آخرین خبرتصاویر شکار پهپاد چینی توسط یمنی‌ها
1بازدید
۰

مردم خشمگین سودان جنوبی نهادهای بین‌المللی امدادرسان را غارت کردند

آژانس پناهندگان سازمان ملل اعلام کرد، معترضان خشمگین با زور به دفاتر و انبارهای حدود 10 آژانس بشردوستانه درگیر در کشمکش‌های سودان جنوبی وارد شده، آن‌ها را غارت کرده‌ و دو تن از کارکنان را نیز مجروح کرده‌اند.

آژانس پناهندگان سازمان ملل اعلام کرد، معترضان خشمگین با زور به دفاتر و انبارهای حدود 10 آژانس بشردوستانه درگیر در کشمکش‌های سودان جنوبی وارد شده، آن‌ها را غارت کرده‌ و دو تن از کارکنان را نیز مجروح کرده‌اند.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری فرانسه، این نهاد همچنین افزود، ساکنان محلی خواستار ایجاد فرصت‌های شغلی هستند و سازمان‌های بشردوستانه را به استخدام افرادی از خارج شهر "مابان" در شمال غرب سودان جنوبی متهم کردند.

آژانس پناهندگان سازمان ملل گزارش کرد: 10 نهاد بشردوستانه دیگر، همچون دفتر کمیسیون امور پناهندگان نیز مورد حمله و غارت قرار گرفته‌اند.

این نهاد، حملات صورت گرفته را که طی آن دو تن از کارکنان این سازمان زخمی شده‌اند، محکوم کرد و آن را مصداق "خشونت علیه امدادرسانان و مایه افسوس" دانست.

امدادرسانان طی جنگ داخلی در سودان جنوبی بارها هدف قرار گرفته شده‌ و از زمان آغاز این درگیری‌ها، 100 تن از آنان کشته شده‌اند.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.