آخرین خبرواکنش فدراسیون پرتغال به خداحافظی رونالدو
1بازدید
۰

هزینه‌ای که تعویض تابلوی وزارتخانه‌ها به کشور تحمیل می‌کند

نایب رئیس فراکسیون مستقلین ولایی مجلس معتقد است تغییر ساختار دولت صرفا شکل دولت را تغییر می‌دهد اما تأثیری روی شیوه مدیریت آن ندارد.

 

غلامعلی جعفرزاده ایمن آبادی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، با اشاره به لایحه اصلاح بخشی از ساختار دولت که قرار است سال آتی در مجلس بررسی شود، گفت: این لایحه پیرامون تفکیک سه وزارتخانه ورزش و جوانان، راه و شهرسازی و صنعت، معدن و تجارت است.

نماینده مردم رشت در ادامه با بیان اینکه با تفکیک دو وزارتخانه اول مخالف بوده اما معتقدم حوزه بازرگانی باید از صنعت تفکیک شود، عنوان کرد: وزارتخانه های ورزش و جوانان و راه و شهرسازی نیازی به تفکیک ندارند چرا که موضوعات آنها با تغییر مدیریت و اصلاح آن قابل حل است اما صنعت و بازرگانی دو مورد جداگانه است.

وی افزود: حوزه بازرگانی و صادرات نمی تواند در کنار صنعت باشد و یک وزیر به تنهایی نمی تواند این موضوع را مدیریت کند ضمن اینکه دولت ها نمی توانند هر کدام وزارتخانه ها را پهن کنند یا آنها را جمع کنند چرا که حتی تحمیل هزینه تعویض تابلوی وزارتخانه ها نیز درست نیست و باید به سمت کوچک سازی حرکت کنیم.

نایب رئیس فراکسیون مستقلین ولایی مجلس شورای اسلامی در پایان با بیان اینکه ارائه لایحه اصلاح بخشی از ساختار دولت بدون هدف صورت گرفته است، خاطرنشان کرد: این کار صرفا ساختار سازمانی را تغییر می دهد اما کیفی سازی انجام نمی شود از این رو با تغییر شکل دادن نمی توان کار را پیش برد بلکه باید شیوه مدیریتی اصلاح شوند و از ایجاد سازمان های موازی خودداری شود.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.