آخرین خبرکلاهبرداری جدید به بهانه فروش اقساطی خودرو
1بازدید
۰

سفارت قطر سال آتی میلادی در بغداد افتتاح می‌شود

امیر قطر در دیدار با وزیر کشور عراق ضمن بررسی راه‌های هماهنگ‌سازی تلاش‌ها برای مبارزه با تروریسم، تاکید کرد، قصد دارد سفارت قطر را سال آتی میلادی در بغداد افتتاح کند.

امیر قطر در دیدار با وزیر کشور عراق ضمن بررسی راه‌های هماهنگ‌سازی تلاش‌ها برای مبارزه با تروریسم، تاکید کرد، قصد دارد سفارت قطر را سال آتی میلادی در بغداد افتتاح کند.

به گزارش ایسنا، به نقل از سایت شبکه تلویزیونی سومریه نیوز عراق، دفتر قاسم الاعرجی، وزیر کشور عراق با انتشار بیانیه‌ای به سفر الاعرجی به قطر و دیدارش با تمیم بن حمد آل ثانی، امیر قطر پرداخت و اعلام کرد: دو طرف در این دیدار مساله بازسازی مناطق آزاد شده و مشارکت کشورهای دوست در حمایت از عراق در این مسیر را بررسی کردند.

همچنین برخی موضوعات مشترک و در راس آنها هماهنگی تلاش‌ها برای مبارزه با تروریسم و تفکرات افراطی و راه‌های تقویت آنها در راستای منافع مردم هر دو کشور و تقویت امنیت کشورهای عربی منطقه را بررسی کردند.

امیر قطر در این دیدار تاکید کرد که برای افتتاح سفارت کشورش در سال آتی میلادی در بغداد تلاش خواهد کرد.

وزارت کشور عراق پیشتر از سفر رسمی الاعرجی به قطر برای بررسی تقویت امنیت کشورهای عربی و مبارزه با تروریسم خبر داده بود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.