آخرین خبرشنیده صدای چند انفجار در شرق عربستان
3بازدید
۰

غیبت آمریکا در جلسه نهاد خلع سلاح سازمان ملل در اعتراض به ریاست سوریه

آمریکا در اعتراض به ریاست سوریه بر نهاد خلع سلاح سازمان ملل از از حضور در جلسات این نهاد خودداری می‌کند.

آمریکا در اعتراض به ریاست سوریه بر نهاد خلع سلاح سازمان ملل از از حضور در جلسات این نهاد خودداری می‌کند.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس، اقدام رابرت وود، سفیر آمریکا در کنفرانس خلع سلاح یک هفته پس از آن صورت گرفت که او به دلیل ریاست چهار هفته‌ای سوریه از جلسه خارج شد اما پس از آن دوباره به این کنفرانس بازگشت و به مناقشه لفظی با ریاست این نهاد پرداخت.

هیئت نمایندگان آمریکا در ژنو اظهار کرد، وود امروز (سه‌شنبه) به طور کامل در جلسه حضور نخواهد داشت.

منتقدان دولت بشار اسد، رییس جمهور سوریه را به استفاده از تسلیحات شیمیایی علیه غیرنظامیان طی هفت سال جنگ داخلی در این کشور متهم می‌کنند و معتقدند که این کشور برای ریاست این نهاد ۶۵ عضوی کفایت ندارد.

وود در بیانیه‌ای به "اقدامات پی‌درپی" سوریه در استفاده از ریاست این سازمان برای "عادی‌سازی اقدامات دولت خود و رفتارهای غیرقابل قبول و خطرناکش" اشاره کرده است.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.