آخرین خبرسیلاب سهمگین در راه کشور؛ آماده‌باش سراسری بحران
1بازدید
۰

رژیم صهیونیستی از رقابت برای کسب کرسی شورای امنیت انصراف داد

یک منبع آگاه در سازمان ملل متحد اعلام کرد که رژیم صهیونیستی روز جمعه از رقابت برای کسب یک کرسی در شورای امنیت سازمان ملل انصراف داد.

یک منبع آگاه در سازمان ملل متحد اعلام کرد که رژیم صهیونیستی روز جمعه از رقابت برای کسب یک کرسی در شورای امنیت سازمان ملل انصراف داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، یک منبع آگاه در سازمان ملل متحد اعلام کرد که رژیم صهیونیستی روز جمعه به دلیل پایین بودن شانسِ پیروزی اش، از عرصه رقابت با کشورهای آلمان و بلژیک برای کسب یک کرسی در شورای امنیت سازمان ملل انصراف داد.

گفتنی است که مجمع عمومی سازمان ملل متحد متشکل از نمایندگان ۱۹۳ کشور عضو قرار است ماه آینده میلادی جهت تعیین پنج عضو جدید شورای امنیت برای دوره دوساله ای که از یکم ژانویه ۲۰۱۹ آغاز می شود، مراسم رأی گیری برگزار کند.

بر همین اساس، قرار بود رژیم صهیونیستی با دو کشور آلمان و بلژیک برای کسب یک کرسی از مجموع دو کرسی اختصاص یافته به گروه کشورهای اروپای غربی رقابت کند.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.