آخرین خبرلحظات اعدام ترامپ در میدان تجریش تهران که از تلویزیون پخش شد
2بازدید
۱۵

نماينده مردم اسلام آباد غرب در غرفه «تابناك»؛

دولت مسئول اصلي بالابودن آمار بيكاري در استان كرمانشاه است

حشمت الله فلاحت پيشه، نماينده مردم اسلام آباد غرب در مجلس شوراي اسلامي براي دقايقي ميهمان غرفه تابناك در بيست و سومين دوره نمايشگاه مطبوعات شد و در مورد چرايي بالا بودن آمار بيكاري در اين استان انتقادات تندي را متوجه دولت كرد.

دولت مسئول اصلي بالابودن آمار بيكاري در استان كرمانشاه است
دولت مسئول اصلي بالابودن آمار بيكاري در استان كرمانشاه است
حشمت الله فلاحت پيشه، نماينده مردم اسلام آباد غرب در مجلس شوراي اسلامي براي دقايقي ميهمان غرفه تابناك در بيست و سومين دوره نمايشگاه مطبوعات شد و در مورد چرايي بالا بودن آمار بيكاري در اين استان انتقادات تندي را متوجه دولت كرد.

به گزارش «تابناك»، بالا بودن آمار بيكاري در استان كرمانشاه و شرايط اقتصادي نامناسب اين استان كه مشكلات فراواني را در زمينه هاي مختلف ايجاد كرده، موضوعي است كه بارها در رابطه با آن صحبت شده است و «حشمت الله فلاحت پيشه»، عضو مجمع نمايندگان استان كرمانشاه دليل بروز آن را نگاه امنيتي دولت به اين استان مي داند.

نماينده مردم اسلام آباد غرب در رابطه با بالا بودن ميزان بيكاري در استان كرمانشاه گفت: همانطور كه اشاره كرديد استان كرمانشاه بالاترين ميزان بيكاري  را دارد و دليل اين هم عدم توجه دولت ها به اين استان است.

وي افزود: در سفر مقام معظم رهبري به اين استان و نيز سفر آقاي احمدي نژاد مجموعه اي از طرح هاي توسعه اي مثل پالايشگاه آناهيتا مصوب شد، اما هيچكدام از اين طرح ها اجرايي نشد.

فلاحت پيشه گفت: حتي در دولت آقاي روحاني نيز طرح هاي براي توسعه استان مطرح و مصوب شد، اما اجرايي نشدند تا اين استان همچنان به دليل ناكافي بودن زيرساخت هاي توسعه اي با مشكل بيكاري دست به گريبان باشد.

اين نماينده مجلس ادامه داد: اگر فقط توسعه كرمانشاه متصل به كشور عراق باشد، خيلي از مشكلات استان ما حل خواهد شد و نيازي به بودجه عمومي هم نداريم، اما دولت در اين زمينه كم كاري كرده است.

من عقيده دارم اگر طرح هايي مثل بزرگراه كرمانشاه به كربلا نهايي شود و در زمينه ريلي سرمايه گذاري ويژه انجام شود، بسياري از مشكلات ما حل خواهد شد.

فلاحت پيشه ادامه داد: نگاه دولت ها به استان كرمانشاه امنيتي است و اگر اين نگاه به نگاه اقتصادي تبديل شود، زمينه هاي توسعه اقتصادي و رونق گرفتن اشتغال فراهم مي شود.

عضو مجمع نمايندگان استان كرمانشاه افزود: براي مثال سفرهاي اربعين كه هر ساله جمع زيادي از رائران را از ايران به كربلا اعزام مي كند، در خاك كرمانشاه با بي مهري مسئولان رو به رو است و علي رغم اينكه دولت ها تأكيد مي كنند از مرز خسروي هم سفر ممكن است، اما هميشه با اين مرز كج دار و مريض برخورد مي شود. اين در حالي است كه هزينه هاي فراواني در امر هتل داري و گردشگري در اين بخش انجام شده است.

فلاحت پيشه با تأكيد بر اينكه مسئول اصلي بيكاري در كرمانشاه دولت است، افزود: نگاه به كرمانشاه بايد عوض شود و وزيران به وظايف خودشان در زمينه ساخت احداث امكانات زيرساختي مثل كارخانه، كارگاه هاي توليدي، جاده و... عمل كنند.
Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ماهیدشتی۱۳۹۶/۰۸/۱۳ ۰۹:۰۱

الحمدلله امنیت داریم، کارهم ماله تراکتوره ، یارانه جزیی داریم سطل آشغالها هم که هستند،امورات یه جوری میگذره

امین۱۳۹۶/۰۸/۱۲ ۱۴:۰۷

خود شما چه کردید؟ برای بیکاری چه برنامه ای دارید؟
برای صادرات؟برای .......

