آخرین خبرآگاهی از روش‌های محافظت از اطلاعات و دارایی‌های شخصی
1بازدید

آلمان سوخت نداد شهنواز در ایران ماند

همایون شهنواز قرار بود برای ادامه مداوا به آلمان سفر کند، اما به دلیل ندادن سوخت ازسوی کشور آلمان به هواپیمایی که قرار بود وی را به این کشور منتقل کند، سفر منتفی شد.

محمد، ولی زاده از دوستان همایون شهنواز که کار‌های درمانی این کارگردان سینما و تلویزیون را پیگیری می‌کند، در گفتگو با خبرنگار ایلنا، با اشاره به آخرین وضعیتِ کارگردان سریال دلیران تنگستان گفت: وضعیت شهنواز نسبت به روز‌های گذشته بدتر شده حتی کلیه‌های او در حال از بین رفتن هستند. او نیاز به دیالیز دارد. ما در حال بررسی هستیم که اگر نیاز هست و امکان دارد ایشان را به بیمارستان دیگری منتقل کنیم که امکان دیالیز در آن وجود داشته باشد.

وی با اشاره به اینکه پزشکان و کارکنان بیمارستان شهید مطهری تمامی تلاش خود را برای درمان شهنواز انجام می‌دهند، افزود: روز گذشته همایون شهنواز عمل جراحی شد و با تلاش پزشکان جلوی عفونت در جراحی دیروز گرفته شد البته به دلیل اینکه ایشان مشکل دیابت هم دارند، انجام عمل بسیار سخت بود.

ولی زاده با اشاره به منتفی شدن سفر شهنواز به آلمان گفت: پذیرش یکی از بیمارستان‌های اشتوتگارت در آلمان اخذ شده بود و تمامی مقدمات نیز انجام شد و اجازه پرواز نیز گرفته شد، اما شرکتی که قرار بود انتقال ایشان را به آلمان انجام بدهد، اعلام کرد امکان تهیه سوخت رفت و برگشت برای هواپیما مهیا نیست و به ما سوختگیری نمی‌دهند.

وی ادامه داد: پزشک هوایی به ما اعلام کرده بود که مشکلی برای انتقال نیست و اگر بتوانیم پذیرش را از بیمارستان مقصد بگیریم، می‌توانیم حرکت کنیم، اما متاسفانه دیروز به ما اعلام شد به دلیل تحریم؛ به ما سوخت نمی‌دهند و نمی‌توانیم به آلمان سفر کنیم. از روز گذشته حتی پزشک هوایی نیز پاسخ تلفن ما را نمی‌دهد.

ولی زاده ادامه داد: هنوز خانواده آقای شهنواز که در کانادا زندگی می‌کند از طریق سفارت کانادا در آلمان پیگیر موضوع هستند.

وی یادآور شد: به دلیل اینکه امکان سفر به آلمان فراهم نشد براساس برنامه‌ریزی بیمارستان شهید مطهری تهران؛ عمل جراحی ایشان در داخل کشور انجام شد و بنا به تشخیص پزشکان برای ادامه درمان و مداوا، شهنواز از روز گذشته در بیهوشی به سر می‌برد.

همایون شهنواز، کارگردان سریال دلیران تنگستان به دلیل سوختگی شدید در بیمارستان پنج روز است که بستری‌ست.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

محمدتبریزی۱۳۹۶/۱۲/۱۵ ۱۶:۳۷

آلمان سوخت نمی دهد اما از ما می خواهد برجام را بازبینی کنیم؟ موشک نداشته باشیم؟ و ............... اول خودشان را اصلاح کنند بعد بیان ..........................
روی پایتان به ایستید دلیر مردان که اگه به اینا باشه نان شبتان را نیز نمی دهند اینها نمونه اش است

محمود۱۳۹۶/۱۲/۱۵ ۱۴:۴۵

نميشد ايشان را از مسير تركيه به آلمان فرستاد٠

ناش۱۳۹۶/۱۲/۱۵ ۱۴:۲۲

انشاالله بهبود یابند.

ناشناس۱۳۹۶/۱۲/۱۵ ۱۴:۱۰

یعنی تمام پروازهای ایران به المان همچنین پروازهایی که از راه آلمان انجام میشوند( مانند پرواز های سوئیس که بعضا در فرودگاههای آلمان توقف کوتاه دارند) بکلی لغو شده اند ؟

ناشناس۱۳۹۶/۱۲/۱۵ ۱۳:۴۷

پس چرا ما نمیتوانیم برای درمان به المان برویم؟

علی۱۳۹۶/۱۲/۱۵ ۱۲:۵۶

مگر ایشان قرار بود با یک‌هواپیمای اختصاصی به آلمان اعزام شوند؟ این همه پرواز به مقصد های مختلف در آلمان وجود دارد پس مشکل چیست؟!!!

حامد۱۳۹۶/۱۲/۱۵ ۱۲:۴۸

مگه نمیگید که وضعیت پزشکی ایران بسیار عالی است؟
پس چه نیازی برای اعزام ایشان هست؟

ناشناس۱۳۹۶/۱۲/۱۵ ۱۲:۳۴

اين چه مسخره بازيه ؟ مگر ايران تحريمه ؟ اگر تحريم نيست چرا به سازمان ملل شكايت نمي كنيد؟ اگه تحريم هستيم چرا اجازه مي دهيد بي ام و و بنز وارد مملكت شوند ؟؟

رضا۱۳۹۶/۱۲/۱۵ ۱۲:۳۲

مگر ایشان با چه هواپیمایی می خواسته به آلمان برود که با مشگل سوختگیری مواجه شده است؟روزانه چند صد نفر با دهها ایرلاین به آلمان سفر می کنند این خبر کمی عجیب است.

ناشناس۱۳۹۶/۱۲/۱۵ ۱۲:۱۳

آلمان به برخی از ایرلاین ها سوخت نمی دهد . می تونستند با ایرلاین های دیگر اعزام کنند

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.