آخرین خبرتصادف زنجیره‌ای ۸ خودرو در جاده میبد بر اثر طوفان شن
1بازدید
۰

کره شمالی اتهام همکاری با سوریه برای تولید تسلیحات شیمیایی را رد کرد

کره شمالی گزارش‌های اخیر رسانه‌های غربی که این کشور را متهم به همکاری با سوریه در زمینه تولید سلاح‌های شیمیایی کرده‌اند، تکذیب کرده و این گزارش‌ها را ساخته و پرداخته آمریکایی‌ها با هدف تحت فشار قرار دادن این کشور خواند.

کره شمالی گزارش‌های اخیر رسانه‌های غربی که این کشور را متهم به همکاری با سوریه در زمینه تولید سلاح‌های شیمیایی کرده‌اند، تکذیب کرده و این گزارش‌ها را ساخته و پرداخته آمریکایی‌ها با هدف تحت فشار قرار دادن این کشور خواند.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری رویترز، خبرگزاری رسمی کره شمالی به نقل از یک سخنگوی انیستیتو تحقیقاتی مطالعات آمریکا وابسته به وزارت امور خارجه این کشور گزارش داد: آمریکا یک استدلال "یاوه" مبنی بر اینکه این کشور به سوریه برای تولید سلاح‌های شیمیایی کمک کرده، مطرح کرده است.

این سخنگو گفت: ما همانطور که قبلا چندبار به صراحت گفته‌ایم به هیچ وجه سلاح‌های شیمیایی توسعه، تولید و ذخیره نمی‌کنیم و با سلاح‌های شیمیایی مخالفیم.

روز چهارشنبه رابرت وود، نماینده خلع سلاح آمریکا در کنفرانس خلع سلاح، کره شمالی را متهم به همکاری با حکومت سوریه در زمینه تولید سلاح‌های شیمیایی کرد.

یک گزارش محرمانه سازمان ملل درباره نقض تحریم‌های کره شمالی مدعی شده که طی شش ماه گذشته دو محموله کره شمالی قرار بوده به دست یک آژانس دولتی سوریه که مسئول تولید سلاح‌های شیمیایی بوده، برسد اما رهگیری شده‌اند.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.