آخرین خبربقایی: نمی‌پذیریم از بالا به ما دیکته شود
1بازدید

مصرتا پایان سال آینده در تولید گاز خودکفا می‌شود

پایگاه خبری «الیوم السابع » مصر چهارشنبه شب به نقل از «طارق ملا» وزیر نفت این کشور نوشت:مصر تا آخر سال آینده در تولید گاز مایع خودکفا می شود و دیگر گاز مایع وارد نخواهد کرد.

پایگاه خبری «الیوم السابع » مصر چهارشنبه شب به نقل از «طارق ملا» وزیر نفت این کشور نوشت:مصر تا آخر سال آینده در تولید گاز مایع خودکفا می شود و دیگر گاز مایع وارد نخواهد کرد.

به گزارش ایرنا، طارق ملا افزود:مصر اکنون به طور ماهانه گاز طبیعی به ارزش 200میلیون دلار وارد می کند اما اواخر سال آینده و با تکمیل شدن مراحل بهره برداری از میدان گازی 'ظهر'، دیگر نیاز به واردات گاز ندارد.

وزیر نفت مصر گفت که کشورش سالانه به ارزش یک میلیارد و 500 میلیون دلار از خارج گاز وارد می کند و با بهره برداری از میدان گازی ظهر، این مبلغ در خزانه دولت باقی می ماند و حتی در سال 2020 مازاد مصرف خواهد داشت و می تواند مقادیر زیادی از این گاز را در صنایع سنگین و بخش پتروشیمی استفاده و باقیمانده را نیز صادر کند.

وزیر نفت مصر ذخایر گازی تائید شده این کشور را بیش از 72تریلیون فوت مکعب و ذخایز تائید نشده را حدود 120تریلیون فوت مکعب دانست .

ملا گفت: کارشناسان می گویند منطقه شرق دریای مدیترانه آینده درخشانی در خصوص ذخایر گازی دارد. 

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.