سوءقصد به جان استاندار تعز یمن ناکام ماند
استاندار عدن یمن از تلاش نافرجام برای ترور جان به در برد.
استاندار عدن یمن از تلاش نافرجام برای ترور جان به در برد.
به گزارش ایسنا، به نقل از المسیره، امین محمود، استاندار تعز از تلاش برای ترورش که به واسطه انفجار بمبی صورت گرفت، نجات یافت. این انفجار هیئت همراه استاندار را در شهر انماء یمن نزدیک منزل فضل حسن، فرمانده منطقه چهار نظامی مورد هدف قرار داد.
خبرها درباره این استاندار تعز ضد و نقیض است برخی حاکی از آن است که جراحت خطرناکی برداشته و برخی دیگر حاکی از آن است که جراحتش خیلی عمیق نیست. همچنین چند تن در میان هیئت همراه وی و غیرنظامیان نزدیک به محل انفجار کشته و زخمی شدند.
یک مقام مسؤول در دفتر محمود به خبرگزاری رویترز گفت، وی زخمی نشده اما برخی از همراهانش زخمی شده و به بیمارستان منتقل شدهاند.
هشام سامعی، منشی ویژه استاندار تعز تاکید کرد، تلاش برای ترور با بمب آغاز شد و بعد هم به سمت هیئت تیراندازی شد. وی در صفحه توئیتر خود نوشته: استاندار سلامت است.
استاندار تعز چند روز پیش به عدن سفر و با منصور عبد ربه هادی، رئیس جمهوری مستعفی یمن دیدار کرد.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.