آخرین خبرقیمت طلا و سکه امروز 13 آبان / بازار طلا و سکه در وضعیت قرمز!
1بازدید

ارتقای سطح کیفی ۴۰۰ خوابگاه طی 3 سال گذشته

رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم گفت: صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم و دانشگاه های کشور موفق شدند در سه سال اخیر نسبت به ارتقای سطح کیفی ۴۰۰ خوابگاه اقدام کنند.

به گزارش ایسکانیوز، و به نقل از صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، نمایشگاه شکرانه تحول صندوق رفاه دانشجویان در دانشگاه بوعلی سینای همدان افتتاح شد.

ذوالفقاریزدان مهر با اعلام این خبر گفت: با آسیب شناسی که از وضعیت سراهای دانشجویی در سال ۹۴ انجام شد، صندوق رفاه دانشجویان نسبت به برنامه ریزی برای ارتقای این سراها به سطح مطلوب و پرداخت عادلانه اجاره بها توسط دانشجو برنامه ریزی کرد.

وی افزود: صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم و دانشگاه های کشور موفق شدند در سه سال اخیر نسبت به ارتقای سطح کیفی ۴۰۰ خوابگاه اقدام کنند.

رئیس صندوق رفاه دانشجویان در ادامه گفت: وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در آیین افتتاح نمایشگاه شکرانه تحول، عملکرد صندوق رفاه دانشجویان در زمینه ارتقای سراهای دانشجویی را مورد تحسین قرار داده و بر تداوم آن تاکید کرد. در نمایشگاه شکرانه تحول، عملکرد صندوق رفاه دانشجویان در زمینه ارتقای سراهای دانشجویی به تصویر کشیده شده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.