آخرین خبرسیلاب سهمگین در راه کشور؛ آماده‌باش سراسری بحران
4بازدید
۷۳

خانم وزیر، کار از شستن دست‌ها گذشته است؛ تدبیری دگر باید

این آمار برای مجموعه کشورهای آسیای میانه، چهل نفر و در عربستان سعودی که شاهد مناسک حج بوده و سه میلیون زایر بیت‌الله الحرام را میزبانی می‌کند، تا کنون فقط چهار نفر بر اثر این بیماری جان خود را از دست داده‌اند و ایران؟...نخست با مردم شفافتر و صادقانه‌تر از میزان تلفات و کاستی‌های نظام سلامت سخن گفته شود تا در مواقعی که از دست دولت کاری ساخته نیست، مردم خود اندیشه کار خویش کنند.

خانم وزیر، کار از شستن دست‌ها گذشته است؛ تدبیری دگر باید


انتشار خبر شمار درگذشتگان ناشی از بیماری آنفلوآنزای نوع A در ایران، حکایت از فاصله قابل تأمل کشور ما با دیگر کشورهای منطقه از حیث توانایی در کنترل شیوع این بیماری کشنده دارد.

به گزارش «تابناک»، اینکه بیش از صد نفر از هموطنانمان جان خود را بر اثر این نوع بیماری از دست داده‌اند، موضوعی است که هر ایرانی را متأثر ساخته و همچنین با پرسشی بزرگ روبه‌رو می‌کند.

آیا به واقع، توان نظام سلامت کشور ما در پیشگیری و درمان از دیگر کشورهای منطقه پایینن‌تر است؟ چرا از این بیماری که می‌توان با روش‌های متعدد و بعضا ساده از شیوع آن و نیز به دنبال آن، با وارد کردن بموقع و توزیع مناسب واکسن آن در کشور، از چنین مرگ و میرهایی جلوگیری کرد، غفلت شده است؟

این گزارش می‌افزاید: اما با نگاهی به میزان تلفات این بیماری در دیگر کشورهای منطقه، عمق فاجعه بیشتر مشخص می‌شود، زیرا در میان کشورهای منطقه، بیشترین تلفات را ـ با کمال تأسف ـ در ایران داریم.

یکی از کشورهای منطقه که به عنوان کانون بیماری آنفلوآنزای نوع A در آسیا نیز شناخته شده، هنوز آمار تلفات به پنجاه نفر نرسیده است.

در کشور مصر که میزان آلودگی در آن کنترل ناشدنی اعلام شده، میزان تلفات 9 اعلام شده است، این آمار برای مجموعه کشورهای آسیای میانه، چهل نفر و در عربستان سعودی که شاهد مناسک حج بوده و سه میلیون زایر بیت‌الله‌الحرام را میزبانی می‌کند، تا کنون فقط چهار نفر براثر این بیماری جان خود را از دست داده‌اند و ایران؟

هرچند به تازگی یکی از مسئولان وزارت بهداشت و درمان در گفت‌وگویی تلفنی با رادیو، دلیل تفاوت آمار چشمگیر تلفات در ایران نسبت به دیگر کشورها را شفافیت و سرعت ایران در اعلام وضعیت شیوع این بیماری به مراجع بین‌المللی نسبت به دیگر کشورها ذکر کرد، چنین ادعاهایی چه درست و چه نادرست، هیچ باری از دوش مردم برنداشته و سبب تبرئه وزارت بهداشت در این زمینه نمی‌شود.

اما بواقع چرا وقتی که ما از ماه‌ها پیش نسبت به احتمال شیوع چنین بیماری مهلکی آگاهی داشته و وزارت بهداشت نیز از آمادگی کاملش برای مقابله با موج این بیماری در کشور خبر داده بود، اکنون باید شاهد چنین رویداد تلخی باشیم؟

حال این پرسش مطرح است که سیستم درمانی کشور چه برنامه‌ای برای جلوگیری از همه‌گیر شدن بیماری‌ها دارد و معاونت پیشگیری وزارت بهداشت، کدام مأموریت را انجام می‌دهند که کشور شاهد فجایعی اینچنینی است ؟

بنابراین، از وزارت بهداشت و درمان و شخص خانم وحید دستجردی، انتظار احساس مسئولیت بیشتری در قبال سلامت جامعه می‌رود. فراموش نکنیم که یکی از ابعاد دیگر شیوع این بیماری در ایران که نگرانی‌ها را بیشتر می‌کند، میانگین سنی کسانی است که بر اثر این بیماری فوت شده‌اند. هرچند آمار دقیق و رسمی از سوی وزارت بهداشت منتشر نشده، با نگاهی به مواردی چون فوت چهارده دانش‌آموز، می‌توان پی برد که این بیماری برخلاف دیگر جوامع که کودکان و افراد سالمند را بیشتر از پای درمی‌آورد، در ایران جوانان و نوجوانان را هدف گرفته است.

