آخرین خبرافزایش تعداد نفتکش‌های آتش گرفته در شرق تنگه هرمز
1بازدید
۰

دانشگاه آزاد از نظر علمی در بستر دقیقی قرار گرفته است

رئیس کمیسیون آموزش مجلس گفت: دانشگاه آزاد پس از طی مسیر طولانی امروز راه خودش را پیدا کرده و از نظر علمی در بستر دقیقی قرار گرفته است.

محمدمهدی زاهدی با توجه به فرارسیدن سی‌وششمین سالگرد تأسیس دانشگاه آزاد، اظهارکرد: دانشگاه آزاد شجره طیبه‌ای بود که در انقلاب اسلامی کاشته شد، رشد کرد و به بالندگی رسید.

وی با بیان اینکه این دانشگاه در طول این سی‌وشش سال دچار حاشیه‌هایی شد و البته نقاط ضعف و قوتی هم داشت، تصریح کرد: این دانشگاه پس از طی این مسیر طولانی امروز راه خودش را پیدا کرده و در بستر دقیقی از نظر علمی قرار گرفته است.

به گزارش آنا؛ رئیس کمیسیون آموزش مجلس خاطرنشان کرد: دانشگاه آزاد می‌تواند تاثیرگذاری زیادی در تعالی علمی و پیشرفت کشور داشته باشد و اقتصاد دانش بنیان را با منابع انسانی خوب، کارآمد و ماهری که تربیت می‌کند، برای کشور عزیزمان رقم بزند.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.