آخرین خبربقایی: نمی‌پذیریم از بالا به ما دیکته شود
1بازدید

همزمان با تنش میان دو کشور

سفیر آمریکا در کانادا به قتل تهدید شد

سفیر آمریکا در کانادا می‌گوید بسته‌ای حاوی پودری سفیدرنگ و یک نامه تهدیدآمیز دریافت کرده است.

سفیر آمریکا در کانادا به قتل تهدید شد

سفیر آمریکا در کانادا می‌گوید بسته‌ای حاوی پودری سفیدرنگ و یک نامه تهدیدآمیز دریافت کرده است.

به گزارش فارس، به دنبال تهدید به قتل «کلی نایت کرفت» سفیر آمریکا در کانادا مقام‌های امنیتی دو کشور سرگرم تحقیق درباره این موضوع هستند.

به نوشته وبگاه «سی. تی. وی نیوز»، روز یکشنبه ده و نیم صبح به وقت محلی نامه تهدید آمیز آغشته به پودری سفید رنگ به محل اقامت سفیر آمریکا در اوتاوا ارسال شده است.

این بسته علاوه بر پودری سفید، حاوی نامه‌ای تهدید‌آمیز علیه سفیر و «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا بوده است. این نامه به سفیر آمریکا هشدار داده در صورتی که از سمتش کناره‌گیری نکند، ممکن است کشته شود.

به نوشته این منبع خبری، «کریستیا فریلند» وزیر خارجه کانادا با انتشار پیامی در توییتر از سفیر آمریکا حمایت کرد و گفت: «او کار ضروری و دشواری را انجام می‌دهد و کانادا به خدمات او احترام می‌گذارد.»

در هفته‌های اخیر تنش دیپلماتیک بین کانادا و آمریکا بعد از اعمال تعرفه تجاری بر آلومینیوم و فولاد ساخت کانادا و حمله لفظی علیه «جاستین ترودو» نخست وزیر این کشور شدت یافته است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.