵

اصلا هم مشخص نیست که این متن رو دولتی ها بهشون دادن که از طرف خودشون اعلام کنن .

ناصر۱۳۹۶/۰۷/۱۳ ۱۱:۱۳

چرا کشور به این روز دچار شد...؟

ناشناس۱۳۹۶/۰۷/۱۳ ۱۱:۱۲

اين آدم كشي ها همچنان درجامعه ادامه دارد مگر مسولين خود بيدار شده وعادلانه وعاقلانه وروشنگرانه مسببين خشونت را كه خود باعث ان شدند إصلاح نمايند

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.