آخرین خبرآگاهی از روش‌های محافظت از اطلاعات و دارایی‌های شخصی
1بازدید

حذف نام نویسنده معترض از تیتراژ سریال پایتخت۵

نام نویسنده سریال نوروزی «پایتخت ۵» که به حذف بخشی از قسمت سوم این سریال اعتراض کرده بود، از تیتراژ ابتدایی این سریال در قسمت پنجم حذف شد.

حذف نام نویسنده معترض از تیتراژ سریال پایتخت۵

نام نویسنده سریال نوروزی «پایتخت ۵» که به حذف بخشی از قسمت سوم این سریال اعتراض کرده بود، از تیتراژ ابتدایی این سریال در قسمت پنجم حذف شد.

به گزارش ایسنا، شب گذشته (۵ اسفند ماه) در حالی پنجمین قسمت از مجموعه تلویزیونی «پایتخت۵» راهی آنتن شبکه یک سیما شد که نام امیرحسین قاسمی به عنوان نویسنده این سریال از تیتراژ ابتدایی حذف شد.

قاسمی در واکنش به این موضوع در صفحه شخصی خود در اینستاگرم نوشت: «حذف اسم من از تیتراژ. بنا به مصلحت فقط تا پایان پخش سریال پایتخت سکوت می‌کنم.»

او هچنین پیشتر به دنبال حذف بخشی از پایکوبی «ارسطو» با بازی احمد مهران‌فر در بازپخش قسمت سوم سریال «پایتخت۵»، نوشته بود: «در بازپخش ساعت ۱۵ قسمت سوم پایتخت نیمی از صحنه‌های پایکوبی سانسور شد!دست مریزاد به صداوسیما که همواره شادی و نشاط مخاطبین در اولویت‌هایش قرار دارد! واقعا متاسفم برای خودم و همکارانم که تمام هم غممان شاد کردن دل و نشاندن لبخند روی لبان مردم نازنین و غمزده‌مان است. در صورتی که مسئولین صداوسیما برای حفظ و بقای میزشان از مصوبات خود نیز پس می‌کشند!»

محسن تنابنده نیز با انتشار تصویری در صفحه شخصی اینستاگرم خود از صداوسیما خواست تا به مردم احترام بگذارد.

نویسنده این مجموعه تلویزیونی و بازیگر نقش «نقی» با انتشار تصویری از واکنش برخی از کاربران اینستاگرم نسبت به حذف بخش پایکوبی «ارسطو» نوشت: «لطفا سانسور نکنید. لطفا به مردم احترام بگذارید.»

سریال «پایتخت ۵» به کارگردانی سیروس مقدم، تهیه‌کنندگی الهام غفوری و نویسندگی محسن تنابنده، از اول فروردین ماه حدود ساعت ۲۲ از شبکه یک سیما روی آنتن می‌رود.

این مجموعه تلویزیونی با مشارکت سازمان هنری اوج در لوکیشن‌های مختلفی از جمله شیرگاه، ساری، قائم‌شهر، جاده، جنگل، شمال شرق تهران، فرودگاه، شهرک سینمایی دفاع مقدس و ... جلوی دوربین رفته است. گروه برای ضبط بخش‌های پایانی عازم ترکیه شدند و سکانس‌های آخر سریال را با محوریت گروه تروریستی داعش تولید و ضبط کردند.

بازیگران این سریال محسن تنابنده، احمد مهرانفر، علیرضا خمسه، ریما رامین‌فر، نسرین نصرتی، هومن حاجی عبدالهی، بهرام افشاری، سارا و نیکا فرقانی، مجتبی بلال حبشی، مصطفی بلال حبشی، سلمان خطی و ... هستند.

{$sepehr_album_30657}

0000

0000
0000
0000

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۷/۰۱/۰۶ ۱۶:۰۸

صدا وسیما هم واقعا مسخره‌اش را درآورده ...!!!!؟؟؟؟؟

علی۱۳۹۷/۰۱/۰۶ ۱۶:۰۵

تاسف دارد که برای یک اعتراض نام نویسنده از تیتراژ حذف شود.

ناشناس۱۳۹۷/۰۱/۰۶ ۱۶:۰۲

میلشون کشیده حذف کنن . اون صدا سیما ملی بود که برای مردم بود . این با اون فرق داره

ناشناس۱۳۹۷/۰۱/۰۶ ۱۵:۵۶

رسانه ملی را واقعا چه افرادی اداره می کنند?!

ناشناس۱۳۹۷/۰۱/۰۶ ۱۵:۵۵

صدا و سیمای عزاداری !!!

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.