البته هرچند نباید به تلاش‌های وزارت بهداشت و درمان با نگاهی صفر و یکی نگریست و باید گفت که اقداماتی نیز صورت گرفته است، اما نتیجه کار نشانگر آن است که این کارها یا کافی نبوده و یا کارایی لازم را نداشته است.
نکته دیگر آنکه به نظر می‌رسد، برخورد با این موضوع باید فراتر از هشدارهای تکراری مانند شستن دست‌ها برای بارهای متوالی در روز و استفاده از مایعات و میوه‌های تازه باشد؛ موضوعی که از وزیر بهداشت و صداو سیما گرفته تا روزنامه‌ها و معلمان مدارس و شهروندان معمولی، بارها و بارها تکرار شده است، اما نتوانسته جلو مرگ و میر هموطنانمان را بگیرد.

سخن پایانی اینکه؛ نخست با مردم شفاف‌تر و صادقانه‌تر از میزان تلفات و کاستی‌های نظام سلامت سخن گفته شود تا در مواقعی که از دست دولت کاری ساخته نیست، مردم خود اندیشه کار خویش کنند.
دوم آنکه وزارت بهداشت با پیش‌بینی کانون‌های اصلی این بیماری در شرایط موجود و آینده میزان آمادگی هموطنان را در این مناطق بالا ببرد.
سوم، با توجه به این که هر روز شاهد کشف مقادیر معتنابهی واکسن جعلی آنفلوآنزای نوع A هستیم، چرا وزارت بهداشت در این مدت نتوانسته است، آمپول‌های استاندارد را وارد کند؟ سرانجام این اتفاق چه هنگام خواهد افتاد؟ مدیران وزارت بهداشت فراموش نکند که مردم اکنون نیازمند این واکسن‌ها هستند و پس از گذر موج بیماری، بود یا نبود این واکسن ارزشی نخواهد داشت.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۸۸/۰۹/۰۳ ۲۱:۴۲

تهمت به این و اون نزنید اگر پیشنهادی دارید ارایه کنید. چرا ما ایرانی های مثلا متمدن هنوز نقد منصفانه و ارایه پیشنهاد سازنده را یاد نگرفته ایم؟!

ناشناس۱۳۸۸/۰۹/۰۳ ۱۹:۱۳

حضرت علي غذايش را به ضعفا ميدادو سر گرسنه بر بالين ميگذاشت مسئولين ما واكسن ميزنند كه آنفولانزا از مردمشان به ايشان سرايت نكند به از اين دولت مردم مدار ،عدالت محور و علوي.

ناشناس۱۳۸۸/۰۹/۰۳ ۱۷:۳۹

به نظر شما به جز اطلاع رسانی چه کار دیگه ای باید بکنند؟

ناشناس۱۳۸۸/۰۹/۰۳ ۱۴:۳۴

آمارهای ارائه شده ازسوی کشورهای منطقه غیر واقعی است.لطفآسری به سایت های عربی بزنید .

ناشناس۱۳۸۸/۰۹/۰۳ ۰۱:۵۲

من نمیدانم تابناک در مورد بیماری مینویسد دیگران ربطش میدهند به احمدی نژاد . واقعا برایتان متاسفم . ایا اگر موسوی می شد باز اینطور مینوشتید. همه مردم میدانند که پزشکان ایرانی از بیشتر کشور های دنیا با سواد تر و کار بلد تر هستند . دیگر پای دکتر ها را از مسائل سیاسی خارج کنید

ناشناس۱۳۸۸/۰۹/۰۲ ۲۲:۳۴

در 2 کار مردم صاحب نظرند و متاسفانه زیاد دخالت میکنند بنایی و طبابت واقعا دلم برای وزیر می سوزد که چه میکشد از این حرفها

ناشناس۱۳۸۸/۰۹/۰۲ ۱۸:۳۹

کاش انهایی که نظرات ابکی میدهند کمی اطلاعات پزشکی داشتند که بدانند کشورهای پیشرفته هم تاکید به شستن مکرر دستها و رعایت بهداشت دارند وخودشان هم اطمینان کافی به این واکسنها ندارند

ناشناس۱۳۸۸/۰۹/۰۲ ۱۸:۲۴

بابا اینجا در شهرستان ماهشهر ماسک وجود نداره چه برسه به واکسن واقعا.............

