آخرین خبرشنیده صدای چند انفجار در شرق عربستان
3بازدید
۰

عقب‌نشینی کُردها از منبج، محور دیدار وزرای خارجه ترکیه و آمریکا

وزیر خارجه ترکیه که برای دیدار با همتای آمریکایی خود، به واشنگتن سفر کرد، گفت که درباره عقب‌نشینی کُردها از منبج و نحوه اداره مناطق شمال سوریه رایزنی خواهد کرد.

وزیر خارجه ترکیه که برای دیدار با همتای آمریکایی خود، به واشنگتن سفر کرد، گفت که درباره عقب‌نشینی کُردها از منبج و نحوه اداره مناطق شمال سوریه رایزنی خواهد کرد.

به گزارش فارس، «مولود چاووش‌اوغلو» وزیر خارجه ترکیه گفت اگر نقشه‌راهی که با آمریکا درخصوص منبج توافق شده، اجرا شود، دیگر مناطق تحت کنترل شبه‌نظامیان کُرد نیز متاثر از آن خواهند شد.

چاووش‌اوغلو پیش از ترک ترکیه به مقصد آمریکا برای دیدار با «مایک پامپئو» وزیر خارجه این کشور، گفت جزئیات این نقشه‌راه بعد از نشست مذکور در تاریخ 4 ژوئن اعلام خواهد شد.

به نوشته روزنامه «دیلی صاباح» وی با اشاره به دیدار خود با پامپئو گفت در این نشست روی مسئله عقب‌نشینی یگان‌های مدافع خلق (YPG) از شهر «منبج» و لزوم بازگشت ثبات به شمال سوریه تمرکز خواهد کرد.

وزیر خارجه ترکیه توضیح داد که نقشه‌راه مذکور شامل تعیین اداره‌کننده برای منبج تا زمان رسیدن به راهکار سیاسی برای بحران سوریه، عهده‌دار امنیت مناطق شمال سوریه و همچنین مبارزه مشترک با تروریسم خواهد بود.

چاووش‌اوغلو همچنین افزود که اگر این نقشه‌راه به درستی اجرا شود، در فاز اول کُردها از منبج خارج می‌شوند، سپس یگان مشترک امنیتی-نظامی آمریکا و ترکیه تامین امنیت این شهر را برعهده گرفته و در فاز سوم یک دولت محلی طی 60 روز در آنجا تاسیس خواهد شد.

ایالات متحده شبه‌نظامیان کُرد را مهره موثری در نبرد با گروه تروریستی داعش و پاکسازی شمال سوریه از لوث این عناصر دانسته و چندین ماه است که با ارسال تسلیحات، از آنها حمایت می‌کند. همین مسئله باعث ایجاد تنش‌هایی بین ترکیه و آمریکا شده است.

ترکیه اما معتقد است شبه‌نظامیان کُرد سوری، تفاوتی با حزب کارگران کردستان (پ.ک.ک) که از نظر بین‌المللی تروریستی شناخته می‌شود، نداشته و سلاح‌های ارسالی آمریکا در نهایت به سمت ترکیه نشانه خواهد رفت.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.