آخرین خبرآگاهی از روش‌های محافظت از اطلاعات و دارایی‌های شخصی
0بازدید

تذکر ۵۲ نفر از نمایندگان به رئیس‌جمهور

۵۲ نفر از نمایندگان در تذکری به رئیس‌جمهور خواستار اجرای مصوبه شورای عالی اداری در مورد کاهش ۸ ساله سن مدیران کشور شدند.

به گزارش خبرگزاری فارس، تذکرات کتبی نمایندگان به مسئولان اجرایی کشور در جلسه علنی امروز مجلس (یکشنبه 13 اسفند 96) از سوی هیأت رئیسه قرائت شد که این تذکرات به‌شرح زیر است.

سیدقاسم جاسمی نماینده مردم کرمانشاه در تذکری به وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی عنوان کرد که آقای وزیر متأسفانه وضعیت بیکاری در کل کشور بسیار نگران‌کننده است و شما و همکارانتان نیز متأسفانه هیچ برنامه‌ای برای بهبود این روند ندارید. لازم و ضروری است که شما و همکارانتان هرچه سریع‌تر از مسئولیت خود استعفا دهید.

جلال محمودزاده و علی‌محمد مرادی نمایندگان مهاباد و قروه در تذکری به رئیس‌جمهور عنوان کردند که به چه دلیل به معضلات و مشکلات بانک‌های خصوصی پایان داده نمی‌شود. همچنین دلیل افزایش چندین برابر کارمزد انتقال وجه بین بانکی توسط بانک‌های دولتی چیست.

سیدحسین نقوی حسینی و حسینعلی حاجی‌دلیگانی نمایندگان ورامین و شاهین‌شهر در تذکری به وزیر امور خارجه عنوان کردند که علت دعوت از وزیر امور خارجه فرانسه با توجه به مواضع خصمانه این کشور علیه جمهوری اسلامی ایران چیست.

فریده اولادقباد و سیده فاطمه ذوالقدر نمایندگان مردم تهران با اتفاق 50 نفر از نمایندگان در تذکری به رئیس‌جمهور خواستار تسریع اجرای مصوبه جلسه شورای عالی اداری در خصوص کاهش 8 سال سن مدیران کشور و همچنین انتخاب 30 درصد از مدیران کشور در دستگاه‌های اجرایی از میان بانوان شدند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.