ناشناس۱۳۸۸/۰۹/۰۲ ۱۷:۱۲

فقط میگم متاسفم.اقای لنکرانی یادتون بخیر.

ناشناس۱۳۸۸/۰۹/۰۲ ۱۷:۰۹

تا زمانی که این بیماری در کشورهای اروپایی و آمریکایی شایع بود اولا اسمش آنفلونزای خوکی بود (با تاکید روی کلمه خوک) و ثانیا شوع این بیماری در این کشورها به ضعف دولتها در کنترل آن نسبت داده میشد اما حالا که این بیماری در ایران شایع شده اولا اسمش شده آنلفونزای نوع " آ " و شیوع آنهم به علت ضعف دولت نیست بلکه تقصیر خود مردم که بهداشت فردی رو رعایت نمی کنند !

ناشناس۱۳۸۸/۰۹/۰۲ ۱۶:۴۰

شما چقدر به قکر ایرانید!بابا ما باید به فکر دنیا باشیم!

ناشناس۱۳۸۸/۰۹/۰۲ ۱۶:۰۲

به نظر ميرسد مسوولين معاونت سلامت وحوزه هاي بهداشتي دانشگاهها با در پيش گرفتن سياست كوچك نمايي پاندمي آنفلوانزا عملا ابتكار عمل را در كنترل بيماري از دست داده اند. اكنون در بيمارستانهاي مركز مهمترين استان جنوبي (با تردد فراوان مسافر) مدتهاست محيط ترانسپرت آنفلوانزا حتي براي تشخيص آن وجود ندارد

ناشناس۱۳۸۸/۰۹/۰۲ ۱۵:۵۷

حجاج داغستان روسیه ازطریق مرز زمینی از شهرستان ماکو گذشته و به ترکیه تا به عربستان می روند با این وضع بهداشتی هم که انها دارند موقع برگشت یقینا شاهد جهش خیره کننده آنفولانزای خوکی از طریق آنها در مسیر بازگشتشان خواهیم بود اما مسوولان ما انگار فقط بلد هستند که شعار خوب بدهند.

ناشناس۱۳۸۸/۰۹/۰۲ ۱۵:۴۰

آقاي پزشكي كه ...(كامنت) به نظرم شما از آمار واقعي ايران كه ضريب 250 داره هيچي نميدوني دوست من اصلا تشخيص اين بيماري فقط در يك مركز و آنهم بدليل نبود تجهيزات يكي در ميان انجام ميشود كجاي اين حرف درسته كه آمار بالاي ايران به خاطر شفافيت آماره ،دوست عزيز بهتره شما كه پزشكيد تشريف ببريد مركز تشخيص اين بيماري و ببينيد كه از نمونه هاي ارسالي فقط نيمي از آن را تست مي‌كنند.

ناشناس۱۳۸۸/۰۹/۰۲ ۱۵:۳۰

بابا شما نمی فهمین وزارت بهداشت این واکسن ها رو توی آب ریخته. وقتی شما دستت رو می شوری جذب بدنت میشه.

ناشناس۱۳۸۸/۰۹/۰۲ ۱۴:۳۵

تا چند روز هم مسئولين محترم داشتن مي زدند توي سر و كله ي خودشون كه اين آنفلونزاي خوكي است يا نوع A! غافل از اينكه اسمش هر چي كه باشه، بايد به فكر پيشگيري و اطلاع رساني بود.

ناشناس۱۳۸۸/۰۹/۰۲ ۱۴:۲۷

اميدوارم هرچه زودتر يه فكري در اين مورد بشه. اميدوارم!

ناشناس۱۳۸۸/۰۹/۰۲ ۱۴:۱۶

ما چند هفته پیش که مسافرتی به ترکیه داشتیم ، در ورودی مرز بازرگان در بخش ترکیه یک دکتری با دوربین و تمام تجهیزات پزشکی همه مسافران را کنترل میکرد. هنگام برگشت در بخش ایران یک آقای دکتری با ماسک نشسته بودند و فقط از مسافران برگشتی میپرسیدند که سرما که نخوردی ؟ اگه سرما خوردی برو دکتر.

