دیدار تیلرسون و سعد حریری در پاریس

کد خبر: ۷۵۳۲۷۴
|
۱۷ آذر ۱۳۹۶ - ۱۲:۱۲ 08 December 2017
|
4525 بازدید

دیدار تیلرسون و سعد حریری در پاریسوزیر امور خارجه آمریکا قرار است امروز (جمعه) با نخست‌وزیر لبنان در پاریس دیدار کند.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری رویترز، وزارت خارجه آمریکا در بیانیه‌ای اعلام کرد که رکس تیلرسون، وزیر امور خارجه این کشور امروز با سعد حریری، نخست‌وزیر لبنان در پاریس دیدار می‌کند.

تیلرسون و حریری قرار است در نشست گروه بین‌المللی حمایت از لبنان که متشکل از پنج عضو دائم شورای امنیت از جمله آمریکا، فرانسه، روسیه، انگلیس و چین است، دیدار کنند.

سعد حریری، ماه گذشته در اقدامی غیر منتظره در حالی که در خارج از کشور و در عربستان حضور داشت از سمتش به عنوان نخست‌وزیر لبنان استعفا کرد. وی مدتی بعد به لبنان بازگشت و از استعفایش صرف نظر کرد.

اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