ناشناس۱۳۹۶/۰۸/۱۲ ۱۲:۳۷

درضمن درصد بالای بیکاران را افراد تحصیل کرده و نخبه مملکت تشکیل میدهند

ناشناس۱۳۹۶/۰۸/۱۲ ۱۱:۱۱

ما باید تحت هر شرایط اهداف مد نظر را دنبال کنیم ما مسئولیتی نسبت به مشکلات کوچک نداریم هدف ما برهم زدن معادلات کشورهای بزرگ است مشکلات داخلی، ما را از رصد مشکلات بزرگتر
و سر جا نشاندن قدرت های بزرگ نباید غافل کند
این یعنی بین المللی فکر کردن
یک معلم دیکته داشتیم برای این که بچه ها اشتباهات را بکلی یادبگیرند از آموزش لغات غلط شروع کرد باور کنید اینقدر خوب بود که دیگه فقط غلط ها را بلدیم

ناشناس۱۳۹۶/۰۸/۱۲ ۰۹:۵۲

با سلام دولت نه تنها مسول بیکاری در کرمانشاه که در تمام کشور بخصوص تهران است.

ناشناس۱۳۹۶/۰۸/۱۲ ۰۸:۲۷

جوانان بروند جیب بری.کیف قاپی .موادفروشی.دزدی از منازل.کلاه برداری.جعل اسکناس انجام دهند.اینهمه شغل حلال ناشکری هم اندازه ای داردکار برای خدا دلسردی ندارد

سمیع۱۳۹۶/۰۸/۱۲ ۰۳:۰۳

اقای جهانگیری از اصفهان ارادت دارم خدا وکیلی به این برادر کوچکت گوش کن همین فردا حسابت با خیلیها یکسره کن و یا علی بخدا اگر حرف این بنده خدا را عمل کردی دنبالش امداد الهیه شک نکن قد وقامت و هنرشم داری یا علی

ناشناس۱۳۹۶/۰۸/۱۲ ۰۰:۲۳

همه می دانند اقتصاد در حال خوب شدن است و تمامی
اینها سیاه نمایی بیش نیست

ناشناس۱۳۹۶/۰۸/۱۱ ۲۳:۴۵

ای آقا کجا خوبه

محمود۱۳۹۶/۰۸/۱۱ ۲۲:۲۷

دولت از اول سر بار ملت بوده خود شما هم بخشی از همین دولتی واگر نه کی باورش میشه ایران با این همه فرصت و امکانات بشه این شما فکر کن دولت کلا صنعت خودرو را ولش کرده بود بهتر از این بود وضعمون بخدا

مهسا۱۳۹۶/۰۸/۱۱ ۲۲:۲۱

باسلام
از زمان روی کار آمدن دولت جدید، استان چهارمحال از نظر بیکاری هفت پله سقوط کرده است. آب به بعنوان منابع طبیعی این استان به نحوی سهم بندی می شوند و خودشان بی نصیب هستند. براستی پشت صحنه اینکه در دولت جدید سیاستهائی مخرب کسب کار از سوی دولت در این استان اجرا می شود به چه کسانی ختم می شود؟

ناشناس۱۳۹۶/۰۸/۱۱ ۲۲:۱۷

مثلا بقیه استانها کار دارند
اگر پارتی داشته باشی سریع مدیر عامل میشی

احمدی۱۳۹۶/۰۸/۱۱ ۲۱:۳۴

خیر مردم کرمانشاه به دلیل تنبلی دعوایی بودن و درگیری های قومی خودشان بی کار هستند

سین شین۱۳۹۶/۰۸/۱۲ ۱۴:۰۵

نه همه...اما درصد بالا بله

کمی این استان افراد تندخو زیاد دارد
خودمان رو گول نزنیم

از کوی دانشگاه۱۳۹۶/۰۸/۱۱ ۲۱:۲۶

دلیل اصلی بیکار نگه داشتن کرمانشاه سیاست های کاملا نژادی به این استان است و بس.
مایه تاسف است که این همه نیروی جوان و تحصیلکرده استان آواره دیگر استان ها شده اند.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.