ناشناس۱۳۸۸/۰۹/۰۲ ۱۴:۱۰

مطمئن باشيد كه دست بيگانگان در كار است

ناشناس۱۳۸۸/۰۹/۰۲ ۱۴:۰۷

اواخر هفته گذشته در همسایگی ما در قرچک ورامین یک نوعروس تنها پنج شش روز بعد از عروسی در اثر این بیماری جان باخت.واقعا باعث تاسف است.خدایا جز تو امیدی نیست

ناشناس۱۳۸۸/۰۹/۰۲ ۱۴:۰۱

شمااشتباه ميكنيد اصلاكسي درايران از اين بيماري نمرده اينهاتوطئه بيگانگان وضدانقلابداخلي است

ناشناس۱۳۸۸/۰۹/۰۲ ۱۴:۰۱

در کامنتهای اکثر عزیزان عدم توجه مسئولین به وضعیت موجود به چشم می خورد ولی ایا نباید به این مسائل توجه خاص کرد وبراحتی از کنار ان نگذشت مسئولین اگر به دنبال نظر خواهی از میزان رضایت مندی کار خود نزد مردم هستند این نظرات گواه خیلی از مسایل است وبه قول نویسنده این متن بیایید با مردم صادق باشیم.

ناشناس۱۳۸۸/۰۹/۰۲ ۱۴:۰۰

سر نمایندگان سلامت

ناشناس۱۳۸۸/۰۹/۰۲ ۱۳:۵۶

عملكرد وزارت بهداشت در ماجراي برنجهاي آلوده و سمي و در ماجراي سوسيس و كالباس آلوده چه بوده است كه در اين مورد چه باشد.امروز دنيا به متخصص نياز دارد نه به آدمهاي بدون تخصص و فرصت طلب .
چه كسي وزارت بهداشت را در اين موارد مواخذه كرد .هيچ كس.گويا اين وزارتخانه صاحب مقدرات مردم است.

ناشناس۱۳۸۸/۰۹/۰۲ ۱۳:۵۴

در مملکتی که تنها مرکز ویروس شناسی آن در پایتخت است چطور توقع دارید در دیگر مناطق کشور این ویروس (که علائم انهم هیچ تفاوتی با سایر انواع آنفولانزا ندارد)شناسایی و کنترل شود.آمریکا برای برون رفت از بحران اقتصاد یکی از ابزارهایی که مورد استفاده قرار داد شیوع ویروس H1N1بود که از حدود سال 1960 به بعد غیر فعال بود .بهر صورت میدانست دست روی چه نقطه ای بگذارد. به خبرهای مربوط به درآمد آمریکا از قبل فروش واکسن H1N1توجه کنید.

ناشناس۱۳۸۸/۰۹/۰۲ ۱۳:۴۷

hatman in ham joze tahavol eghtesadiye dige dolat khili dare vaght mizare

ناشناس۱۳۸۸/۰۹/۰۲ ۱۳:۴۶

من از مسئولين سوالي داشتم كه آيا به اندازه مردمي كه اينهمه لااقل در نظرات اين خبر راهكارهاي تخصصي ارائه كردند اطلاعات ندارند؟ آقا جون در همين كشور تركيه همسايه بغليمون همه افراد را طي برنامه كه شروع شده دارند واسكينه مي كنند. مسئولين ما ميگند تازه 2 ميليون درخواست واكسن آنفلوانزا كرديم واقعا كه اين مدت خواب بودند... بنظرمن ظهور آقامون يك پله هم نزديك شده چرا كه كار مردم گير افراد نالايق دور از جون بعضيها كه لياقت دارند ولي نمي گذارند كار كنند افتاده.
خلاصه راهكار اينسن اي برادر بشنو مردم حاضرند واكسن را با پول بيت المال وارد كنيد و به مردم بفروشيد ضرر نمي كنيد.

ناشناس۱۳۸۸/۰۹/۰۲ ۱۳:۳۷

واکسن آنفلونزای معمولی نیز نایاب است چه برسد به خوکی

ناشناس۱۳۸۸/۰۹/۰۲ ۱۳:۳۲

گیر دادن به اینکه چرا مجلسی ها رو واکسن زدن . متاسفانه در این شرایط من هم موافق بودم . تو این وضعیت بد (البته به نظر ملت و گرنه دولت که وضعیت عالی داره) کافیه همین مجلس نصفه و نیمه هم تعطیل بشه . اون موقع دیگه چه شود !!!!
بعد هم هیچکس در مورد آمار تلفات و شیوع این بیماری در پادگان ها صحبت نمی کنه که این جای تعجب داره ! یعنی واقعا نگرفتن یا اعلام نمیشه ؟ من یک ماه دیگه اعزام هستم . تا العان هم با پادگان ها مشکل داشتم ولی العان دیگه سرنوشتم رو هم نمی دونم ! می گیرم ! نمی گیرم ! تجهیزات ببرم . نبرم ؟ خدا میدونه .

