واکنش وزیر ورزش به قرعه ایران در جام جهانی
وزیر ورزش و جوانان گفت: تیم ایران در بزرگترین رویداد ورزشی جهان بعد از المپیک به میدان می رود و هر چند در گروه سختی قرار گرفت ولی امیدوارم بهترین نتیجه را بگیرد.
وزیر ورزش و جوانان گفت: تیم ایران در بزرگترین رویداد ورزشی جهان بعد از المپیک به میدان می رود و هر چند در گروه سختی قرار گرفت ولی امیدوارم بهترین نتیجه را بگیرد.
به گزارش خبرگزاری مهر، مسعود سلطانی فر به پایگاه خبری وزارت ورزش و جوانان گفت: هم گروهی با بزرگان فوتبال جهان نظیر اسپانیا و پرتغال فرصت بسیار خوبی برای رویارویی فوتبال ایران و نمایش شایسته توان بهترین تیم آسیایی است
وزیر ورزش و جوانان ادامه داد: تیم ایران درمرحله انتخابی جام جهانی بدون شکست یکی از بهترینها بود و امیدوارم در مرحله نهایی جام جهانی هم با قدرت، توان فوق العاده فوتبال ایران را به نمایش بگذاریم.
سلطانی فر گفت : خوشبختانه اولین بازی ما در مقابل مراکش است و امیدوارم با کسب نتیجه ای مناسب به مصاف دو تیم دیگر گروه برویم
وزیر ورزش با اشاره به تدارک وسیع فدراسیون فوتبال و حمایت وزارت ورزش و دولت از برنامه های فدراسیون و تیم ملی گفت: بهترین تدارکات و بازیهای دوستانه را تا قبل از شروع جام جهانی روسیه برای تیم ملی و دفاع از هویت و حیثیت فوتبال ملی در نظر خواهیم گرفت.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظرات بینندگان
حتماً مراکش هم چنین فکر میکند
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.