ناشناس۱۳۸۸/۰۹/۰۲ ۱۳:۳۱

لطفاً شما تابناكي ها به جاي ما بي مديريتي و بي لياقتي را در همه ابعادش تعريف كنيد شايد مسئولين كشور آن تعريف را فراموش كرده باشند.

ناشناس۱۳۸۸/۰۹/۰۲ ۱۳:۲۵

از اون زیر زمین ها که 2 تا بچه اورانیوم غنی شده درست کرده بودن نداریم؟ خب واکسن هم بدین درست کنن!!

ناشناس۱۳۸۸/۰۹/۰۲ ۱۳:۱۷

من سه هفته است دنبال واکسن آنفولانزای معمولی هستم!!آ پیشکش!
جالب اینکه واکسن آنفولانزای آ در 132 کشور توزیع شده اما اینجا...
شایدم رفتیم که از گامبیا بیاریم!

میدونم باز کامنتمو نمیذاری.

ناشناس۱۳۸۸/۰۹/۰۲ ۱۳:۱۵

من که میگم اینم کار نیروهای خودسر است که آب به آسیاب دشمن میریزند

ناشناس۱۳۸۸/۰۹/۰۲ ۱۳:۱۴

از کرمانشاه

طی نامه ای محرمانه به مسئولین و مدیران دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از جمله بیمارستان امام رضا(ع) تاکید نموده اند که نامی از تلفات ناشی از انفولانزا برده نشود، هیچ آماری از مرگ و میر ناشی از این بیماری بیان نشود و اصولاً تلفات حاصله را ناشی از سایر بیماریها اعلام نمایند.

ناشناس۱۳۸۸/۰۹/۰۲ ۱۳:۰۹

یعنی اینکه مقام محترم وزارت اعلان کردند از این موضوع نگرانند کافی نیست!!!
دیگر چه کاری جز دعا می توانند بکنند؟!

ناشناس۱۳۸۸/۰۹/۰۲ ۱۳:۰۵

مسئولین ما اول گیر ظاهر افراد هستند!
چی پوشید، چی خورد و.......!
بعد از اون هم دیگه انرژی و وقتی نمونده که برسند به این کارها!!!

ناشناس۱۳۸۸/۰۹/۰۲ ۱۲:۳۴

متاسفانه وزارت بهداشت ايران در مورد آنفولانزاي آ بسيار ضعيف عملکرده است تازه اگر مديران لايق ايران واکسن را وارد کنند به قيمت گزاف عرضه خواهد شد که فقط قشر خاصي مي توانند استفاده کنند

ناشناس۱۳۸۸/۰۹/۰۲ ۱۲:۳۳

در شهرستان ب... استان بوشهر نمیتوانید حتی قرص سرما خوردگی معمولی از داروخانه ها پیدا کنید. قرصی وجود ندارد.

ناشناس۱۳۸۸/۰۹/۰۲ ۱۲:۳۰

آقا نمايندگان سلامت باشند كشور با مشكل مواجه نشود مردم سيخي چند

ناشناس۱۳۸۸/۰۹/۰۲ ۱۲:۲۸

آقاجان وقتي اعلام مي گردد که فوت آقاي کردان علاوه بر بيماري خوني ايشان به دليل مبتلا شدن ايشان به آنفولانزاي نوع A بوده ، حال براي مردم عادي ، فقط بايد گفت همه از خدائيم و به سوي او بازمي گرديم .

ناشناس۱۳۸۸/۰۹/۰۲ ۱۲:۲۱

واکسن میدن به نماینده ها که بنشینند هی بگند احسنت احسنت.....

ناشناس۱۳۸۸/۰۹/۰۲ ۱۲:۱۱

طبق امار رسمی خود وزارت بهداشت از 61 نفر اولی که در ایران انفولانزای نوع A گرفتن 58 نفر مستقیما مربوط به حج و زائران عراق بوده
حالا چه می شد یک سال حج رو تعطیل کنید؟
حج واجب تر است یا جان افرادی که قربانی حج رفتن دیگران می شوند؟

ناشناس۱۳۸۸/۰۹/۰۲ ۱۲:۰۸

تازه صبر کنید حاجی ها برگردن . امار تا 10000تا هم بالا میره. من پارسال با یه حاجی روبویب کردم تا یک ماه درگیر بودم.

ناشناس۱۳۸۸/۰۹/۰۲ ۱۲:۰۶

دستاتونو دوبار بشورید. مشکل حله

ناشناس۱۳۸۸/۰۹/۰۲ ۱۲:۰۰

جون آدمیزاد که سیری نیست بگو سیخی چنده؟!!!!!!!

ناشناس۱۳۸۸/۰۹/۰۲ ۱۱:۵۸

با سلام
بنده بعنوان يك پزشك مفتخرم به اطلاع برسانم كه در سطح بين المللي و سازمان بهداشت جهاني براي اين گونه بيماريها ضريب خاصي براي هر كشور تعيين ميشود. بعنوان مثال براي ايدز آمار واقعي ايران هميشه ده برابر آمار ارايه شده است. در اين مورد حرف وزارت بهداشت درسته و آمار بالاي ايران نسبت به كشورهاي همسايه بدليل حساسيت و آزمايشات مكرري است كه بعمل آمده است و آمار واقعي كشوري مثل عربستان قطعا خيلي بيشتر از اين حرفهاست ليكن بدلايل سياسي و بويژه حج اعلام نميشه. يا مثلا آمار عراق و افغانستان صفره در حاليكه اينگونه نيست. ضريب ارايه شده براي اين كشورهاي عربي عدد 140 است و شما بايد آمار اونارو 140 برابر آمار اعلامي بدونيد.

ناشناس۱۳۸۸/۰۹/۰۲ ۱۱:۵۵

این آمار که داده اند هم فقط مربوط به آمار آزمایشهای مثبت است . در حالیکه از هزاران نمونه ارسالی به مرکز تشخیص آنفلوانزای آ فقط روزانه تعداد محدود و معدودی تست میشوند. با آمار واقعی خیییییییییییییییییییییلی فاصله داریم به نظرم!!!

ناشناس۱۳۸۸/۰۹/۰۲ ۱۱:۴۸

چشم بهش ميگم

ناشناس۱۳۸۸/۰۹/۰۲ ۱۱:۴۴

اول از همه از صدا و سیما باید شاکی بود که وقتی این بیماری شروع شد همین آقای نجف زاده در اخبار 20:30 فرمودند: آنفولانزای خوکی جنگ روانی است. امروز ایشون در فرانسه هستند .... جای تأمل داره. ثانیاً اون عزیزان به اطظلاح دانشمند که در انستیتو پاستور نشستند و ادعاشون گوش فلک را کر کرده چیکار می کنند. چی شد ادعای تولید واکسن آنفولانزاشون. واقعاً وقتش نرسیده مه 1- سلامت را سیاسی نکنیم 2- برای ماندن در یک پست و ارتقا به مردم خیانت نکنیم

ناشناس۱۳۸۸/۰۹/۰۲ ۱۱:۳۹

سایت محترم تابناک چندی پیش خبری در مورد واکسیناسیون نمایندگان مجلس در سایت شما درج گردید که لازم است بیشتر در مورد آن بررسی شود.وزیر بهداشت ، درمان و آموزش |زشکی پاسخ دهدکه :
1- تزریق واکسن به نمایندگان بر اساس کدام دستورالعمل انجام شده است.لازم به ذکر است دستورالعمل واکسیناسیون آنفلوانزا ابلاغ شده بوسیله وزارت بهداشت در دسترس است و بر اساس این دستورالعمل تزریق واکسن از طرف وزارت بهداشت برای نمایندگان مجلس غیر قانونی است
2- دستورالعمل های وزارت بهداشت برای سلامت مردم است یا برای خوش خدمتی به نمایندگان آن ها
3- هزینه واکسیناسیون را چه کسی پرداخت کرده است.
4- اگر سایر آحاد ملت غیور ایران بخواهند از این واکسن استفاده کنند خانم وزیر نیرو و اکسن کافی در اختیار دارند
5- خانم وزیر فکر نمی کنند که ارائه خدمات به این صورت ، مصداق بارز بی عدالتی باشد. نکند شعارهای دولت در مورد عدالت را طی دو هفته به فراموشی سپرده اند.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.